ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ...




Πενθεί από χθες η Βασιλική Λευκάδας
Έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 47 ετών από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία  η
ΕΙΡΗΝΗ Γεωργ. ΣΤΡΙΓΑ ..

Με μαύρα πανιά και καμπάνες η πορεία των ένστολων στη Βουλή


Πάνω από 2.500 ένστολοι συγκεντρώθηκαν νωρίς το απόγευμα στο Καλλιμάρμαρο και έκαναν πορεία προς τη Βουλή για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης. ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Βαλβέρδε: Πολύ δύσκολο το ματς με την Ντόρτμουντ


Στις δυσκολίες που περιμένει να συναντήσει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στη Ντόρτμουντ αναφέρθηκε ο Ισπανός τεχνικός με συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Ουέφα. Κλοπ: "Είμαστε έτοιμοι για όλα". Παπασταθόπουλος: “Μπορεί ο καλός Ολυμπιακός”.

Κολασμένη" εβδομάδα για την κυβέρνηση - Το πολυνομοσχέδιο απειλεί να τινάξει στον αέρα το ΠΑΣΟΚ


- Τα όργανα άρχισαν ήδη με την παραίτηση του Θωμά Ρομπόπουλου, η οποία δημιουργεί κλίμα
- Λίγη ώρα αργότερα επανήλθε η Λ. Κατσέλη λέγοντας πως επιμένει στο ΟΧΙ για τις κλαδικές
- Σε εγρήγορση η κυβέρνηση με συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
- Κρυφή ατζέντα στις συναντήσεις του Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς
- Στις 23/10 στη Σύνοδος Κορυφής οι κρίσιμες αποφάσεις για το ελληνικό χρέος

Θα παραλύσει το σύμπαν! - Η εβδομάδα που απεργούν όλοι

- Απεργούν από σήμερα οι γιατροί - Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία
- Συνεχίζεται η απεργία των τελωνειακών - Τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
- Το Νewsit έφτιαξε για εσάς τον απεργιακό οδηγό της εβδομάδας για να ξέρετε τι σας περιμένει
- Οι κινητοποιήσεις κορυφώνονται με την 48ωρη απεργια ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ 19&20/10

Εικόνες καταστροφής από το Κοτύχι και την Αρετή Λεχαινών


Εικόνες καταστροφής από το Κοτύχι και την Αρετή ΛεχαινώνΔείτε τις εικόνες καταστροφής που μας έστειλε αναγνώστης από την περιοχή του Κοτυχίου το πρωί της Κυριακής.

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Ανδραβίδας - Κυλλήνης


Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Ανδραβίδας - ΚυλλήνηςΣτο δημαρχείο στα Λεχαινά το μεσημέρι της Κυριακής ο δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης  Δημήτρης Αρβανίτης, συγκάλεσε εκτάκτως το Συντονιστικό Τοπικό Οργανό του δήμου.

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Δηλώσεις του δημάρχου για την καταστροφή (video)


Την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης περιέγραψε ο δήμαρχος Δημήτρης Αρβανίτης με μελανά χρώματα σήμερα το πρωί σε αυτοψία

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ