ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Χαμός στο You Tube: 5χρονος με… μούσια τραγουδά Παντελίδη!

Χαμός στο You Tube: 5χρονος με… μούσια τραγουδά Παντελίδη!

Χαμός τις τελευταίες ώρες στο Facebook με ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα 5χρονο παιδάκι.
Τι κάνει;
Τραγουδάει «Δεν ταιριάζετε σου λέω», τη γνωστή επιτυχία του Παντελή Παντελίδη με το… ανάλογο λουκ φυσικά!
Δείτε το:

12/12/12: Τι κρύβει η σημερινή ημερομηνία

12/12/12: Τι κρύβει η σημερινή ημερομηνίαΣε «συναγερμό» βρίσκονται οι αριθμολόγοι και προληπτικοί όλου του κόσμου, καθώς η σημερινή ημέρα αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο, το τελευταίο που θα συναντήσουν στη ζωή τους: έχουμε 12/12/12.

Τρομερό: Δείτε το παιδί – χταπόδι από την Ινδία

Το παιδί που έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο με το παρατσούκλι «Αγόρι - Χταπόδι» γεννήθηκε με υπανάπτυκτα πόδια και χέρια στην περιοχή της κοιλιάς του, τα οποία άνηκαν στον παρασιτικό δίδυμο αδερφό του.

Ηλεία: Προφυλακιστέος ο 47χρονος γιατρός για τις παράνομες συνταγογραφήσεις

Ηλεία: Προφυλακιστέος ο 47χρονος γιατρός για τις παράνομες συνταγογραφήσεις
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 47χρονος ιατρός από τον Πύργο, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε παράνομες συνταγογραφήσεις ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλεκόμενοι φέρεται να είναι φαρμακοποιοί καθώς και η συνεργάτιδα του ιατρού.

Ανακοίνωσε Κατσουράνη ο ΠΑΟΚ

Στο «δικέφαλο» για 1,5 χρόνο

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στο Τραγανό


sillipsi3Επιχείρηση στην περιοχή του Τραγανού «έστησαν» οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, το μεσημέρι της Δευτέρας όπου συνέλαβαν δύο άτομα.

Ηλεία: Ευνοϊκός ο καιρός για την συλλογή του ελαιοκάρπου το επόμενο τετραήμερο


Προβλήματα δημιούργησε ο καιρός τις τελευταίες εβδομάδες, στους ελαιοπαραγωγούς, στην συλλογή του ελαιοκάρπου.

Ανδραβίδα: Νεκρός 60χρονος από ηλεκτροπληξία - Πλήρωσε με τη ζωή του την ανάγκη για ρεύμα


ilektropliksia1aΠροσπάθησε να «κλέψει» ρεύμα για το κοντέινερ που διέμενε στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στην Ανδραβίδα και αυτή η προσπάθειά του το κόστισε τη ζωή.

Χειροτερεύει ο καιρός τις επόμενες ώρες - Πρόγνωση για την Τετάρτη


Τοπικές βροχές και στα ανατολικά και νότια σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για την Τετάρτη. Χιόνια στα ορεινά καθώς και στις ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. Η θερμοκρασία σε πτώση . Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ορεινά ηπειρωτικά .

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Δεκεμβρίου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ


Χρόνια πολλά σε όλους όσους εορτάζουν σήμερα ...
Χρόνια πολλά σε κάθε Σπύρο και Σπυριδούλα και ειδικά στους εορτάζοντες συχωριανούς και συχωριανές μας Νιχωρίτες και Νιχωρίτισσες..