ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

















Το blog ενημέρωσης του χωριού μας
 ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
neohorikillinis.blogspot.com  Σας εύχεται

Ηλεία: Ήπιος καιρός, χωρίς βροχές, ανήμερα τα Χριστούγεννα – Αναλυτική πρόγνωση


xrist

Σοβαρή επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων - Έντονα καιρικά φαινόμενα το πρωί της Παρασκευής

Νεφώσεις επικρατούν την παραμονή των Χριστουγέννων οι οποίες δίνουν λίγες, τοπικές και ασθενείς βροχές, όπως άλλωστε περιμέναμε.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία
, χωρίς προβλήματα καιρού θα κυλήσουν τα Χριστούγεννα στην Ηλεία. Περιμένουμε γενικά καλές καιρικές συνθήκες με κατά περιόδους νεφώσεις χωρίς να φαίνονται ικανές να δώσουν φαινόμενα.
 
Το ενδιαφέρον μας, όμως, εστιάζεται στην βαθμιαία σοβαρή επιδείνωση του καιρού που περιμένουμε από το απόγευμα της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων. Την Παρασκευή 27/12 περιμένουμε κατά τόπους ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες, φαινόμενα τα οποία φαίνονται ικανά να δημιουργήσουν προβλήματα. Βελτίωση του καιρού το Σαββατοκύριακο 28-29/12.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΣΤΟ., ΧΡΙΣΤΙΝΑ ,ΧΡΥΣΟΥΛΑ...

ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ {{ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ}}
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΑ....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ..ΝΕΟΧΩΡΙΤΕΣ ΕΟΡΤΆΖΟΝΤΕΣ

Τραγικό -Στο νοσοκομείο κατέληξε κοριτσάκι που είχε βγει να πει τα κάλαντα


kalantaΣτο νοσοκομείο κατέληξε ένα ανήλικο κοριτσάκι στην Ξάνθη που είχε βγει να πει τα κάλαντα καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, χτύπησε το κεφάλι του και έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος.

Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΟΝ


Ο καιρός σήμερα

Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr

Η ιστορία της γέννησης


Τον καιρό που στον κόσμο κυριαρχούσαν οι Ρωμαίοι, ο αυτοκράτορας Αύγουστος έβγαλε διαταγή να γραφτούν όλοι οι υπήκοοί του σε καταλόγους. Ήθελε να δει πόσο πληθυσμό είχε το απέραντο κράτος του.

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 25ης Δεκεμβρίου

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ..??? ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ....






ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΔΟΞΑΣΑΤΕ