ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Πολιτιστισκός σύλλογος Νεοχωρίου ..3η ημέρα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων



Συνεχίζεται σε πολύ εντατικούς ρυθμούς το πολιτιστικό 5ημερο στο χωριό μας το Νεοχώρι
Για σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει

Το συγκινητικό βίντεο - αφιέρωμα στον δικό μας Γιώργο Καραγκούνη - Τον "τυπάρα", τον αρχηγό της Εθνικής


kara_2
Άκρως συγκινητικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο YouTube και είναι αφιερωμένο στον Ηλείο αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας Γιώργο Καραγκούνη. Ο "τυπάρας" αποχαιρετά

Αίγιο: Άνδρας αυτοκτόνησε πηδώντας από αερογέφυρα στην Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών


autoktonia1

Τραγικό τέλος για έναν άνδρα, χθες το μεσημέρι ο οποίος αποφάσισε να τερματίσει τη

Νίκη Χριστοπούλου: Από την Αμαλιάδα η πρώτη των πρώτων της Ελλάδας


 
Του 2ου ΓΕΛ με 19,668 μόρια
Του Γιάννη Σπυρούνη

2η ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ...





Η 2η ημέρα των εκδηλώσεων στο πολιτιστικό 5ημερο του χωριού μας εν όψη πανηγυριού ανήκε στην  θεατρική βραδιά.

Ηλεία: Σταδιακή ενίσχυση βορειοδυτικών ανέμων σήμερα Πέμπτη – Αναλυτική πρόγνωση


windsurfers
Αρκετά δροσερές συνθήκες επικράτησαν το πρωινό της Τετάρτης κυρίως στα πιο εσωτερικά του νομού. 13,4οC έδειξε νωρίς το πρωί ελάχιστη τιμή το θερμόμετρο του μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου στην Ωλένη Πύργου. Το μεσημέρι η υψηλότερη θερμοκρασία σημειώθηκε στον Ηλειακό Κάμπο με 33οC στο Βαρθολομιό. 

Σήμερα Πέμπτη βαθμιαία ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βορειοδυτικοί άνεμοι σε ισχυρούς 6 και στα ανοιχτά του Ιονίου έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. H θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
 
Την προσοχή τους θα πρέπει να δείξουν οι πολίτες την Πέμπτη, καθώς ο κίνδυνος πυρκαγιών λόγω των ενισχυμένων ανέμων θα είναι αυξημένος.

Ζεστός καιρός θα επικρατήσει το Παρασκευοσαββατοκύριακο με αυξομειώσεις υδραργύρου και υγρομέτρων.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Ζέστη και βορειάδες - Σε ποιες πόλεις θα βρέξει - Η πρόγνωση του καιρού


Ζέστη και βορειάδες - Σε ποιες πόλεις θα βρέξει - Η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 3ης Ιουλίου