ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Το πανόραμα της ποδοσφαιρικής Ηλείας











Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – DEDALOS SECURITY
4η Αγωνιστική – Αποτελέσματα

Απίστευτες καταγγελίες για βιασμό επτάχρονου σε ίδρυμα της Θεσσαλονίκης


viasmos-anilikou2

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ "ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ" ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ . . . ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



«Ήρθε η καρδιά του στην θέση της…». Ο λόγος για τον υπάλληλο εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, που από την Πέμπτη είχε δηλώσει στο Α.Τ Βαρθολομιού την κλοπή οχήματος της εταιρίας του, το οποίο τελικά, βρέθηκε το πρωί

Όλα τα μέτρα του τρίτου μνημονίου που φέρνουν το τέλος της μεσαίας τάξης

ÓõëëáëçôÞñéï äéáìáñôõñßáò ôçò ÁÄÅÄÕ åíÜíôéá óôï ôñßôï ìíçìüíéï óôï Óýíôáãìá ôçí ÐÝìðôç 13 Áõãïýóôïõ 2015.
(EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Ο πρώτος λογαριασμός με τα 48 προαπαιτούμενα έφτασε - Οι σαρωτικές αλλαγές σε ΕΝΦΙΑ και ενοίκια - Τι προβλέπεται για τις 100 δόσεις - Τα πάνω κάτω στις συντάξεις - Ανοίγουν οι φυλακές και ξεκινούν κατασχέσεις για όσους φοροδιαφεύγουν ή χρωστούν στο Δημόσιο

Ηλεία: Εβδομάδα με συννεφιά αλλά χωρίς ιδιαίτερα φαινόμενα


autumn
Μια νέα καιρική εβδομάδα ξεκινά για την Ηλεία και σύμφωνα με τις προβλέψεις θα κυλήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χωρίς βροχές ή καταιγίδες, παρά μόνο με συννεφιά κατά τόπους αυξημένη.  Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί στους 24οC η ανώτερη τιμή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Περαιτέρω βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Τρίτη, ενώ από την Παρασκευή ενδέχεται να αλλάξει και πάλι το σκηνικό με βροχές και καταιγίδες.

Σαν σήμερα

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΑΝΔΕΙΣ


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Οκτωβρίου