ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ερυθρόλευκος...μονομάχος στην Παλέστρα - Πήρε τη νίκη όχι τη διαφορά


Ο Ολυμπιακός παρά την πολύ σημαντική απουσία του Πρίντεζη και τα 4 φάουλ Που φορτώθηκε από νωρίς ο Σπανούλης, πήρε μεγάλη νίκη με 68-67 επί της Σιένα αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει το -2.

Στον Πύργο δεν μπορείς ούτε να πεθάνεις – Δεν έχει θέσεις στο νεκροταφείο


nekro1Και να πεθάνει κάποιος στον Πύργο… δύσκολα θα βρει μια θέση ταφής στο κεντρικό νεκροταφείο της πόλης. Οι ελεύθερες θέσεις σύμφωνα με τους αρμοδίους

«Εσβησε» το πολιτιστικό όραμα του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Δύο ισχυρά «χαστούκια» δέχτηκε στη χθεσινή (13/3) συνεδρίαση του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης ο δήμαρχος Δημήτρης Αρβανίτης. Το πρώτο και πιο δυνατό ήταν το ναυάγιο του πολιτιστικού οράματος του δήμου, του μεγαλοπρεπούς φεστιβάλ τέχνης και πολιτισμού. Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση ήρθε προς έγκριση ο απολογισμός του νομικού προσώπου πολιτισμού, αθλητισμού και περιβάλλοντος του δήμου, μέσα στον οποίο συμπεριλαμβάνονταν και οι δαπάνες του περσινού πρώτου φεστιβάλ.

Ηλεία: Χαραμάδα ελπίδας για τη 44χρονη από την Αγία Μαύρα!


Ελπίδα γέμισε την 44χρονη γυναίκα από την Αγία Μαύρα που είδε τη ζωή της να καταστρέφεται όταν πριν από περίπου εννέα χρόνια προσβλήθηκε από εγκεφαλίτιδα, με αποτέλεσμα να παραλύσει, το έγγραφο που απέστειλε ο δήμος Πηνειού σύμφωνα με το οποίο ανοίγει ξανά ο δρόμος για την καταβολή επιδόματος από την Πρόνοια.

Πάτρα: Έκανε χρήση ηρωίνης μέσα στην εκκλησία!


heroinΝεαρός χρήστης ναρκωτικών έκανε ένεση ηρωίνης μέσα στο εκκλησάκι στον Ιερό Ναό Παντανάσσης της Πάτρας. Το περιστατικό συνέβη σήμερα στις 3.30 το απόγευμα μπροστά
στα μάτια έκπληκτων πιστών που εκείνη την στιγμή επιχείρησαν να ανάψουν ένα κερί.

Αμαλιάδα: Ξεκίνησε η "αναβάθμιση" του νοσοκομείου με μετακινήσεις προσωπικού προς Πύργο - Ξεσηκωμός των εργαζομένων


nosok_amal.JPGΑγανάκτηση και δυσφορία προκαλεί η υπογραφή από την διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείο Ηλείας Ελένης Φιλιπποπούλου της μετακίνησης εμφανίστριας του Ακτινολογικού Τμήματος
της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, παρότι το προσωπικό δεν επαρκεί.

Εγκαίνια μόνιμης έκθεσης στο "Χλεμούτσι" από τον Κ. Τζαβάρα


xlemoutsiΕιδική τελετή κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνουν  από τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα, τα εγκαίνια μόνιμης έκθεσης
και  ανακαινιθείσας αίθουσας,  στο κάστρο «Χλεμούτσι», με τίτλο «η εποχή των ιπποτών –οι σταυροφόροι στο Μοριά»,  οργανώνει η 6η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Πάτρας.

Επιτάλιο: Στη φάκα δύο ΡΟΜΑ με τρεις τόνους σιδήρου


sillipsiΜεγάλο ήταν το φορτίο δύο ΡΟΜΑ στο Επιτάλιο, που εντοπίστηκαν έχοντας φορτώσει περίπου τρεις τόνους θραυσμάτων σιδήρου απροσδιόριστης χρηματικής αξίας.

Ανδραβίδα: Ξανά στην 117 Πτέρυγα Μάχης τα Red Arrows της RAF (video)


red1Ο ουρανός της Ηλείας αποτελεί εξαιρετικό πεδίο προπόνησης για τους κορυφαίους πιλότους της Βασιλικής Αεροπορίας της Μεγάλης Βρετανίας. Έτσι και άλλη μια φορά τα «κόκκινα βέλη»
red2red3red4τα Red Arrows βρίσκονται στην περιοχή και όλη η αποστολή φιλοξενείται στο αεροδρόμιο της 117 Π.Μ. στην Ανδραβίδα.

Πύργος: Πετροβόλησαν λεωφορείο στον Ελαιώνα


leoforeio.JPGΈνας άνδρας φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης με πέτρες σε λεωφορείο που εκτελούσε αστικό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Ηλείας, από τον Πύργο στον Ελαιώνα το βράδυ της Τετάρτης.

"Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα" - Κόβoνται εφημερίες στα Κέντρα Υγείας για να υποστηριχθεί το Γ.Ν. Πύργου


nosokomeio_pirgou1aΝέο καθεστώς στη λειτουργία των Κέντρων Υγείας προωθείται μέσω των προτάσεων που κατέθεσε ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου
Ηλείας  Χάλεντ Ακμπαράουι. Προτάσεις οι οποίες στοχεύουν στην πλήρη εφημέρευση του Νοσοκομείου Πύργου που σηκώνει το βάρος της νοσοκομειακής περίθαλψης στην Ηλεία και που με βάση τα σημερινά δεδομένα αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες περίθαλψης.

Πύργος: Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο! (Photos)

Αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης σημειώθηκε το πρωί σε κοσμηματοπωλείο στο λιμάνι του Κατακόλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews, άγνωστοι

Ηλεία: Μποφόρ, ισχυρές καταιγίδες και χιόνια - Βελτίωση την Κυριακή – αναλυτική πρόγνωση


aeras.JPGΈως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ έφταναν οι νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Στροφή σε νοτιοδυτικούς και περαιτέρω ενίσχυση
σε θυελλώδεις 8 έως πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ περιμένουμε σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή. Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ περιμένουμε και στα χερσαία τμήματα.

Κακοκαιρία με καταιγίδες και χιόνια από σήμερα - Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας


Μέχρι πότε θα διαρκέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας. Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονες καταιγίδες και χιονοπτώσεις. Αναλυτική πρόγνωση για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Μαρτίου