Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 13, 2016

Αδίκησε τον εαυτό του ο Ολυμπιακός

Εικόνα
Η Ρεάλ δεν συγχωρεί τα λάθη και οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα με 83-65 στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας

Παλούκι Αμαλιάδας: Ο ‘Παράδεισος’ μετατράπηκε σε ‘κόλαση’ (PHOTOS)

Εικόνα
ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ  Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν όσοι ήταν στο Παλούκι χθες το πρωί, καθώς η περιοχή με το ‘καλημέρα’ επλήγη από ισχυρό ανεμοστρόβιλο και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα .

Πύργος: Βρήκε νάρκη στο χωράφι του!

Εικόνα
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΛΙΡΕΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ Απίστευτο κι όμως αληθινό, αυτό που αντίκρισε προχθές το πρωί, μέσα στο χωράφι του ένας 70χρονος άνδρας , ο οποίος στην προσπάθειά του να περιποιηθεί, τα σπαρτά του, ανακάλυψε μια παλαιά νάρκη. Η νάρκη ήταν σε τέτοιο σημείο, που ο άνδρας, αρχικά δεν κατάλαβε για τι επρόκειτο, όταν όμως αντιλήφθηκε τι ήταν αυτό που έβλεπε μπροστά του, τότε ειδοποίησε άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές.

Θρίλερ με την έκρηξη στην Ιπποκράτους - Σοβαρές καταγγελίες ότι η βόμβα είχε στόχο την Εισαγγελέα Τσατάνη - Ο δράστης έδωσε μόνο διεύθυνση

Εικόνα
- Στις έρευνες μετέχει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής – Δεν επιβεβαιώθηκε ο φόβος και για δεύτερη βόμβα - Ο δράστης τηλεφώνησε για βόμβα λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί στο βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψις - Ο δικηγόρος της κας Τσατάνη καταγγέλλει ότι η βόμβα είχε στόχο την Εισαγγελέα Εφετών και την οικογένειά της - Η έκρηξη σημειώθηκε σε διαφορετικό χρόνο από αυτόν που είχε προειδοποιήσει ο δράστης στα δύο τηλεφωνήματά του - ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ

Ξεσηκώθηκαν οι πρόσφυγες της Μυρσίνης

Εικόνα
Πορεία διαμαρτυρίας των Σύριων στα Λεχαινά – Αφορμή το φαγητό, αιτία τα χρήματα που δίδονται σε άλλα κέντρα από την ΕΕ

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Οκτωβρίου