ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Καμία συμφωνία – Έδωσαν 12 ώρες διορία – Νέος γύρος διαπραγματεύσεων από τα ξημερώματα – Θρίλερ τη νύχτα

 Μένουμε σταθεροί στις θέσεις μας το μήνυμα της ελληνικής κυβέρνησης
- Νέος γύρος διαπραγματεύσεων από τις 07:00 στα τεχνικά κλιμάκια
- Σκυτάλη στους Θεσμούς που ξεκινούν διαβουλεύσεις στις 10:00 με συμμετοχή του Α.Τσίπρα
- Για τις 14:00 το ραντεβού των υπουργών Οικονομικών για να δοθεί λύση στο Eurogroup

Αμαλιάδα: Γυαλιά - καρφιά στα Τσιφλέικα

foniko1aΞέσπασαν οι τσιγγάνοι στα Τσιφλέικα για το φονικό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στον καταυλισμό τους. Συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης

Το ''ύστατο χαίρε'' στον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμο

gerasimos-3Στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου Ομαλών Κεφαλληνίας εψάλλη η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Καφαλληνίας κυρού Γερασίμου προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
Παρέστησαν αρκετοί Μητροπολίτες, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Τοπικών Αρχών, των Σωμάτων Ασφαλείας, των Ενόπλων Δυνάμεων, Τοπικών Φορέων και Οργανισμών, κληρικοί και λαϊκοί από όλη την Μητρόπολη.

Βρέθηκε η ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί στα Λεχαινά


Βρέθηκε η ηλικιωμένη Ζωγράφω Ανδρικοπούλου, λίγο μετα τη 1 της Τετάρτης, σε αγροτική περιοχή της Μυρσίνης Λεχαινών πίσω από παλιά εκκλησία.

Οι επιτυχόντες στην Ηλεία!

patrisnews.com



Η εφημερίδα «Πατρίς», όπως κάθε χρόνο, αναζήτησε τους υποψήφιους που έχουν πετύχει πολύ υψηλές βαθμολογίες, δεδομένων των δυσκολιών και των θεμάτων αυξημένης δυσκολίας στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν οι μαθητές. Παρ’ όλα αυτά, τα «παιδιά μας», όλοι οι μαθητές της Ηλείας, μας έκαναν για μια ακόμα φορά υπερήφανους.

Ηλεία: "Άνευρο" καλοκαίρι – Δεν ξεπερνά τους 30οC ο υδράργυρος


summer
Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός σήμερα όπως και τις προηγούμενες ημέρες. Ο υδράργυρος παραμένει κάτω από τους 30οC σε όλο το νομό και το κύμα δροσιάς συνεχίζεται. Στα κεντρκά του νομού αναμένεται να φτάσει η θερμοκρασία τους 29οC (Ολυμπία - Ώλενα), ενώ στα νότια θα κυμανθεί στους 26 με 27οC, όπως και στον Κάμπο της Ηλείας. Αρκετή δροσιά στην Ανδρίτσαινα με 24οC χωρίς να συνοδεύεται από άλλα φαινόμενα πλην παροδικής συννεφιάς.

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για την Πέμπτη

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για την ΠέμπτηΣποραδικές βροχές ή καταιγίδες περιμένουμε την Πέμπτη στα κεντρικά και βόρεια. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση τουκαιρού.

Σαν σήμερα

MICHAEL JACKSON ΜΙΚΑΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 25ης Ιουνίου στο newsbeast.gr