ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Εύκολο βράδυ για τον Ολυμπιακό στην Κρήτη


Νίκησε τον Εργοτέλη με 4-1εκτός έδρας

Το υποβρύχιο Αμφιτρίτη στον Πειραιά 24-26 Μαρτίου


Με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Τράπεζα αίματος στη Γαστούνη


Η αρχή για τη δημιουργία τράπεζας αίματος στη Γαστούνη έγινε χθες το πρωί, με την πρωτοβουλία που ανέλαβε το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού του δήμου Πηνειού σε συνεργασία με όλους τους Συλλόγους της πόλης. Και η αρχή ήταν καλή, αφού η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη, θέτοντας τις βάσεις και για επιτυχημένη συνέχεια.

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Στα όρια της η Παθολογική Κλινική


nosok_amal.JPG

Υπερπροσπάθεια από τους μόλις 3 γιατρούς για να καλύψουν τις εφημερίες - Αναζητούνται λύσεις για τον Απρίλιο – Νέο έγγραφο την Πέμπτη στην 6η ΥΠΕ

Πύργος: Αδελφός σκότωσε αδελφό - Νεκρός 42χρονος Ρομά σε νέα συμπλοκή στην κεντρική πλατεία - Συνελήφθη ο δράστης


maxairia
Του Γιάννη Σπυρούνη

Τραγική συνέχεια είχε η συμπλοκή δύο αδερφών Ρομά στον Πύργο, το βράδυ  της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ο 42χρονος

Εορτασμός της Ιστορικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821 Δημοτικής Ενότητας Ανδραβίδας





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Ανδραβίδα 19/03/2014
ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ                                                                          Αριθ.Πρωτ. 4532
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ηλεία: Μεταβολή του καιρού – Αναλυτική πρόγνωση


metavoli

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες το πρωί την 25η Μαρτίου - Θερμοκρασία σε πτώση

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού βαθμιαία από το απόγευμα της Δευτέρας 24/3 με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. 
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Τρίτη 25η Μαρτίου, ανήμερα της Εθνικής Επετείου, περιμένουμε σποραδικές καταιγίδες το πρωί. Πρόσκαιρη βελτίωση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία σε πτώση. Εκ νέου επιδείνωση από αργά το βράδυ ξημερώματα Τετάρτης.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Χαλάει ο καιρός από Δευτέρα - Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Χιόνια την Τρίτη στα ορεινά


Χαλάει ο καιρός από Δευτέρα - Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Χιόνια την Τρίτη στα ορεινά
 Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από αύριο με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

- Πτώση της θερμοκρασίας στα βορειοδυτικά
- Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες την Τρίτη
- Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την εβδομάδα

Αλλαγή του σκηνικού του καιρού από αύριο με τοπικές βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο, Ηπειρο, Μακεδονία και Θεσσαλία. Στα δυτικά το απόγευμα θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Την Τρίτη, 25η Μαρτίου, αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Απο το απόγευμα στις περιοχές αυτές αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διαρκείας.


Η πρόγνωση για τη Δευτέρα

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης Μαρτίου