ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

PAOKOFI
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (20:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΟΦΗ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ...ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

agia lavraΟ Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{Το ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}


ΔΙΩΡΓΑΝΩΝΕΙ :

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ


ErgotelisAris
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (18:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -ΑΡΗΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: "Καταστραφήκαμε" . . . Αρκετά σπίτια μέσα στο νερό (video HD)


Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης:
Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης:
Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψει κανείς τις εικόνες που αντικρίζουμε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ στην περιοχή των Λεχαινών.

Στο έλεος της κακοκαιρίας για δεύτερη ημέρα η Ηλεία


 Δεύτερη ημέρα κακοκαιρίας στην Ηλεία. Η καταστροφή συνεχίζεται. Η Βάρδα και η Νέα Μανωλάδα βρίσκονται, σήμερα, στο μάτι του κυκλώνα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ


PAS GianninaPanionios

Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (16:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

Οι αντιδράσεις των Ελλήνων φοβίζουν την Ευρώπη

Φουντώνουν οι αμφιβολίες για την εφαρμογή των μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα. Αναφορές των διεθνών ΜΜΕ στις αντιδράσεις του ελληνικού λαού. "Τραυμαπλάστ" χαρακτηρίζεται η καταβολή της 6ης δόσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Αμαλιάδα: Δεκάδες περιστατικά με πλημμυρισμένα σπίτια και αποθήκες (video)

"Φωτιά" πήρε το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας χθες το μεσημέρι, όταν η βροχόπτωση στην πόλη, έγινε κάτι παραπάνω από έντονη.

Ολική καταστροφή στα Λεχαινά – Αρκετά σπίτια μέσα στο νερό (Σημερινές εικόνες)
Ολική καταστροφή στα Λεχαινά – Αρκετά σπίτια μέσα στο νερό (Σημερινές εικόνες)
Ολική καταστροφή στα Λεχαινά – Αρκετά σπίτια μέσα στο νερό (Σημερινές εικόνες)Ολική καταστροφή στα Λεχαινά – Αρκετά σπίτια μέσα στο νερό (Σημερινές εικόνες)Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψει κανείς τις εικόνες που αντικρίζουμε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ στην περιοχή των Λεχαινών.

Τέλος στο επίδομα γάμου - Άλλες αλλαγές στα επιδόματα

Τέλος στο επίδομα γάμου - Άλλες αλλαγές στα επιδόματαΧάνουν από την 1-11-2011 το επίδομα γάμου των 35 ευρώ το μήνα και οι 250.000 λειτουργοί του Δημοσίου, δηλαδή οι στρατιωτικοί, οι λιμενικοί, οι πυροσβέστες, οι δικαστικοί, οι πανεπιστημιακοί καθηγητές, οι καθηγητές των ΤΕΙ, οι ερευνητές, οι γιατροί του ΕΣΥ και οι διπλωματικοί υπάλληλοι.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ

πλημμύρες Πύργος Ηλείας
Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν από τις πλημμύρες που προξένησαν οι έντονες βροχοπτώσεις στη περιοχή Κοτυχίου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Τους «έκαψαν» τα τσιγάρα

Σύλληψη αλλοδαπών για λαθραία διακίνηση

Στην τελική ευθεία η συμφωνία με τον πρίγκιπα

Αύριο θα είναι στην Ελλάδα τα χαρτιά

Χαμηλό «ταβάνι» σε μισθούς και συντάξεις

Χαμηλό «ταβάνι» σε μισθούς και συντάξειςΗ τρόικα θέλει να κυμαίνονται από 500 έως 1.500 ευρώ

Έχασε… όποιος δεν τα είδε!

Έχασε… όποιος δεν τα είδε!
Όσοι για οποιοδήποτε λόγο δεν είδαν το ντέρμπι, δεν έχασαν απίστευτο ματς.

Απεργιακός πυρετός! Θα νεκρώσουν τα πάντα την ερχόμενη εβδομάδα - ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Μπορεί τα ΜΜΜ να μην έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα συμμετάσχουν ή όχι στις 48ωρες απεργίες ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, όμως πολλοί τομείς του δημοσίου θα παραλύσουν.

Συννεφιασμένη (και βροχερή) Κυριακή

Κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα

Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Αμαλιάδα

Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Αμαλιάδα
Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε χθες  την πόλη της Αμαλιάδας και τη γύρω αγροτική περιοχή.

Ιτέα: Νεκρός σε τροχαίο 51χρονος από τη Βάρδα


Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο ένας 51χρονος από τη Βάρδα, στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας.

Σαν σήμερα

Στις 16 Οκτωβρίου

Γεγονότα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ....ΝΑΥΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ....