ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ-ΠΑΟΚ 19:30 μ.μ NS

AsterasPAOK
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ-ΠΑΟΚ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...::


http://www.sports-live.gr/

http://greekchannelslive2.blogspot.com/2010/09/sport-ch3.html

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=185578&part=sports

http://livetv.ru/en/eventinfo/151339_asteras_paok/

To neohorikillinis.blogspot.com  δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλλεται. Το blog, δεν κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Live Stream ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17:15 μ.μ.

PanathinaikosPanthrakikos
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα linksπου κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...:

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ο Ζαρντίμ, πέφτουν οι τίτλοι τέλους!


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετράει ώρες στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ραγδαίες εξελίξεις, ίσως και πριν από τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνέλαβαν Έλληνες φοιτητές επειδή έσκισαν πανό που ξεφτίλιζε τη χώρα!


Συνέλαβαν Έλληνες, Ολλανδία, Ελλάδα [βίντεο],synelavan ellines, ollandia, ellada [vinteo]Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.
Έξω από ένα θέατρο στην πόλη άγνωστοι για να κοροϊδέψουν την Ελλάδα κρέμασαν ένα πανό με την Ελληνική σημαία και από κάτω την λέξη sale - δηλαδή «Πωλείται».

"Αυτοκτόνησε" ο Ολυμπιακός - Ήττα "σοκ" στο ΣΕΦ απ΄τη Σιένα


Ο Σπανούλης δεν μπόρεσε να σώσει τον κακό Ολυμπιακό που πλήρωσε τα χαμένα λέι-απ των Λο και Χάινς στα τελευταία δευτερόλεπτα αλλά και το "πάγωμα" του χρονομέτρου στα 10 δευτερόλεπτα γνωρίζοντας την ήττα από την Σιένα στο ΣΕΦ με 74-72. Με μία νίκη μετά από 4 αγωνιστικές στο top16 έμειναν οι "ερυθρόλευκοι" που χρειάζονται πολύ βελτίωση για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Αμαλιάδα: Είδαν γειτονικό σπίτι να καταρρέει στην αυλή τους!

Αμαλιάδα: Είδαν γειτονικό σπίτι να καταρρέει στην αυλή τους!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη της οικογένειας του κ. Βασίλη Καθόλου στην Αμαλιάδα, όταν το πρωί της Παρασκευής άνοιξαν τα παράθυρα του σπιτιού τους και αυτό που αντίκρισαν ξεπερνούσε κάθε φαντασία, αφού το διπλανό σπίτι βρισκόταν γκρεμισμένο μέσα στην αυλή τους!

Αμαλιάδα: "Βιαστικό" μωρό γεννήθηκε στο . . . δρόμο


babyΕπεισοδιακά γεννήθηκε το πρωί της Παρασκευής ένα αγοράκι, που βιαζόταν να δει το φως της ζωής και «ζόρισε» τη μαμά του. Οι ευτυχείς – παρά την αγωνία που έζησαν – γονείς ξεκίνησαν
από τη Γαστούνη για το νοσοκομείο του Πύργου όταν οι πόνοι έγιναν έντονοι για τη μητέρα.

7 στους 10 στρατιωτικούς δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνειά τους! Εκρηκτικό κλίμα


Ηλεία: Ο Αλφειός "τιμωρεί" την αδιαφορία - Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων (photos & videos)


alfeios_new.JPGΑνυπολόγιστες είναι οι καταστροφές στις παραποτάμιες περιοχές του Αλφειού, αφού λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές στην Ηλεία και κυρίως στην
Αρκαδία, το ποτάμι «φούσκωσε»,  φτάνοντας στο ύψος των αναχωμάτων, καταστρέφοντας περιουσίες, καλλιέργειες και πνίγοντας ζώα.

Πύργος: Ληστεία σε περίπτερο με την απειλή μαχαιριού


periptero.JPGΘύμα ληστείας έπεσε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Παρασκευής μια γυναίκα ιδιοκτήτρια περιπτέρου στην οδό Ολυμπίων στον Πύργο.

Αμαλιάδα: Λαμπρός ο εορτασμός του Αγ. Αθανασίου παρά τη βροχή

amal1Με κάθε επισημότητα  και μεγαλοπρέπεια οι κάτοικοι της Αμαλιάδας τίμησαν τον πολιούχο τους Άγιο Αθανάσιο.

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων - Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο


Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται απο το Σάββατο με βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων. Αναμένεται όμως και πτώση της θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Ιανουαρίου