ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Αποφάσεις που πάρθηκαν τον Ιούνιο αναρτήθηκαν στο "Διαύγεια"... χθες!

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Αποφάσεις που πάρθηκαν τον Ιούνιο αναρτήθηκαν στο \"Διαύγεια\"... χθες!

«Μνημείο» άμεσης ενημέρωσης αποτελούν στο διαδίκτυο οι αποφάσεις του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης που αφορούν στη διοργάνωση Πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι του 2012

ΕΔΕ για τον θάνατο του 48χρονου από την Αμαλιάδα που πέθανε στον δρόμο περιφερόμενος από νοσοκομείο σε νοσοκομείο



ΕΔΕ για τον θάνατο του 48χρονου από την Αμαλιάδα που πέθανε στον δρόμο περιφερόμενος από νοσοκομείο σε νοσοκομείοΤην επέμβαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου προκάλεσε το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφ. «Πατρίς», για τον χαμό του 48χρονου από την Αμαλιάδα μεταφερόμενος από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, διατάσσοντας Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν λάθη και παραλείψεις στην όλη διαδικασία, προκειμένου να αναζητηθούν ευθύνες!

600 δισ. για την Ελλάδα από ομογενείς αν αλλάξει το Σύνταγμα


greeeceΗ Ελληνική Ομογένεια αναλαμβάνει και πάλι δράση για την εξάλειψη του χρέους της Ελλάδας. Η πρωτοβουλία "End National Debt"  υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει ήδη
σε τράπεζες του Καναδά, αμερικανικά ομόλογα ύψους 600 δισ. δολαρίων που προορίζονται για την εξαγορά του συνόλου του ελληνικού χρέους προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τα ευρωπαϊκά κράτη αλλά και τους ιδιώτες πιστωτές.

Πύργος: Βρήκαν σε δέμα - και παρέδωσαν - 1500 ευρώ !


euro1Δεν πίστευαν στα μάτια τους υπάλληλοι του τμήματος Πρόνοιας του Δήμου Πύργου, όταν διαπίστωσαν ότι στο δέμα με ρουχισμό που τους είχε παραδώσει συμπολίτης
για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, είχαν …

Αμαλιάδα: Η ερωτική σχέση και οι 18.000 ευρώ του σούπερ μάρκετ


superΜαλλιά – κουβάρια έγινε η υπόθεση διάρρηξης σούπερ μάρκετ στην Αμαλιάδα με λεία 18.000 και βασικό δράστη έναν 25χρονο.

Αμαλιάδα: Στο Αυτόφωρο ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου για παράνομη ανατύπωση ξενόγλωσσων βιβλίων


fototypiaΈνας 58χρονος ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου στην Αμαλιάδα, κατέληξε στο Αυτόφωρο μετά την καταγγελία γνωστής εταιρίας έκδοσης
ξενόγλωσσων βιβλίων για παράνομη ανατύπωση των προϊόντων της με σκοπό την πώληση σε χαμηλότερες τιμές.

Έπιασε ΠΑτΟ στο Μάριμπορ - Ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε...ο Φερέιρα εκτέθηκε



Σε "εφιάλτη" μετατράπηκε η πρεμιέρα των ομίλων του Europa League για τον Παναθηναϊκό που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Μάριμπορ. Κάκιστοι σε όλο το ματς οι "πράσινοι" που παραδόθηκαν στους Σλοβένους και από την αρχή η υπόθεση πρόκρισης φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Ο Φερέιρα δεν δικαιώθηκε σε καμία από τις επιλογές του και έχει να διαχειριστεί την κρίση. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Σπυρόπουλος.

Το χαμόγελο του παιδιού - Στείλε μήνυμα - Πάρε τηλέφωνο και δώσε ζωή σε δύο σπίτια που θα φροντίζουν 60 παιδιά






25 Σεπτεμβρίου 2012
Από τις 3 το μεσημέρι έως τις 12 τα βράδυ
Τηλε-μαραθώνιος για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
με τη συμμετοχή 5 Τηλεοπτικών σταθμών στη Δυτική Ελλάδα

Super - Achaia Tv - Αχελώος Tv - Best Tv - ΗΛΕΚΤΡΑ





Με κεντρικό σύνθημα: ««ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 60 ΠΑΙΔΙΑ. ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» 5 τηλεοπτικοί σταθμοί της Δυτικής Ελλάδας ενισχύουν την πανελλαδική εκστρατεία του οργανισμού μας με στόχο την εξεύρεση πόρων για την άμεση λειτουργία δύο νέων σπιτιών για 60 παιδιά που σήμερα βρίσκονται σε κίνδυνο.

Αναφορά "φωτιά" Ειδικευομένων Γιατρών Γ.Ν. Πύργου: Εφημερία με αδειούχο γιατρό και διακομιδή με αγροτικό


anafora1Μια αναφορά των ειδικευόμενων γιατρών του νοσοκομείου Πύργου, παρουσιάζει το μπάχαλο που επικρατεί στην Υγεία στην Ηλεία, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν
το πρόσφατό Σαββατοκύριακο, στη διάρκεια του οποίου ένας συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του μετά από πολύωρη μεταφορά από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να βρεθούν οι γιατροί των κατάλληλων ειδικοτήτων που θα τον εξέταζαν.

Απεργούν την Παρασκευή οι εφοριακοί


Κλειστές θα μείνουν την Παρασκευή όλες οι εφορίες της χώρας.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 21ης Σεπτεμβρίου