ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: 2-1


Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε μέσα στο "Emirates" με 2-1 (8' Τσάμπερλεϊν, 20' Σάντος, 27' Φουστέρ) από την Άρσεναλ και τον Καμπάγιο. Μοιραίος παίκτης ο Μαρκάνο.

champions league ΣΤΟΊΧΗΜΑ

Για σήμερα έχουμε 3 παιχνίδια που προτείνουμε στο στοίχημα 
Ξεκινάμε με τον Αγώνα 

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη Νοσοκομείο Πύργου

Ένας στη φυλακή, δύο στο αναμορφωτήριο


Ένας στη φυλακή, δύο στο αναμορφωτήριο

Έκλεισε η υπόθεση της επίθεσης των τεσσάρων ανήλικων ΡΟΜΑ σε βάρος 21χρονου ομόφυλού τους, στην περιοχή της Κεραίας στον Πύργο την περασμένη εβδομάδα.

Κυλλήνη: Βρήκαν τραυματισμένη Caretta-Caretta

Το Λιμεναρχείου Κυλλήνης ενημερώθηκε χθες στην παραλία δίπλα από το λιμάνι υπήρχε τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα Caretta-Caretta και η κινητοποίηση ήταν άμεση...

Στο Βερολίνο με καθυστέρηση δύο χρόνων: Μια πολύ ύποπτη συμπεριφορά


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Μετά από σκόπιμη καθυστέρηση δύο ολόκληρων χρόνων απευθύνθηκε επιτέλους ο πρωθυπουργός στους φυσικούς μας συμμάχους.

«Παιχνίδι και ανάπτυξη της προσωπικότητας του Παιδιού» Συμμετοχή των στελεχών εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος




 



Ελληνική Δημοκρατία

ΠΑΤΡΑ 28/9/11  


 

«Παιχνίδι και ανάπτυξη της προσωπικότητας του Παιδιού» Συμμετοχή των στελεχών εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ. Παναγιωτόπουλος Γιώργος, ο Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης Ν. Αχαΐας κ. Χονδρογιάννης Βασίλης

Μέχρι χθες έδιναν φως . . . τώρα έγιναν χαλκός


Μέχρι χθες έδιναν φως . . . τώρα έγιναν χαλκός

Οι κυνηγοί του χαλκού κάνουν … σαφάρι στην Ηλεία. Πεδίο δράσης η εθνική οδός Πατρών – Πύργου και τελευταίο χτύπημα αυτό στο Λευκοχώρι.

ενημέρωση από τον Προϊστάμενο Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης, κ. Θεόδωρο Μπαρή για τα Νέα Προγράμματα σπουδών.

Μπαρής Θεόδωρος, Προϊστάμενος Επιστημονικής – Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π/θμιας Εκπ/σης Δ. Ελλάδας
Νέα Προγράμματα Σπου
δών στην Υποχρεωτική Εκπαίδευση
Η σχολική χρονιά 2011-12 ξεκινά με ένα σημαντικό στοίχημα για την υποχρεωτική εκπαίδευση, την πιλοτική εφαρμογή σε 188 σχολικές μονάδες των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών.

Φουντώνουν οι καταλήψεις στην Ηλεία

Αυξάνεται σταδιακά ο αριθμός των υπό κατάληψη σχολείων στην Ηλεία και ήδη εφτά μονάδες έχουν βάλει «λουκέτο».

COSMOTE ..Δελτίο Τύπου


   


                                                                        

Δελτίο Τύπου

Υποτροφίες ΟΤΕ–COSMOTE για την Ελληνική Περιφέρεια: Δέκα χρόνια δίπλα στο ξεκίνημα των νέων


Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2011