ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

1ο Railway Festival :για πρώτη φορά φέτος στο Βαρθολομιό




Το Railway Festival διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος στο Βαρθολομιό, στον χώρο του πρώην σιδηροδρομικού σταθμού. 

Η πρωτοβουλία ανήκει σε μια ομάδα πολιτών, μια παρέα πιο συγκεκριμένα, την οποία ένωσε

Τα νέα θερινά δρομολόγια από το λιμάνι της Κυλλήνης

Σε εφαρμογή τέθηκαν από το Σάββατο και θα ισχύουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου τα νέα δρομολόγια από το λιμάνι της Κυλλήνης για Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Αμαλιάδα: Σύλληψη 61χρονου για χρέη 1,7 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο


sillipsi_large.JPGΣυνελήφθη ένας 61χρονος ημεδαπός στην Αμαλιάδα, για πολύ μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Πύργος: Άφησαν τα σκυλιά τους με καύσωνα μέσα σε αυτοκίνητο


skilos4Πέρα από κάθε λογική ήταν αυτό που αντίκρισαν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. στον Πύργο, που κλήθηκαν να επέμβουν σε ένα επεισόδιο στην συμβολή των οδών Τ. Πετροπούλου
skilos1skilos2skilos3και Γρηγορίου Ε’. Ένας άνδρας και μια γυναίκα λογομαχούσαν για την τύχη δύο σκυλιών που βρίσκονταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο για πάρα πολλές ώρες.

Σαλμώνη: Συνελήφθη 52χρονος με πέντε φυτείες χασίς


xasisia1Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στη Σαλμώνη Ηλείας, μετά από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 52 ετών
σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ηλεία: Τον λήστεψαν για δέκα ευρώ - Είχαν στόχο φωτοβολταϊκό πάρκο


karampina3Μια περίπτωση ληστείας με λεία μόλις δέκα ευρώ, ερευνούν οι Αρχές στην Ηλεία, από το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr πέντε άτομα που ανήκουν
όλοι στη φυλή των ΡΟΜΑ, επιτέθηκαν με καραμπίνα, χτύπησαν και λήστεψαν έναν υπάλληλο εταιρίας φύλαξης που βρισκόταν σε εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στην περιοχή του Στρουσίου. Το θύμα τους μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο Πύργου.

Σε “επαγρύπνηση” λόγω υψηλών θερμοκρασιών




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                    Γραφείο Τυπου  



Δελτίο Τύπου

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως θα προκύψουν από τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών.

“Καμπανάκι” για την ορθολογική χρήση του νερού





Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  


Δελτίο Τύπου

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης




Την ανάγκη για ορθολογική χρήση του νερού  τους θερινούς μήνες και ιδιαίτερα σε περιόδους υψηλών θερμοκρασιών σαν και αυτή, επισημαίνει με σχετική ανακοίνωσή του το Τμήμα Αυτεπιστασίας και Συντήρησης Δικτύων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Στο κείμενο της ανακοίνωσης που εξεδόθη αναφέρεται ότι:  

ΗΛΕΙΑ :Ο ΚΑΙΡΟΣ

kausonaszestiΤην Τετάρτη 31/7, περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη - Πότε πέφτει η θερμοκρασία


Γενικά αίθριος με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 31ης Ιουλίου