ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΙΑΝΤΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ = 2-2

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ,ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ..

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.... ΝΤΕΡΜΠΥ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ


Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (20:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΟΚ  -  ΑΕΚ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

Χωρίς Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικό τη Δευτέρα, στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ


Ακινητοποιούνται τη Δευτέρα τα μέσα σταθερής τροχιάς, καθώς οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ και Προαστιακό

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ


Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (18:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ -ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ


Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (16:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

SΚODA ΞΑΝΘΗ - ΟΦΗ


Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (16:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση SKODA ΞΑΝΘΗ -ΟΦΗ   θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

Οι συμμετέχοντες στο "Μις Υφήλιος 2011" με εθνικές ενδυμασίες

Στο Σάο Πάολο, ήταν ο τελικός διεθνή διαγωνισμός ομορφιάς "Μις Υφήλιος".
Πήρε την πρώτη θέση η Μις Ανγκόλα Leila Lopes, 25 χρονών, και τη δεύτερη η Μις Ουκρανία  Olesya Stefanko.
Δείτε τις ενικές τους ενδυμασίες.....

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ..


 ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ ..
Κατα την δική μας εκτίμηση για σήμερα επιλέγουμε :

Ανέκδοτο : Ο ΠΟΝΤΙΟς ΜΑΘΗΤΗς

Γυρίζει ο Πόντιος από το σχολείο και ρωτάει τον πατέρα του:

'Οταν ένας Έλληνας τους έκανε όλους να χορεύουν Ζορμπά...VIDEO

Η Ελλάδα δεν μασάει...
[Picture4.jpg]τοΈΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ !!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΠΑΤΡΑ: Αδέλφια τοκογλύφοι… εκβίασαν Αρχιμανδρίτη!


ΠΑΤΡΑ: Αδέλφια τοκογλύφοι… εκβίασαν Αρχιμανδρίτη!Aποφασισμένη να βάλει βαθειά το μαχαίρι στο κόκκαλο, σε κυκλώματα τοκογλύφων που «έσκασαν» και πάλι (λόγω κρίσης) στην Πάτρα, είναι η Ασφάλεια!

Ολυμπιονίκες με στολή παραλλαγής

Ολυμπιονίκες με στολή παραλλαγής«Επιστρατεύθηκαν» στο γυμναστήριο του ΓΕΕΘΑ

Kατάφεραν να «αφοπλίσουν» το ΑIDS;


Kατάφεραν να «αφοπλίσουν» το ΑIDS;Οι ερευνητές βρήκαν έναν τρόπο να προλάβουν την καταστροφική δράση του ιού HIV στην άμυνα του οργανισμού μας σύμφωνα με αποτελέσματα που δημοσίευσαν σε ένα σοβαρό και έγκυρο επιστημονικό περιοδικό το «Αίμα».

Ραντεβού στο Σύνταγμα

 

Στην πλατεία από ψε οι «Αγανακτισμένοι»

Σύνταξη γιοκ για όσους δεν απογραφούν ως 30 Σεπτεμβρίου


Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει και πάλι η καταβολή συντάξεων του ΙΚΑ είναι μόνο η απογραφή.

30χρονος κατηγορείται για δολιοφθορά σε κουτιά του φαρμάκου!

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν χθες για πρόκληση δηλητηρίασης σε έναν 30χρονο άνδρα ο οποίος κατηγορείται για μια υπόθεση πιθανολογούμενης δολιοφθοράς σε κουτιά του φαρμάκου Nurofen Plus τον περασμένο μήνα στη Βρετανία, αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Ήλιος και ζέστη σήμερα... πτώση της θερμοκρασίας από αύριο!



Γενικά καλός καιρός σήμερα και μονο στα βορειοδυτικά ορεινά είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Βοριάδες 6 και τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας από αύριο.

 
Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα Κυριακή

Η τρόικα επιστρέφει, η έκτη δόση εκταμιεύεται και τα νέα μέτρα έρχονται!


- “Θα εφαρμοστούν όλες οι αποφάσεις του Ιουλίου” λέει ο Βενιζέλος από την Ουάσιγκτον
- Κρίσιμη η σημερινή συνάντηση του με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Σόιμπλε
- Νέοι φόροι σε ποτά και τσιγάρα
- Αρχίζουν και οι αποκρατικοποιήσεις

Πεινασμένοι ήταν οι κλέφτες

Πεινασμένοι ήταν οι κλέφτεςΈκλεψαν όλα τα ζαρζαβατικά από αυλή σπιτιού

Έρχεται το «μωρό Νο 7»


Έρχεται το «μωρό Νο 7»Θα γεννηθεί σε μια καλύβα από λάσπη, σε ένα αχυρένιο κρεβάτι. Το μωρό με το οποίο το ανθρώπινο είδος θα ξεπεράσει τα 7 δισεκατομμύρια άτομα στη Γη θα κατοικεί πιθανόν σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Αφρικής, της μοναδικής πλέον ηπείρου που δεν επιβραδύνει τον δημογραφικό ρυθμό της, παρά τους πολέμους, τη φτώχεια, τις επιδημίες – ή ακριβώς εξαιτίας όλων αυτών.

Κυριακή στο Σύνταγμα, πριν το καταργήσουν κι αυτό…


Κυριακή στο Σύνταγμα, πριν το καταργήσουν κι αυτό…Επειδή το “δεν πληρώνω” θέλει και μεγάλη παρέα, και επειδή η μεγάλη παρέα είναι ένα από τα λίγα καλά που μας δίνει η φάση που περνάμε  …

Πήγαιναν για "ψιλά" και πήραν τα "χοντρά"


Πήγαιναν για Το πώς μπορεί κάποιος να την πατήσει με τη μαεστρία των αθίγγανων, δεν περιγράφεται. Τελευταίο «θύμα» - δηλαδή του τελευταίου τρίωρου, ένας 77χρονος στον Πύργο,

Σαν σήμερα

Στις 25 Σεπτεμβρίου

Γεγονότα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ... Ο Βυθος Σου - Mixalis Xatzigiannis Μιχαλης Χατζηγιαννης