ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

REAL MADRID vs. BARCELONA TETAΡΤΗ 30/1/13 22:00

 

 

 

Παρακολουθήστε ζωντανά το EL CLASSICO

 REAL MADRID vs. BARCELONA

 TETAΡΤΗ 30/1/13 ΩΡΑ 22:00

Τα αστέρια των 2 μεγαλυτέρων ομάδων της Ισπανίας αλλά σχεδόν του κόσμου παίζουν για εσάς ...

Θα υπάρχει LIVES TREAM ΑΠΟ ΤΑΝ link ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΕΛΕΎΘΕΡΑ ΣΕ Ελλάδα ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ 

πατήστε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους 

ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ

Απεβίωσε σήμερα 30 Ιανουαρίου 2013 το απόγευμα, σε ηλικία 86 ετών ο συχωριανός μας ..

ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ }}

Σήμερα Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 17:300 στα γραφεία του συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι στην οδό Γλάδστωνος 10 στον 8ο όροφο ο πρώτος σε ψήφους στις  εκλογές της 27ης Ιανουαρίου 2013 για την ανάδειξη του νέου ΔΣ Κος Ζορμπάς Ζώης κάλεσε τα νεοεκλεγμένα πρόσωπα για την σύσταση σώματος και ανάδειξη νέου ΔΣ ..
Κατά την διάρκεια της πρώτης  Τακτικής συνέλευσης για το 2013 το έβδομο κατά σειρά εκλεγμένο μέλος ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ δήλωσε την  παραίτηση του στο σώμα για προσωπικούς λόγους και δεν επιθυμεί την παραμονή του στο 7μελές συμβούλιο δήλωσε  να παραμείνει ως Α αναπληρωματικό μέλος και την Θέση του καταλαμβάνει η Κα ΑΥΓΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ
Ύστερα από ομόφωνη απόφαση των παρισταμένων μελών το νέο ΔΣ
αποφάσισε και εξέλεξε  :

ΣΕ LIVE STREAMING ΚΑΒΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:00OTEsports3)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας 
Καβάλα - Ολυμπιακός (20:00, OTEsports3), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες εσωτερικού και εξωτερικού.

ΞΑΝΘΗ -ΒΕΡΟΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ


Πατώντας πάνω στα link θα  πηγαίνετε σε πολλές και διαφορετικές επιλογές από όλους τους καθημερινούς αγώνες του πλανήτη!!!

Α.Ε.ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 201 στις 12:00 το μεσημέρι η

Μανωλάδα: Δεκάδες προβλήματα από την κακοκαιρία σε θερμοκήπια φράουλας & κηπευτικών


isxirianemoiΙσχυροί άνεμοι κατέστρεψαν 15 θερμοκήπια φράουλας και κηπευτικών στη Μανωλάδα, προκαλώντας ζημιά και στην φετινή καλλιέργεια. Οι αγρότες ζητούν εκτιμήσεις από τον ΕΛΓΑ.

Χάβαρι Αμαλιάδας: Δεν είχαν καταλάβει τη φωτιά που έκαιγε στην αποθήκη

fotiaxavari1.JPGΤην τελευταία στιγμή, και μετά από τηλεφώνημα γειτόνισσας ότι η φωτιά έχει «τυλίξει» την αποθήκη του καταστήματος τους και φτάνει στο σπίτι τους,  αντελήφθησαν οι ιδιοκτήτες
fotiaxavari2.JPGσπιτιού στο Χάβαρι την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει το βράδυ της Κυριακής.

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Δηλώσεις ΠΣΕΑ για ζημιές από την κακοκαιρία


zimiesΣτο Δημοτικό Κατάστημα της Βάρδας γίνονται δεκτές απ’ τους παραγωγούς οι σχετικές δηλώσεις για τη  ζημιάς την οποία υπέστησαν οι καλλιέργειες και η υλικοτεχνική υποδομή
μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τον ανεμοστρόβιλο, που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Παλιάς Μανωλάδας.

Διάρρηξη σε περίπτερο και μίνι - μάρκετ σε Πύργο - Αμαλιάδα


Periptero.JPGΤσιγάρα και καπνό αξίας 10.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ συνολικά, έκλεψαν άγνωστοι απο ένα περίπτερο στον Πύργο και ένα μίνι - μάρκετ στην Αμαλιάδα.

Hi-tech κοτέτσι στο Τραγανό - Η κάμερα έπιασε τον κλεφτοκοτά


kotetsi_cam.JPGΗ τεχνολογία έρχεται όλο και πιο κοντά στην αγροτοκτηνοτροφική ζωή. Και δεν μιλάμε για την παραγωγή, αλλά για τον τομέα της ασφάλειας. Εκεί που ο αγρότης έχει απηυδήσει
με τις κλεψιές στο κοτέτσι του, εκεί που δεν έχει μείνει κότα για κότα και πλέον λαμβάνει δραστικά μέτρα.

ΤΕΛΟΣ τα Λιμενικά Ταμεία Κατακόλου και Κυλλήνης. Γίνονται Α.Ε με μοναδικό μέτοχο το ΤΑΙΠΕΔ




ΤΕΛΟΣ τα Λιμενικά Ταμεία Κατακόλου και Κυλλήνης. Γίνονται Α.Ε με μοναδικό μέτοχο το ΤΑΙΠΕΔΠαρελθόν θα αποτελούν σε λίγες βδομάδες τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία Κατακόλου και Κυλλήνης.

Περιβαλλοντική καταστροφή στην Ηλεία: Ο Αλφειός παρέσυρε τα σκουπίδια του πρώην ΧΑΔΑ


alfeios30a.JPGΟι πρόσφατες πλημμύρες του ποταμού Αλφειού, δεν προκάλεσαν μόνο καταστροφές στο αγροτικό και ζωϊκό κεφάλαιο. Επέφεραν και μια  μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή
alfeios1a.JPGalfeios2a.JPGalfeios3a.JPGπου αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε.

Κρύο και συννεφιά σε όλη τη χώρα


Χαμηλές θερμοκρασίες θα υπάρχουν σε όλη τη χώρα, ενώ αύριο το βράδυ προβλέπεται παγετός κατά τόπους στα βόρεια. Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Ιανουαρίου

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ

ΚΕΡΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΕΡΙ


ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

« ΕΑΡ ΧΕΛΙΔΩΝ ΟΥ ΚΑΘΙΣΤΗΣΙ ΜΙΑ
ΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΗΔΟΝΕΣ ΔΕ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΕΑΡ ».
( Δηλαδή ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη, τα τρία, όμως, αηδόνια του Πνεύματος, δηλαδή οι τρεις Ιεράρχες φέρνουν το έαρ των ψυχών, την Άνοιξη στις ψυχές. )

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ