ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΣΕ LIVE STREAMING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ (20:00 OTEsports3)

 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΚΑΒΑΛΑ
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας 
Ολυμπιακός - Καβάλα (20:00, OTEsports3), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες εσωτερικού και εξωτερικού.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ


Πωλείται αυτοκίνητο επαγγελματικό SEAT INKA 1400 με ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ και aircontition  ή ανταλλάσσεται με ΙΧ μικρού κυβισμού λόγω αλλαγής επαγγέλματος
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ....

Αποστρατεύεται ο Λιμενοσταθμάρχης Σάμης Κεφαλονιάς


sofianos
Αίτηση αποστρατείας υπέβαλε ο Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Σοφιανός Ανδρέας Λιμεν/ρχης Σάμης Κεφαλονιάς και σε συνάντηση που είχε την  14 Ιανουαρίου 2013 με τον πρόεδρο ΕΠΛΣΚΙ  Φωκά Διονύση του απονεμήθηκε  ο θυρεός της Ένωσης μας.

Πνίγηκε η Αθήνα από την ισχυρή καταιγίδα!


- Μποτιλιαρισμένοι ήταν για πολλές ώρες οι περισσότεροι δρόμοι στην Αττική από την καταρρακτώδη βροχή
- Χαλασμένα φανάρια Πατησίων και Ηπείρου - Και χαλάζι έριξε σε πολλές περιοχές
- Τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν όλη την ημέρα
 ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

"Το κλείσιμο ενός στρατιωτικού νοσοκομείου ζητάνε οι δανειστές"! Καταγγελία ΑΝΕΑΕΔ




Για κλείσιμο ενός από τα τρία νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων κάνουν λόγο οι απόστρατοι της ΑΝΕΑΕΔ, οι οποίοι επικαλούνται “έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες”. 

Χωρίς μετρό την Πέμπτη

Απεργούν όλη τη μέρα οι εργαζόμενοι

Με "ληγμένα" αλεξίσφαιρα γιλέκα και περιπολικά σε βλάβη οι αστυνομικοί στην Α.Δ. Ηλείας


astinomia«Οι αστυνομικοί στην Ηλεία κυκλοφορούν με ληγμένα αλεξίσφαιρα γιλέκα». Αυτό επισήμανε σε δηλώσεις του στον Ιόνιον FM ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας,
Ηλίας Παναγούλης, σχολιάζοντας τις ελλείψεις που υπάρχουν στις υπηρεσίες του νομού. Ελλείψεις που επηρεάζουν και τα οχήματα, τα οποία κυκλοφορούν με σοβαρές βλάβες λόγω περικοπών στα κονδύλια από το υπουργείο.

Εκατοντάδες παράνομες αποκλειστικές στα νοσοκομεία

Μεγάλο κύκλωμα «μαύρης» εργασίας αποκάλυψαν οι έλεγχοι του ΙΚΑ

Η ΓΣΕΒΕΕ διαμαρτύρεται για τις αυξήσεις της ΔΕΗ


«Συνεχίζονται τα τραγικά λάθη της κυβέρνησης», τονίζει σε ανακοίνωσή της

Ηλεία: Εκλεψε και διέλυσε τη... μισή Ανδραβίδα!


Ηλεία: Εκλεψε και διέλυσε τη... μισή Ανδραβίδα!
Τη... μισή Ανδραβίδα «όργωσε» όλο το βράδυ της Δευτέρας ένας 42χρονος από την Πάτρα, τακτικός όμως επισκέπτης της περιοχής, σπάζοντας και κλέβοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του!

Ηλεία: Νεκρός ανασύρθηκε 59χρονος στο λιμάνι της Κυλλήνης! (νεότερο)

Ηλεία: Νεκρός ανασύρθηκε 59χρονος στο λιμάνι της Κυλλήνης! (νεότερο)Νεκρός ανασύρθηκε πριν από λίγα λεπτά από το λιμάνι της Κυλλήνης ο Στέφανος Φιτσάλος, ηλικίας 59 ετών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Πύργος: Πέντε συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών


sillipsiΣυνελήφθησαν αργά το βράδυ της Τρίτης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου πέντε ημεδαποί άνδρες ηλικίας 45, 32, 29, 21 και 16 ετών σε βάρος
των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.

Αμαλιάδα: Κατάθεση αιτήσεων για Κοινωνικό Φροντιστήριο


frontistirioΣτο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που υλοποιεί ο Δήμος Ήλιδας και μετά από συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ξεκινά
άμεσα η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων από ενδιαφερόμενους γονείς μαθητών και εκπαιδευτικούς.

Κρέστενα: Άνεργος χρωστά στη ΔΕΗ 1400 ευρώ και δεν έχει ρεύμα τέσσερις μήνες


anergos.JPGΑπό τη μια το χρέος των 1400 ευρώ προς τη ΔΕΗ και από την άλλη η άρνηση όπως καταγγέλλει της εταιρίας να δεχθεί διακανονισμό, έχουν αφήσει την οικογένεια ενός ανέργου
στο σκοτάδι από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ηλεία: Σοβαρή κακοκαιρία διαρκείας - Αναμένονται μεγάλα ύψη βροχής


rain1Εκτεταμένο πεδίο χαμηλών πιέσεων στην κεντρική Μεσόγειο, καθώς θα κινείται αργά ανατολικά, στροβιλιζόμενο γύρω από τον εαυτό του, θα επιδεινώνει,
με τα μέτωπα κακοκαιρίας που το συνοδεύουν, τον καιρό για τις επόμενες τουλάχιστον 5 ημέρες! Η μια διαταραχή θα διαδέχεται την άλλη και θα καταγραφούν μεγάλα ύψη βροχόπτωσης. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειώνονται στις πολύ ορεινές περιοχές της Ηλείας, και κυρίως στα ορεινά των γειτονικών νομών, την Παρασκευή και το Σάββατο, σε υψόμετρα άνω των 1.100 μέτρων.

Έκτακτο δελτίο για έντονα καιρικά φαινόμενα


Ο καιρός  χάλασε από το βράδυ. Από τα δυτικά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά :

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 16ης Ιανουαρίου

NEΚΡΟΣ 59ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ...


Ο άτυχος συνταξιούχος έλειπε από νωρίς το μεσημέρι από το σπίτι του, καθώς είχε ενημερώσει την οικογένειά του ότι θα πήγαινε να πάρει θαλασσινό νερό για να κάνει εισπνοές, καθώς ήταν άρρωστος.