Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 16, 2012

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (20:30. )NOVA

Εικόνα
Παρακολουθήστε ζωντανά  τον αγώνα τηs Superleague     ΑΕΚ - ΑΡΗΣ στις 20:30 .NOVA πατήστε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους ..

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 18:15 NOVA

Εικόνα
ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΩΝΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

ΔΝΤ: Φεύγουμε από την Ελλάδα!

Εικόνα
To ΔΝΤ φέρεται αποφασισμένο να φύγει από την Ελλάδα μέσα στου επόμενους 18 μήνες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρόν» ,

Κέρκυρα – Ξάνθη

Εικόνα
16:00  Live Βρείτε όποιο παιχνίδι ποδοσφαίρου παίζεται σήμερα στον πλανήτη μας και σας ενδιαφέρει,  ψάχνοντας  ανάμεσα σε επιλεγμένα  links που υπάρχουν στο FOOTBALL  της μπάρας   LIVE TV--> ή πατώντας  εδώ ή στα παρακάτω για συντομία

Οι 33 στόχοι του ΓΕΕΘΑ! Τι "στοχεύουν" για να "ηρεμήσουν" τους στρατιωτικούς μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου

Εικόνα
Η επιχείρηση κατευνασμού των αντιδράσεων των στρατιωτικών για τις νέες δραματικές περικοπές βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΕΘΑ.

Δωρεάν φάρμακα από Δευτέρα στον ΕΟΠΥΥ!

Εικόνα
Δωρεάν φάρμακα θα μπορούν και πάλι να παίρνουν από τη Δευτέρα οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σε μια συνεδρίαση με πολλές εντάσεις και διαφωνίες, αποφάσισε να προχωρήσει στη διακοπή των κινητοποιήσεων.

Ο παππούς . . . σε κοινή θέα με την υπηρέτρια (φωτό - ντοκουμέντο)

Εικόνα
80χρονος Πατρινός, αναστατώνει με τις σεξουαλικές επιδόσεις του ολόκληρη γειτονιά, αλλά και τους πιστούς της παρακείμενης εκκλησίας, έχοντας γίνει ήδη θέμα συζήτησης για τις «ηχηρές» περιπτύξεις του με την υπηρέτριά του!

Ηλειακός Κάμπος: Έβρεξε σε 48 ώρες όσο βρέχει Σεπτέμβριο-Οκτώβριο μαζί!

Εικόνα
Το απερχόμενο βαρομετρικό χαμηλό ήταν τόσο ισχυρό που σε μόλις 48 ώρες έδωσε ύψη βροχής που έφτασαν την κλιματική τιμή διμήνου, Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου!

Σούπερ Καπ Ηλείας: Το σήκωσαν οι "μαυραετοί" (video)

Εικόνα
Στους «μαυραετούς» κατέληξε το πρώτο τρόπαιο της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου επικράτησε με 1-0 του Πανόπουλου.

Βαρύς και... ασήκωτος χειμώνας - Στο 1.61 θα πετάξει το πετρέλαιο θέρμανσης στην Ηλεία

Εικόνα
Πού θα πάει το πετρέλαιο θέρμανσης, αν γίνει η εξίσωση στο 100% του ΕΦΚ κίνησης; Σύμφωνα με τους σχετικούς πίνακες στην Ηλεία η τιμή του λίτρου θα αγγίξει το 1,610! Δείτε τις τιμές ανά νομό:

Ηλεία: Οι δήθεν φοροφυγάδες που συλλαμβάνει το κράτοs

Εικόνα
Μοιάζουν με αστεία οι περιπτώσεις σύλληψης «φοροφυγάδων» που παρουσιάζονται με δελτία Τύπου από τις αρμόδιες υπηρεσίες ως επιτυχίες στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής. 

Ο καιρός σήμερα

Εικόνα
  Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, στα νησιά του Ιονίου, στο δυτικό τμήμα της Κρήτης, καθώς και σε περιοχές στο βορειοδυτικό Αιγαίο.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα γεγονότα της 16ης Σεπτεμβρίου

ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ...

Εικόνα
Η γνωστή παπαδιά έγινε τραγούδι. Ακούστε το!