ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 μ.μ NS


PanathinaikosPanionios
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.:

ΣΕ LIVE STREAMING ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:15, NS1


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League 
 
 
 
 
 
 
Πλατανιάς - Ολυμπιακός (17:15, NS1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ...ΠΡΙΝ !!!

 Μια πανδαισία φωτογραφιών τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή μόλις 1''...
δειτε τις ...

Ο δραματικός διάλογος Στουρνάρα – τρόικας: Αν θέλετε κι άλλα μέτρα, να πάτε στον Τσίπρα!


- Μη μας πιέζετε άλλο φέρεται να είπε ο υπουργός Οικονομικών στην τρόικα
- Αν θέλετε άλλα μέτρα, πάρτε τα κλειδιά του υπουργείου και δώστε τα στον Τσίπρα, τους είπε
- Η... έκρηξη του Γιάννη Στουρνάρα ήρθε από την πρώτη κιόλας συνάντηση με τους τροϊκανούς
- ΤΩΡΑ στο Μέγαρο Μαξίμου για να δουν τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά οι εκπρόσωποι των δανειστών

Από το κλάμα... στο θαύμα

Ο Άρης νίκησε τον Ατρόμητο και κρατήθηκε ζωντανός

Έφτασε στο Αννόβερο ο 15χρονος μαθητής από την Πάτρα - Οι ευχές όλων μας μαζί του


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία η αεροδιακομιδή του δεκαπεντάχρονου Μανώλη Βογιατζή στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Γ΄ Κυριακή των Νηστειών – Της Σταυροπροσκυνήσεως












Η άσκηση των αρετών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πέρα από την προσωπική ισχυρή θέληση, είναι απαραίτητη και η αγιαστική δύναμη της Εκκλησίας μας.

Το νέο σύστημα υπολογισμού του εφάπαξ


Οι τροποποήσεις στο υπάρχον σύστημα υπολογισμού του εφάπαξ, που όμως δεν μπορεί να εφαρμοστεί, θα συζητηθούν σε σύσκεψη την ερχόμενη Τετάρτη.

Ηλεία: Μεγάλη καταστροφή άφησαν πίσω τους οι ισχυροί άνεμοι

Από το μηδέν καλούνται να ξαναστήσουν τα θερμοκήπιά τους οι αγρότες στο Λευκοχώρι του δήμου Πηνειού, οι οποίοι είδαν τους κόπους τους να χάνονται από την μια στιγμή στην άλλη, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπληξαν την περιοχή και δεν είχαν προηγούμενο.

Αμαλιάδα: Τη Δευτέρα απολογούνται για τις ζωοκλοπές


zooklopi1Προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα στον Ανακριτή Αμαλιάδας ζήτησαν και έλαβαν χθες τα δύο άτομα που φέρονται ότι προέβαιναν σε ζωοκλοπές κατ’ εξακολούθηση,
με τελευταία αυτή στον Αμπελόκαμπο. Ο 45χρονος και ο 26χρονος προσήχθησαν χθες το μεσημέρι στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας που τους άσκησε διώξεις και μεθαύριο θα απολογηθούν.

Πάνω από 200 οι μαϊμού συντάξεις την Δυτ. Ελλάδα – Οι 39 στην Ηλεία – Όλοι στον Εισαγγελέα


maimoudesΑρκετοί αποδεικνύεται ότι ήσαν εκείνοι που εισέπρατταν συντάξεις αν και… νεκροί στην Δυτική Ελλάδα. 104 στην Αχαΐα, 39 στην Ηλεία, 25 στην Αιτωλοακαρνανία, 41 στην Λευκάδα,
12 στην Ζάκυνθο και ούτω καθεξής. Συνολικά, με βάση και τα στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας, το κράτος έδινε συντάξεις σε 51.551 «δικαιούχους» με ετήσια ζημιά ύψους 320 εκατομμυρίων ευρώ, όπως γράφει η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Πύργος: Θύμα επίθεσης 20χρονη σπουδάστρια κατέληξε στο νοσοκομείο


ksiloΔύο τσιγγάνες φέρονται ως οι δράστιδες επίθεσης που δέχθηκε 20χρονη σπουδάστρια του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Κομμωτικής, η οποία διαμένει στην μαθητική εστία της Φιλοθέης. Η άτυχη κοπέλα
το βραδάκι του Σαββάτου λίγο μετά τις 8,30, είχε κατεύθυνση από την εστία προς τον Πύργο.

Μυστηριώδης εκσκαφή σε κτήμα στην Ηλεία - Τί έχουν κρύψει;


ktimaΜια μυστηριώδης ιστορία που παραπέμπει σε αρχαιοκάπηλους και σκοτεινά κυκλώματα της νύχτας διαδραματίστηκε πριν από μερικούς μήνες στο χωράφι ενός αγρότη
από τα Λεχαινά Ηλείας.

Θυελλώδεις άνεμοι μέχρι 9 μποφόρ - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Πού θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες. Μέχρι 7 βαθμούς πέφτει από αύριο η θερμοκρασία. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 7ης Απριλίου