ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ

Βάψιμο πασχαλινών αυγών


Τα κόκκινα αυγά είναι άμεσα συνδεδεμένα με την πασχαλινή παράδοση, καθώς το κόκκινο χρώμα των αυγών συμβολίζει όχι μόνο το αίμα του Χριστού, αλλά και τη χαρά της Ανάστασης.
Το βάψιμο των πασχαλινών αυγών γίνεται τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ το τσούγκρισμά τους γίνεται την ημέρα της Ανάστασης, μόλις ακουστεί το “Χριστός Ανέστη!”.

Πάσχα στο Άγιο Όρος

Κατάνυξη και μυστηριακή ατμόσφαιρα

Πλάκες χρυσού, υποβρύχια και ...ένας “Σάχης” - Τα πρόσωπα και το παρασκήνιο πίσω απ' τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου


- “Προεκλογικό δώρο σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ η προσαγωγή μου” λέει ο ίδιος
- Πάσχα στο κρατητήριο για τον πρώην υπουργό
- Ποιοι εμπλέκονται και ποιος ο ρόλος που τους αποδίδεται
- Βαριές κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

ΕΥΧΕΣ....

Χρόνια πολλά, καλό Πάσχα, εύχομαι τα καλύτερα πάντα επιτυχίες και καλή δύναμη να ξεφύγουμε από τα δύσκολα.

Κατρίνης: Ανακούφιση για χιλιάδες αγρότες - κατόχους γεωτρήσεων


katrinis2
Δελτίο Τύπου
Σημαντική, για τους χιλιάδες αγρότες της Ηλείας, χαρακτήρισε ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης την τροποποίηση της ΚΥΑ, με την οποία ορίζεται
η διαδικασία χορήγησης αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού.

Παρέμεινε στην Α' κατηγορία ο Ηλειακός Λεχαινών (video)


mparazΟ Ηλειακός Λεχαινών νίκησε με 3-1 τον Αχιλλέα Νεοχωρίου στο μπαράζ παραμονής της Α' τοπικής κατηγορίας και παρά το μειονέκτημα που είχε (ήθελε μόνο νίκη) ανανέωσε
τη θητεία του στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ...

Παρά την πικρία της ήττας της ομάδας του χωριού μας, του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΣ ,με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό μας στην δεύτερη κατηγορία ,το neohorikillinis.blogspot.com  συγχαίρει την ιστορική ομάδα του Ηλειακού Λεχαινών για την παραμονή της στην Α΄Κατηγορια Ηλείας .

Τώρα θα μιλήσει ο λαός

Τώρα θα μιλήσει ο λαός

Στις 6 Μαΐου οι εκλογές - Αντίστροφη μέτρηση για όλα τα κόμματα

Κτηνοτρόφοι Ηλείας: Μας "γονάτισαν" τα καρτέλ


arnia_2«Η χειρότερη χρονιά, η φετινή, για την πώληση του παραδοσιακού οβελία», όπως ανέφερε στο IONION FM, ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων Ηλείας, Κώστας Θεοδωρόπουλος.

"Θρίλερ" το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία ; (Νεότερη ενημέρωση 23:37)


pasokΈνα όνομα απομένει για να κλείσει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία. Σύμφωνα με τις διαρροές αλλά και γα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, επιβεβαιώνονται τα όσα και το
ilialive.gr έχει δημοσιεύσει τις προηγούμενες ημέρες.

Σαν σήμερα


Στις 12 Απριλίου

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ


Την Μεγάλη Πέμπτη γιορτάζουμε τέσσερα γεγονότα:

ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ