ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός NOVA 7:30 μμ


Πατήστε τα παρακάτω Link, για να δείτε σε Live streaming την αναμέτρηση Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

ΒΕΡΟΙΑ -ΠΑΟΚ nova 17:15

Veria PAOK Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΒΕΡΟΙΑ -ΠΑΟΚ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΟΦΗ-Πανθρακικός nova 15:00

Πατήστε τα παρακάτω Link,

Παναγιωτόπουλος: "Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική" - Απάντηση στη Κομισιόν


"Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική", δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, αντιδρώντας έτσι στην έκθεση της Κομισιόν η οποία μία ημέρα μετά από το Eurogroup πρότεινε για περειτέρω μείωση των αμυντικών δαπανών την κατάργησή της.

Ατρόμητος μέχρι τέλους! – Νέο “σοκ” για τον Άρη

Η μεγάλη απόδραση των 10!Με γκολ στο 90΄νίκησε την Ξάνθη την περασμένη εβδομάδα, με γκολ στο 90΄ (Σκόνδρας) ο Ατρόμητος έμεινε όρθιος και στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αν και αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Άρης που έμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

7 στα 7 και πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός

Με γκολ των Αμπντούν και Τοροσίδη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Πλατανιά στο Φάληρο και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα πανηγυρίζοντας την 7η νίκη του σε 7 ματς εντός έδρας. Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιρίων από την ομάδα του Ζαρντίμ.

Ποιες θα είναι οι μειώσεις στο εφάπαξ των στρατιωτικών - Αναλυτικός πίνακας


 

 

 

 

 

Ποιες θα είναι οι μειώσεις στο εφάπαξ; 

Αναλυτικός πίνακας

Ζάκυνθος: Συνελήφθη... μπουμπούκι με μαχαίρια και ναρκωτικά

Ζάκυνθος: Συνελήφθη... μπουμπούκι με μαχαίρια και ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (30/11) το βράδυ στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 29χρονος, εις βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή καθώς και για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Άρχισαν τα παιχνίδια με την τιμή του ελαιολάδου!



Άρχισαν τα παιχνίδια με την τιμή του ελαιολάδου!  Τα παιχνίδια με την τιμή του ελαιολάδου συνεχίζονται δυστυχώς, και μάλιστα στις πλάτες των αγροτών.

Αμαλιάδα: Επιχείρηση αρπαγής πορτοφολιού "στέφθηκε"... με αποτυχία!


Αμαλιάδα: Επιχείρηση αρπαγής πορτοφολιού \"στέφθηκε\"... με αποτυχία!Φθηνά τη γλίτωσε μία ηλικιωμένη χθες στην Αμαλιάδα, η οποία παραλίγο να πέσει θύμα ανήλικου πορτοφολά στην λαϊκή αγορά.

Μεθεόρτια "λουκέτα" στην αγορά του Πύργου


ermou.JPGΗ θεωρητικά καλύτερη περίοδος του έτους για τα εμπορικά καταστήματα βρίσκεται προ των πυλών. Θεωρητικά…

Θρήνος για το χαμό του 22χρονου Πυργιώτη ειδικού φρουρού - Αναπάντητα "γιατί" για το πρόωρο φευγιό του


kalivas1aΈνα νέο δράμα εκτυλίσσεται στην κοινωνία του Πύργου, με πρωταγωνιστή ένα νέο άνθρωπο που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή.

Τη Δευτέρα σύνταξη και δώρο στους δικαιούχους του ΟΓΑ


Αυτό ανακοίνωσε η διοίκηση του οργανισμού.

Έρχονται τα πρώτα χιόνια


Ο Δεκέμβριος ήρθε και μαζί του φέρνει εκτός από ισχυρές καταιγίδες και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά!

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα γεγονότα της 2ας Δεκεμβρίου