ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Και επίσημα τέλος ο Αναστασίου

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


Ψάχνει άμεσα νέο τεχνικό το «τριφύλλι»

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Ελεύθερος κυκλοφορούσε από το 2008, οπότε και είχε καταδικαστεί από το Τριμέλες Εφετείο Πατρών σε ποινή φυλάκιση 18 μηνών, ένας 55χρονος από την Κάτω Παναγιά. Η ποινή αφορούσε «ψευδή καταμήνυση» και η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Α.Τ Λεχαινών.

«Πρώτα μας παίρνουν τις δουλειές και ύστερα τα σπίτια»


Σε αχαρτογράφητα νερά και με μοναδικό όπλο την ελπίδα είναι από σήμερα οι πολίτες και οι επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν πάσης φύσεως προβλήματα με οφειλές και άλλες εκκρεμείς υποχρεώσει, ύστερα από την απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης να αναστείλει όλες τις πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης.

Πανηλειακός ξεσηκωμός των μαθητών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση - Πορείες σε Πύργο - Αμαλιάδα


amal_math1aΑυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των σχολείων που βρίσκονται υπό κατάληψη στην Ηλεία, την

Νεκρός σε τροχαίο o γνωστός Ηλείος επιχειρηματίας Γιώργος Γερμανός


asthenoforo1aΓνωστός επιχειρηματίας από την Αθήνα είναι ο 66χρονος που ανασύρθηκε νεκρός σε ένα επαρχιακό δρόμο στο βουνό της Οίτης το πρωί της Κυριακής.

Ηλεία: Βελτίωση του καιρού με ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

autimn
Βελτιώνεται απο σήμερα ο καιρός και επιστρέφει η ηλοφάνεια στην Ηλεία. Οι ισχυροί ανατολικοί άνεμοι θα κοπάσουν από το πρωί της Δευτέρας, τα σύννεφα μας εγκαταλείπουν και ανεβαίνει ο

Αλλάζει ο καιρός και ανεβαίνει η θερμοκρασία

Αλλάζει ο καιρός και ανεβαίνει η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Σαν σήμερα

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 3ης Νοεμβρίου