ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ..?


Τρίτη 11 Μαρτίου 2014
Στις μάχες των επαναληπτικών ρίχνονται οι ομάδες που αγωνίζονται για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του champions league...
Πολλοί οι αγώνες από τις Αγγλιδούλες ...
Μελετήσαμε βρήκαμε κάποια στοιχεία και δίνουμε τις προτάσεις μας ...
ΞΕΚΙΝΑΜΕ

Όταν το χορτάρι γίνεται ρινγκ

Όταν το χορτάρι γίνεται ρινγκ

Τα «μπουνίδια» του ελληνικού πρωταθλήματος

1.150 προσλήψεις στους Δήμους και τις Περιφέρειες προεκλογικά


1.150 προσλήψεις στους Δήμους και τις Περιφέρειες προεκλογικά

Μέχρι τις 18 Απριλίου ανοίγουν περίπου 1.150 θέσεις σε Δήμους και Περιφέρειες όλης της χώρας. Πρόκειται για εποχικούς εργαζόμενους που θα προσληφθούν ως εργάτες, οδηγοί, τεχνίτες, χειριστές μηχανημάτων και υδρονομείς.

Εκτεταμένες έρευνες και στην Ηλεία για τον εντοπισμό των ληστών της Κλειτορίας


listeia
Στο 401 Νοσοκομείο στην Αθήνα εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 31χρονος αρχιφύλακας που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας και δέχτηκε τα πυρά των ληστών της Πειραιώς, που μπούκαραν χθες το μεσημέρι στο υποκατάστημα στην Κλειτορία.

Ο αρχιφύλακας που

Πατρών - Πύργου: Τον Μάϊο η δημοπράτηση του έργου - Ολοκληρώνονται οι σήραγγες της "Ολυμπίας" Οδού σε Δερβένι και Ακράτα


olympiaodos1

Αισιοδοξία στο Υπουργείο Υποδομών για την πρόοδο των έργων

Χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου στην κατασκευή των τεσσάρων παραχωρημένων αυτοκινητοδρόμων.

Άγρια καταδίωξη ληστών στην «111» ύστερα από ένοπλη ληστεία σε τράπεζα!


«Άρωμα τρομοκρατίας» αποπνέει, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η ληστρική επίθεση στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας το μεσημέρι της Δευτέρας.
Αφενός η ηλικία των δραστών, που υπολογίζεται στα

Ηλεία: Συνελήφθη 15χρονος δραπέτης που είχε ρημάξει σπίτια


sillipsi_anilikou

Εξιχνιάστηκαν δεκατέσσερις κλοπές σε οικίες - Είχε αποδράσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου – Αναζητούνται οι δύο συνεργοί του – Άνω των 29.000 ευρώ η λεία τους

Ηλεία :ο καιρός της Τρίτης 11-3-14

kairos_8
 
Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, η πτώση του υδραργύρου δεν θα συνοδευτεί με υετό(βροχή/χιόνι). Χωρίς φαινόμενα θα κυλήσει όλη η εβδομάδα. Έτσι, το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού έως και το τέλος της νέας εβδομάδας θα είναι το κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί με τοπικά παγετό. 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Είναι το κρύο τσουχτερό! - Που χιονίζει - Πότε φτιάχνει ο καιρός


ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Είναι το κρύο τσουχτερό! - Που χιονίζει - Πότε φτιάχνει ο καιρός

Επέστρεψε για τα καλά ο χειμώνας με κρύο, θυελλώδεις ανέμους και χιόνια στα ορεινά. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα διαρκέσει η ψυχρή εισβολή. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού στο Νewsit από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Μάρτης, γδάρτης και παλουκοκάφτης λέει ο λαός και δεν έχει άδικο...


Κρύο, χιονόνερο και χιόνια σήμερα

Περιμένουμε νεφώσεις με

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Μαρτίου