ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ..:Σε μια εβδομάδα η Γενική Συνέλευση


Βρισκόμαστε μόλις μια εβδομάδα πριν την Γεν.Συνέλευση του συλλόγου μας ...
Ο σύλλογος του Νεοχωρίου Κυλλήνης με εγγεγραμμένα μέλη τους μονίμους κάτοικους Αθηνών την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 θα πραγματοποιήσει την Πρώτη γεν.συνέλευση για το 2014 και εκεί θα γίνουν τα όσα γράφει το καταστατικό μας ..

«Φρένο» στο Περιστέρι


Στο 0-0 έμεινε ο Ολυμπιακός με τον Ατρόμητο

Πατρών-Πύργου: Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία, για τη σύλληψη δράστη κλοπής χρημάτων από ηλικιωμένο στο Κορακοχώρι


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην εθνική οδό Πύργου Πατρών, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει δράστη κλοπής χρηματικού ποσού από ηλικιωμένο στο Κορακοχώρι Ηλείας.

Αμαλιάδα: Στα πράσα 25χρονος για κλοπή δικύκλου


sillipsi3

Τρεις δράστες είχαν διαπράξει το ίδιο βράδυ άλλη μία κλοπή στην ίδια περιοχή

Φρικτή αποκάλυψη στα Φάρσαλα: Την βίαζε επί 12 χρόνια και την έκαψε ζωντανή εκείνος που είχε την "επιμέλειά" της


asty.JPGΜία φρικτή αποκάλυψη έκαναν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στην άκρη του νήματος, στην υπόθεση του θανάτου μίας 26χρονης στα Φάρσαλα το 2011.

Αμαλιάδα: Στους δρόμους τα τρακτέρ!


 
Ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ οι αγρότες στην Αμαλιάδα και την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί και για τα προβλήματα του κλάδου τους που οδηγείται σε αφανισμό.

Πύργος: Συνελήφθη ανήλικος δραπέτης των φυλακών Βόλου


anilikos

Είχε καταδικαστεί για κλοπές

Χαλάει ο καιρός από Δευτέρα


Χαλάει ο καιρός από Δευτέρα

Τοπικές βροχές στην κεντρική και νοτιά χωρά. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων από το απόγευμα στα νοτιοδυτικά θαλασσιά και παραθαλάσσια τμήματα. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα

Ηλεία: Φθινοπωρινού τύπου καιρός τη νέα εβδομάδα – Αναλυτική πρόγνωση


pi

Διατηρείται πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία

Με αυξημένες νεφώσεις και βροχές, περισσότερες την Τετάρτη, θα κυλήσει η νέα εβδομάδα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, διατηρείται πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Ιανουαρίου