ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Όλο το χρονικό του εντοπισμού της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά και του 23χρονου Μάριον Αγιάζι – Θέμα χρόνου η σύλληψη του νεαρού Αλβανού


- Δυο βράδια κοιμήθηκαν στην ύπαιθρο
- Ο πρώην εργοδότης του Μάριον Αγιάζι πρόσωπο κλειδί για τον εντοπισμό τους
- Τη Δεύτερα το πρωί έφυγε από την Αθήνα με ΚΤΕΛ για τη Θεσσαλονίκη η Χριστίνα Κρασσά
 

 

- Ιχνηλάτες με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά μετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του Αγιάζι
- Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της 13χρονης και οι συγκρούσεις με την οικογένειά της για τη σχέση της με τον νεαρό
- Δήλωνε ερωτευμένη μαζί του, λένε συμμαθητές της
- Δε σταμάτησαν να μιλούν στο Facebook ούτε όταν εκείνος απελάθηκε

Με την... άδειά τους!

Δεκτές οι εφέσεις ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκού και Πανθρακικού

Ηλεία: Ρεκόρ ανασφάλιστων αυτοκινήτων αλλά και οχημάτων!


 
Ρεκόρ ανασφάλιστων αυτοκινήτων αλλά και οχημάτων που κυκλοφορούν χωρίς την προβλεπόμενη βεβαίωση ΚΤΕΟ, κατέγραψε το τετραήμερο από 23 έως 26 Μαΐου, η Διεύθυνση Τροχαίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Ηλεία: "Γκαστρωμένος" ο χρόνος μέχρι τις δημοτικές εκλογές


kalpiΟ χρόνος που απομένει ως τις επόμενες  περιφερειακές και δημοτικές εκλογές , άρχισε να μετρά αντίστροφα. Οι πολιτικές δυνάμεις της Ηλείας, ανασκουμπώνονται,
αναζητώντας το δρόμο που θα τις οδηγήσει στην εκλογική επιτυχία.  Το θέμα είναι ότι η επόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, θα διεξαχθούν μέσα σε ένα  πρωτόγνωρο πολιτικό σκηνικό.

Ηλεία: Ο εφιάλτης της λεπτοσπείρωσης επιστρέφει – Κρούσμα σε 55χρονο από την Αμαλιάδα


ratsΈνας 55χρονος από την περιοχή της Αμαλιάδας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, αφότου διαγνώστηκε
ότι έχει προσβληθεί από λεπτοσπείωση. Τα συμπτώματα που παρουσίασε, ο υψηλός πυρετός και οι πόνοι επέμειναν πατά τη φαρμακευτική αγωγή και οι γιατροί στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας βλέποντας την κατάσταση και εξετάζοντας τον εκ νέου, κατέληξαν στην εκτίμηση περί εμφάνισης  της επικίνδυνης αυτής νόσου.

EIΔΗΣΗ ΣΟΚ! «Τα λεφτά μας πίσω από το χαράτσι της ΔΕΗ» σύμφωνα με δικαστική απόφαση


Xaratsi 300x172 EIΔΗΣΗ ΣΟΚ! Τα λεφτά μας πίσω από το χαράτσι της ΔΕΗ σύμφωνα με δικαστική απόφαση

Η ΔΕΗ πλέον δε μπορεί να εισπράττει το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας, το περιβόητο χαράτσι, σύμφωνα με δικαστική απόφαση που εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπης η 13χρονη που είχε απαγάγει ο 23χρονος Αλβανός


 
Βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού το κοριτσάκι μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις.

Ανακύκλωση πλαστικών γεωργικών αποβλήτων και χαρτιού



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 

Ταχ. Δ/νση :

Τηλέφωνο:
Φαξ:

 Πολυτεχνείου 2,
Λεχαινά Τ.Κ. 27 053
2623.360.814
2623.0.29285











Δελτίο Τύπου


Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης

Ηλεία: Με δροσερές συνθήκες φεύγει ο Μάιος - Με αρκετή ψύχρα έρχεται ο Ιούνιος – αναλυτική πρόγνωση


psixra
Ποδαρικό με αρκετή ψύχρα και μάλιστα με συνοδεία φαινομένων θα κάνει ο Ιούνιος, εξέλιξη την οποία θα την δούμε με μεγαλύτερη προγνωστική ασφάλεια σε νεότερη πρόγνωση.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή


Τοπικές νεφώσεις με σκποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Μακεδονία την Παρασκευή. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 31ης Μαΐου