ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Μας απειλούν με συσσίτια! Οι άνανδροι!


02/01/2012
Αν καταλάβαμε καλά από τα πρωτοχρονιάτικα μηνύματα των κρατούντων, πάμε γραμμή για τα συσσίτια. ΟΛΟΙ!

Αφιερωμένη στο ΠΑΣΟΚ και η πρώτη εβδομάδα του χρόνου

Και νέες ανακρίβειες Παπανδρέου
Σε συνθήκες ενασχόλησης με τον μικροκομματικό μικρόκοσμο υποδέχεται η Ελλάδα τον καινούργιο χρόνο, εν μέσω προσπαθειών για ανασύνταξη στον υπόλοιπο κόσμο και ενώ προετοιμάζεται ήδη ο επόμενος πόλεμος.

Πρωτοχρονιές στο κόσμο

Το 2012 έκανε την έλευσή του σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η υποδοχή έγινε με λαμπρές τελετές. ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

Αθήνα

Τα 10 κορυφαία αυτογκόλ της χρονιάς!


Ιδού τα 10 πιο θεαματικά... αυτογκόλ μέσα στο 2011 από όλα τα γήπεδα του κόσμου. Απολαύστε τα (videos)!

Προβλέψεις Ταρό 2012 για τα 12 ζώδια


Το 2012 είναι μια χρονιά όπου συναισθήματα όπως, αγάπη, κατανόηση κι αλληλεγγύη θα μας φέρουν σε επαφή με ιδέες που έχουν χάσει τη σημασία τους. Ο Ιεροφάντης που επηρεάζει το 2012 είναι ο γιατρός των ψυχών, ο γεφυροποιός που σφυρηλατεί τον κρίκο μεταξύ του υλικού και του πνευματικού κόσμου μας. Είναι μια θετική κάρτα αφού μας προσφέρει απλόχερα στήριξη και προστασία, μας βοηθάει να ξεπεράσουμε καταστάσεις που μας πιέζουν, και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Συνελήφθη 37χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένους στη Δυτ. Ελλάδα

 Ο δράστης είχε διαπράξει 26 περιπτώσεις απάτης, μια ληστεία και 3 κλοπές.
Θύματά του και από την Ηλεία;

Σύλληψη 55χρονου στη Μυρτιά Ηλείας για διεξαγωγή παράνομου τζόγου

 Συνελήφθη προχθες αργά το απόγευμα, στη Μυρτιά Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 55 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράνομη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών.
Η σύλληψη του 55χρονου

Απείλησαν με μαχαίρι παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα

Για να τους κλέψουν τελικά 12 ευρώ

Ληστεία σε βάρος τεσσάρων παιδιών που έλεγαν τα κάλαντα στην Πάτρα

Ηλεία: Ατάκες μεθυσμένων οδηγών που ακούσαμε το 2011


Ηλεία: Ατάκες μεθυσμένων οδηγών που ακούσαμε το 2011Η χρονιά που πέρασε μας άφησε στην «πλάτη» μας πολλά άσχημα και πολλά βάρη. Μέσα από το αστυνομικό ρεπορτάζ που ήταν γεμάτο με άσχημα γεγονότα, κρατήσαμε κάποιες

Kύπελλο Ηλείας: Έκπληξη από Ολυμπιάδα, πρόκριση και για Χειμαδιό


Kύπελλο Ηλείας: Έκπληξη από Ολυμπιάδα, πρόκριση και για Χειμαδιό Η Ολυμπιάδα Γουμέρου έκανε την μεγάλη έκπληξη και πέρασε στους "4" του Κυπέλλου Ηλείας. Η Ολυμπιάδα, ομάδα Β' τοπικής κατηγορίας κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά στο

Απίστευτο: Σήκωσαν τρεις τόνους πατάτας μέσα από χωράφι στην Ηλεία


Απίστευτο: Σήκωσαν τρεις τόνους πατάτας μέσα από χωράφι στην ΗλείαΚαι τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας…

"Μακρυχέρηδες και χρυσοδάκτυλοι" κλέφτες γύρω από την Αμαλιάδα

Οι γιορτινές ημέρες για τους απανταχού κλέφτες, θεωρούνται μια καλή ευκαιρία για να βγάλουν και αυτοί κάτι παραπάνω. Η "εορταστική" τους κίνηση στις περιοχές γύρω από

Ηλεία: Πολλές ζωοκλοπές στον Κάμπο – Ρήμαξαν στάνες και κοτέτσια

Ηλεία: Πολλές ζωοκλοπές στον Κάμπο – Ρήμαξαν στάνες και κοτέτσιαΤις γιορτές οι ζωοκλέφτες αλωνίζουν περισσότερο από κάθε άλλη εποχή. Έτσι αυτές τις ημέρες είχαν την τιμητική τους κότες και γαλοπούλες, αλλά και οι αμνοί με τα αιγοπρόβατα.

Πύργος: Το 'φερε τούμπα μέσα σε γειτονιά της πόλης


Πύργος: Το 'φερε τούμπα μέσα σε γειτονιά της πόληςΕυτυχώς που ήταν περασμένες πέντε το πρωί και δεν κυκλοφορούσε κανείς πεζός στους δρόμους εκείνη την ώρα. Ο απρόσεκτος οδηγός ένας κόκκινου Peugeot 106, κάτω από

Σαν σήμερα

Στις 2 Ιανουαρίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Μήνυμα Σεβ. Μητροπολίτου Ηλείας κ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ


 Χριστιανοί μου,
Τα παιδιά , όταν βρεθούν σε ανυπέρβλητα εμπόδια και δυσκολίες σε κάποια στιγμή της ζωής, τον πατέρα και την μάνα τους φωνάζουν και σ' αυτούς καταφεύγουν να τα βοηθήσουν .