ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (22:00)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Euroleague  
 
 
Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Κάουνας (22:00, ET-1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE KWON DO I.T.F. 9-10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ....Η ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ παίδων κορασίδων

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κερατσινίου σε συνεργασία με την Α.Ο.Τ.Ε. διοργανώνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα  
TAE
KWON DO  I.T.F.      παίδων κορασίδων 
που θα διεξαχθεί  
στις 9-10-11 Νοεμβρίου 2012  
στο
  ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΑΘΛΗΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ

Το συνοπτικό πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 

Ταχ. Δ/νση :

Τηλέφωνο:
Φαξ:

 Πολυτεχνείου 2,
Λεχαινά Τ.Κ. 27 053
2623.360 814
2623.0.29285











Δελτίο Τύπου

Συνοπτικό πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Κεντρική Εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου θα λάβει χώρα στη Δημοτική Ενότητα Βουπρασίας.

"Σφαλιάρες" σε Ρεάλ και Σίτι - Το απόλυτο για Πόρτο και Μάλαγα


Ο... νόμος της έδρας μίλησε στον 4ο όμιλο καθώς η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Άγιαξ νίκησε με 3-1 την Μάντσεστερ Σίτι. Σπουδαία νίκη της Μάλαγα επί της Μίλαν με 1-0 και της Πόρτο επί της Ντιναμό Κιέβου με 3-2.

ΜεΓΑΛΛΙΑ Θρύλου! - Ζωντανός για πρόκριση με ανατροπή στο 91΄

Με γκολ του Μήτρογλου στις καθυστερήσεις και άλλο ένα του Τοροσίδη στο 73΄, ο Ολυμπιακός έφυγε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά νικητής από την Γαλλία επικρατώντας της Μονπελιέ με 2-1 και αύξησε κατακόρυφα τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλο διπλό της Σάλκε στο Λονδίνο.

Το LIVE του αγώνα

Σκάνδαλο: Τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί έκλεβαν ρεύμα από τον Δήμο Πύργου - Πάνω από 140.000 ευρώ η ζημιά!



Σκάνδαλο: Τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί έκλεβαν ρεύμα από τον Δήμο Πύργου - Πάνω από 140.000 ευρώ η ζημιά!Σπατάλη ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ εντόπισε (έστω και καθυστερημένα) ο δήμος Πύργου όταν αποφάσισε, ύστερα και από ρεπορτάζ της εφ. «Πατρίς» να ελέγξει τις καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας.

Αμαλιάδα: Όχι μόνο ο σκληρός αλλά . . . ολόκληρο το computer βρέθηκε


kleftis_pcΘετική έκβαση στην προχθεσινή έκκληση της Χρυσής Αυγής, μέσω του IONION FM, για να επιστραφεί ο σκληρός δίσκος υπολογιστή που είχε κλαπεί από το σπίτι πολιτικού μηχανικού
στην οδό Αγίου Τρύφωνος στην Αμαλιάδα και περιείχε σημαντικά επαγγελματικά στοιχεία.

Λεχαινά: Οι βραδιές στο Καφέ - ΟΣΕ, άνοιξαν με την Ανθή Μαρωνίτη


maroniti1Οσοι βρέθηκαν  (και ήσαν αρκετοί) το βράδυ του περασμένου Σαββάτου  στο φιλόξενο καφενείο του (άλλοτε...) σιδηροδρομικού σταθμού Λεχαινών, είχαν την τύχη
maroniti2να

Ένας Ηλείος φοιτητής ξεσηκώνει τα Γιάννενα

karavelas1
karavelas2Το "μικρόβιο" το είχε από μικρός. Και στον Πύργο και σε διάφορες περιοχές του νομού, τα live που δειλά – δειλά είχε ξεκινήσει, έκαναν πάταγο. Σήμερα σπουδάζει
karavelas3στο Φυσικό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ξεσηκώνει τα πλήθη και κυρίως τη νεολαία στο Ρεμπετάδικο που εμφανίζεται.

Γαστούνη: 47χρονη Βουλγάρα κατήγγειλε πως την εξέδιδε 43χρονος ομοεθνής της


somaΤο μαρτύριο που ζει τα τρία τελευταία χρόνια κατόρθωσε να πει στους αστυνομικούς του Α.Τ. Γαστούνης μια 47χρονη Βουλγάρα.

Γεράκι Αμαλιάδας: Τραυματίστηκε 50χρονος σε τροχαίο


asthenoforo_nyxtaΤροχαίο ατύχημα συνέβη κοντά στο χωριό Γεράκι της Αμαλιάδας λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ της Τρίτης.

Ηλεία: Πληρώναμε "ΕΡΤ" για τα ιδιωτικά κανάλια - "Μαύρο" στις οθόνες μετά τη διακοπή ηλεκτροδότησης των αναμεταδοτών


keraies1.JPGΜέσα από τα ανταποδοτικά τέλη, επιβαρυνόταν ο δήμος Πύργου και οι πολίτες τα τελευταία 15 χρόνια, με το κόστος ηλεκτροδότησης των αναμεταδοτών των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη με σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 25ης Οκτωβρίου