ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Η ακτινογραφία των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa


Η ακτινογραφία των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa

Ποιους θέλει να αποφύγει, ποιοι θα κοντραριστούν στα ίσια και ποιους... κυνηγά

Πάτρα: Επιδειξίας κυκλοφορούσε . . . κρατώντας ένα πουλί σε κλουβί


epideiksias
Αναστάτωση το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Αγυιάς από έναν ακόμη επιδειξία που παρίστανε τον απλό περιπατητή, όμως στο ανώμαλο μυαλό του… τριγυρνούσαν νεαρές κοπέλες στις οποίες έδειχνε… τα γεννητικά του όργανα!
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ο συγκεκριμένος επιδειξίας κρατούσε στο χέρι του… και ένα κλουβί με πτηνό!

26χρονος κινδύνευσε να χάσει το χέρι του!


«Καμπανάκι» από τους ορθοπεδικούς γιατρούς του Νοσοκομείου Αμαλιάδας για την αύξηση των ατυχημάτων που προκαλούνται κατά το ελαιομάζωμα, με αποκορύφωμα την περίπτωση 26χρονου που κινδύνευσε να χάσει το χέρι του.   

Ηλεία: Άδειασαν δύο σπίτια και ένα αυτοκίνητο


diarriktes1
Με γεμάτα χέρια έφυγαν οι κλέφτες σε τρεις περιπτώσεις σε Αμαλιάδα και Κάμπο. Σε μονοκατοικία της

Ηλεία: 42χρονος καλλιεργούσε χασίς σε σπίτια... «κρυψώνες»!


Μια αρκετά μεγάλη – για την εποχή – ποσότητα κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, όπου σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου χθες, συνέλαβαν έναν 42χρονο για καλλιέργεια και κατοχή με σκοπό την διακίνηση καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Αμαλιάδα: 48χρονος πέθανε την ώρα που μάζευε ελιές


mazema_elias_2
Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Παρασκευής ο 48χρονος Θεόδωρος Στεφανόπουλος στην Αμαλιάδα. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν

Απίστευτο: Στην Πάτρα κατατέθηκε το υπερτυχερό δελτίο που κερδίζει 15,5 εκατ. ευρώ


tzoker-lefta
Ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη σημερινή διαλογή της 1661ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των € 15.500.000, στην Πάτρα. Πρόκειται για

Ηλεία: Ξεκινά μια συννεφιασμένη και κρύα εβδομάδα


sunnefia
Καλό καιρό για όσους μαζεύουν ελιές θα κάνει και αυτή την εβδομάδα. Βροχές δεν φαίνονται στον ορίζοντα, παρά μόνο συννεφιές και κρύο. Κρύο που θα ενταθεί κυρίως μετά την Παρασκευή. Για σήμερα Δευτέρα ο υδράργυρος θα φτάσει έως τους 15 με 16C με τις κατώτερες τιμές να κυμαίνονται στους 4 με 5οC. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως απο βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Καιρός: Συννεφιά και κρύο σε όλη την Ελλάδα



Καιρός: Συννεφιά και κρύο σε όλη την Ελλάδα

Δεν αναμένονται βροχές, όμως το κρύο θα συνεχιστεί σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο καιρός πλέον ... μυρίζει Χριστούγεννα και έτσι σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται νεφώσεις στα Δυτικά κυρίως αλλά και ομίχλες.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 14ης Δεκεμβρίου