ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΑΜΑΛΙΑΔΑ: Μεγάλη φωτιά στην περιοχή της Μονής Φραγκαπηδήματος. Ελαφρός τραυματισμός πυροσβέστη (νεότερα 20.00 μμ)


ΑΜΑΛΙΑΔΑ: Μεγάλη φωτιά στην περιοχή της Μονής Φραγκαπηδήματος. Ελαφρός τραυματισμός πυροσβέστη (νεότερα 20.00 μμ)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα, στις 13.00 μμ, την περιοχή της Μονής Φραγκαπηδήματος του Δήμου Αμαλιάδας.
Αμέσως έσπευσαν επι τόπου άνδρες και οχήματα της Πυροσβεστικής Αμαλιάδας.

Στην Ηλεία ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος


arxigos1
arxigos2Τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Ηλείας επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Σωτήρης Γεωργακόπουλος,

Κυλλήνη: Νυχτερινή πεζοπορία με πανσέληνο στο μονοπάτι των "θαλασσόκρινων"


krinoi
Δελτίο Τύπου
Ο Σύλλογος "Επτάλοφος" συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης,την Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. - Ο.Ξ.Ν.Ε. τον Εκπολιτιστικό

Ηλεία: Λεηλάτησαν στάβλο για… δέκατη πέμπτη φορά στη Γαστούνη!


 
Για… δέκατη πέμπτη φορά (!) δέχθηκε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο κ. Χρήστος Διαμαντής την «επίσκεψη» άγνωστων διαρρηκτών στην κτηνοτροφική μονάδα που διατηρεί, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Γαστούνη! Αυτή τη φορά οι άγνωστοι διαρρήκτες έφυγαν από τον στάβλο με ένα μοτέρ!

Ηλεία: Γκλομπ και κατσαβίδια έκρυβαν στο αυτοκίνητο!

Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας στην Αλφειούσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας (ΟΠΚΕ), δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Ηλεία: Εν ψυχρώ ληστεία σε ανδρόγυνο στα Καβάσιλα! (Νεότερο)

23.59... Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση του patrisnews.com το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11.30 το βράδυ της Τρίτης στα Καβάσιλα κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.

Πάτρα: Θρήνος για τον θάνατο της 11χρονης μαθήτριας Αλίσια Τσιάρα

Tην τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ Παίδων και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας άφησε την Πέμπτη η 11χρονη μαθήτρια του 9ου δημοτικού σχολείου της Πάτρας, Αλεξία - Αλίσια Τσάρα.
Το κορίτσι έπασχε από σοβαρή ασθένεια η οποία εκδηλώθηκε ξαφνικά.
Ωστόσο παρά τις προσπάθειες δεν τα κατάφερε... Η 11χρονη στις 2 Ιουνίου ενώ παρακολουθούσε τηλεόραση έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της.

Δυτ. Ελλάδα: Βίλα-φρούριο έχτιζε ο "εγκέφαλος" της σπείρας των ληστών με τα καλάσνικοφ


vilaΜια πολυώροφη βίλα-φρούριο έκτασης εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων, με εσωτερική πισίνα, τζακούζι, σάουνα, τουλάχιστον δέκα δωμάτια και πολλούς κοινόχρηστους
χώρους ετοίμαζε σε περιοχή της Πελοποννήσου ένας προσφάτως συλληφθείς κατηγορούμενος ως αρχηγός μεγάλης συμμορίας ληστών που εξαρθρώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες από την Ασφάλεια Αττικής.

Θρήνος στην περιοχή των Λεχαινών - Τελευταίο μπάνιο για 62χρονη από τη Μυρσίνη


ptomaΝεκρή στην παραλία ανάμεσα στη Μυρσίνη και το Νεοχώρι Κυλλήνης, βρέθηκε μια 62χρονη γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες διέμενε στη Μυρσίνη. Σύμφωνα
με πληροφορίες πρόκειται για την Α.Ν. του Αλεξίου και η αναγνώρισή της έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας από τα παιδιά της που ειδοποιήθηκαν από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης, που διενεργεί και την προανάκριση για το περιστατικό.

Ηλεία: Προ των πυλών το «λουκέτο» στο Νοσοκομείο Κρεστένων!


Χωρίς νοσοκομεία αναμένεται να μείνουν οι ασθενείς σε πολλές περιοχές της χώρας, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα προχωρήσει άμεσα σε λουκέτα σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας προκειμένου να εξοικονομήσει κονδύλια από το ΕΣΥ.
Η αρχή φαίνεται πως θα γίνει από την Αθήνα και το «ξεκαθάρισμα» θα συνεχιστεί στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Πελοποννήσου.

Ηλεία: Η πρώτη καυτή εβδομάδα του φετινού καλοκαιριού – αναλυτική πρόγνωση


kausonasΤην Τετάρτη 19/6  συνθήκες σε επίπεδα καύσωνα.

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη, με την θερμοκρασία να μην παρουσιάζει αξιόλογη μεταβολή. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Ιουνίου