ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 19:30 ΝS



AEKPAOK
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  AEK-ΠΑΟΚ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού:

ΚΕΡΚΥΡΑ -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 μ.μ NS



KerkyraPanionios
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΚΕΡΚΥΡΑ -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17:15 μ.μ NS



PAS GianninaPanthrakikos
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού:

Κυλλήνη: Καλή η «ψαριά», αλλά... απούλητη!



Κυλλήνη: Καλή η «ψαριά», αλλά... απούλητη! Στο «χείλος του γκρεμού» βρίσκονται οι επαγγελματίες αλιείς της Κυλλήνης που από την μία πλευρά έχουν να αντιμετωπίσουν τα αυξημένα λειτουργικά κόστη και από την άλλη, την «αναδουλειά», καθώς οι καταναλωτές δεν έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν το φρέσκο ψάρι της ημέρας! Σε πιο δεινή θέση βρίσκονται οι παρόχθιοι αλιείς που πέρα από τις «φτωχές» ψαριές, έχουν να αντιμετωπίσουν τις φουρτούνες και τη συνεχιζόμενη κακοκαιρία του φετινού χειμώνα.

Πύργος: Η μαθήτρια με τα σπιτικά κουλουράκια "λύγισε" την Ελλάδα


Συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην ομογένεια σκόρπισε η ιστορία με τη μικρή μαθήτρια που πέρασε το κατώφλι της Πρωινής για να πουλήσει σπιτικά κουλουράκια
με σκοπό να βοηθήσει την οικογένειά της.

Θίνες Βαρθολομιού: Αδιαφορία και παρακμή! Όπερ έδει δείξαι...


vartholomioΠλιάτσικο από αγνώστους σημειώθηκε και στο τουριστικό περίπτερο των Θινών του Βαρθολομιού με την προκλητική ανοχή και αδιαφορία των τοπικών παραγόντων.

Άφωνη η υφήλιος από την πτώση των μετεωριτών στη Ρωσία - Ξεπερνούν τους 700 οι τραυματίες, ανάμεσά τους και 84 παιδιά! (video)


112 από τους τραυματίες έπρεπε να νοσηλευτούν. Με ταχύτητα 54.000 χλμ μπήκε στην ατμόσφαιρα ο μετεωρίτης.
Ένα κόμματι του άνοιξε κρατήρα έξι μέτρων. Πάνω από 10 τόνους το βάρος των μετεωριτών που έπεσαν στα Ουράλια. Διασώστες και στρατός στάλθηκαν στην περιοχή για να βοηθήσουν τους πληγέντες.

Στροφυλιά: Πιστολιές για ένα πεσμένο δέντρο


dentroΣυνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στο δάσος της Στροφυλιάς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 67 ετών σε βάρος
του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Μακρίσια Κρεστένων: 42χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του δια του απαγχονισμού


autoktonia2aaΑπαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στα Μακρίσια βρέθηκε τη νύχτα της Παρασκευής ένας 42χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στο χωριό, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού.

Ηλεία: Επιμένουν οι βροχές – αναλυτική πρόγνωση


omplelaΛίγες ασθενείς βροχές σημειώθηκαν κατά περιόδους το τελευταίο 48ωρο στην Ηλεία. Ο βροχερός καιρός θα διατηρηθεί έως τις αρχές της νέας εβδομάδας, με πρόσκαιρη βελτίωση
στα μέσα αυτής και με νέες βροχές να διαφαίνονται προς το τέλος. Αξιόλογα και πιθανόν τοπικά έντονα φαινόμενα περιμένουμε το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου.

Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία:

Χιόνια ακόμη και στην Πάρνηθα το Σάββατο


Βροχές, καταιγίδες κια χιόνια αναμένονται το Σάββατο. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Φεβρουαρίου