Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 28, 2011

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: 2-1

Εικόνα
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε μέσα στο "Emirates" με 2-1 (8' Τσάμπερλεϊν, 20' Σάντος, 27' Φουστέρ) από την Άρσεναλ και τον Καμπάγιο. Μοιραίος παίκτης ο Μαρκάνο.

champions league ΣΤΟΊΧΗΜΑ

Εικόνα
Για σήμερα έχουμε 3 παιχνίδια που προτείνουμε στο στοίχημα  Ξεκινάμε με τον Αγώνα 

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη Νοσοκομείο Πύργου

Εικόνα

Ένας στη φυλακή, δύο στο αναμορφωτήριο

Εικόνα
Έκλεισε η υπόθεση της επίθεσης των τεσσάρων ανήλικων ΡΟΜΑ σε βάρος 21χρονου ομόφυλού τους, στην περιοχή της Κεραίας στον Πύργο την περασμένη εβδομάδα.

Κυλλήνη: Βρήκαν τραυματισμένη Caretta-Caretta

Εικόνα
Το Λιμεναρχείου Κυλλήνης ενημερώθηκε χθες στην παραλία δίπλα από το λιμάνι υπήρχε τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα Caretta-Caretta και η κινητοποίηση ήταν άμεση...

Στο Βερολίνο με καθυστέρηση δύο χρόνων: Μια πολύ ύποπτη συμπεριφορά

Εικόνα
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη Μετά από σκόπιμη καθυστέρηση δύο ολόκληρων χρόνων απευθύνθηκε επιτέλους ο πρωθυπουργός στους φυσικούς μας συμμάχους.

«Παιχνίδι και ανάπτυξη της προσωπικότητας του Παιδιού» Συμμετοχή των στελεχών εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος

Εικόνα
  Ελληνική Δημοκρατία ΠΑΤΡΑ 28/9/11     «Παιχνίδι και ανάπτυξη της προσωπικότητας του Παιδιού» Συμμετοχή των στελεχών εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ. Παναγιωτόπουλος Γιώργος, ο Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης Ν. Αχαΐας κ. Χονδρογιάννης Βασίλης

Μέχρι χθες έδιναν φως . . . τώρα έγιναν χαλκός

Εικόνα
Οι κυνηγοί του χαλκού κάνουν … σαφάρι στην Ηλεία. Πεδίο δράσης η εθνική οδός Πατρών – Πύργου και τελευταίο χτύπημα αυτό στο Λευκοχώρι.

ενημέρωση από τον Προϊστάμενο Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης, κ. Θεόδωρο Μπαρή για τα Νέα Προγράμματα σπουδών.

Εικόνα
Μπαρής Θεόδωρος, Προϊστάμενος Επιστημονικής – Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π/θμιας Εκπ/σης Δ. Ελλάδας Νέα Προγράμματα Σπου δών στην Υποχρεωτική Εκπαίδευση Η σχολική χρονιά 2011-12 ξεκινά με ένα σημαντικό στοίχημα για την υποχρεωτική εκπαίδευση, την πιλοτική εφαρμογή σε 188 σχολικές μονάδες των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών.

Φουντώνουν οι καταλήψεις στην Ηλεία

Εικόνα
Αυξάνεται σταδιακά ο αριθμός των υπό κατάληψη σχολείων στην Ηλεία και ήδη εφτά μονάδες έχουν βάλει «λουκέτο».

COSMOTE ..Δελτίο Τύπου

Εικόνα
                                                                              Δελτίο Τύπου Υποτροφίες ΟΤΕ– COSMOTE για την Ελληνική Περιφέρεια: Δέκα χρόνια δίπλα στο ξεκίνημα των νέων Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2011