ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Πανηγυρικά αθώος ο Μάκης Νοδάρος



Ομόφωνα αθώος κηρύχθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μυρτουντίων Ηλείας ο δημοσιογράφος της «Ε» Μάκης Νοδάρος που κατηγορούνταν από τον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο για συκοφαντική δυσφήμηση μέσω του Τύπου.

«Είναι διαφορετικά για Μήτρογλου»


Τζόνι Χάιτινχα: Είχε συνηθίσεινα κατακτά τίτλους και να παίζει στο Champions League

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Μαρτίου

Στο «σφυρί» η έκταση στην παραλία Αρκουδίου


Ένα τοπόσημο με βαρύ ιστορικό, κοινωνικό και αρχιτεκτονικό φορτίο, δηλαδή οι Προσφυγικές Πολυκατοικίες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, τα Ολυμπιακά Κέντρα Γαλατσίου, Μαρκόπουλου και Σχοινιά, αλλά και διάφορα «φιλέτα» στην Αθήνα, στην επαρχία και στο εξωτερικό, συγκαταλέγονται στη νέα «σοδειά» των 168 ακινήτων που μεταβιβάστηκαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

ΜΟΔ Αμαλιάδας: Ισόβια για την "μαύρη χήρα"


dikastirioamal.JPG
Ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία και 42 μηνών φυλάκισης για τις υπόλοιπες κατηγορίες, που αντιμετώπιζε επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας στην Ευαγγελία Ζιάγκα, που κατηγορούνταν για τη δολοφονία του 42χρονου Ζακυνθινού επιχειρηματία Τάσου Τσαγκαρόπουλου, η οποία έλαβε χώρα στη βίλα της, στο Διακοφτό Αιγιαλείας, το Μάιο του 2009.

Καθιζήσεις δίχως τέλος στη Φιγαλεία


Νέα καθίζηση υπέστη ο οδικός άξονας της Επαρχιακής Οδού Θολού - Φιγαλείας.
Η νέα καθίζηση σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στον οικισμό Λέπρεο και πιο συγκεκριμένα στην έξοδο προς Νέα Φιγαλεία.

Γαστούνη: Εκτροπή θανάτου στην Ε.Ο. Πατρών Πύργου - Θρήνος για τον Τάσο Σάκκο


troxaio_gast1aa
Το χαμό του 50χρονου Τάσου Σάκκου του Ανδρέα, θρηνεί η Αμαλιάδα. Ο γνωστός αρχιτέκτονας σύζυγός της εκλεκτής συναδέλφου δημοσιογράφου Γιώτας Τρυφωνοπούλου και πατέρας ενός κοριτσιού ηλικίας ενάμιση έτους, έχασε την ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε αποστραγγιστικό αυλάκι στο πρανές της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης.

Παρέμβαση Δημάρχου Aνδραβίδας – Κυλλήνης Δημήτρη Αρβανίτη στον ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις αγροτών


Παρέμβαση Δημάρχου Aνδραβίδας – Κυλλήνης Δημήτρη Αρβανίτη στον ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις αγροτών
Παρέμβαση στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Κ. Βασίλη Έξαρχο έκανε με επιστολή του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης.

Ηλεία: Κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί – Αναλυτική πρόγνωση για Πέμπτη 13-3-14


kairos_8

Χωρίς φαινόμενα θα κυλήσει όλη η εβδομάδα

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Η πρόγνωση του καιρού για την ΠέμπτηΠρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν την Πέμπτη στα ανατολικά και νότια, με ασθενείς βροχές στα νότια. Βόρειοι άνεμοι στο αιγαίο 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά ως προς τις μέγιστες τιμές. Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού.