ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ (19:30, NS1 )

ΣΕ LIVE STREAMING

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League  
 
 
Ολυμπιακός - Βέροια (19:30, NS1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Έγκλημα στη Μανωλάδα: Βρέθηκε 41χρονη δολοφονημένη - Φέρεται να ομολόγησε ο άντρας της (Νεότερη ενημέρωση 12.55)


manoladaΜια γυναίκα αλλοδαπή - πιθανότατα από τη Ρουμανία - βρέθηκε νεκρή πριν απο λίγη ώρα στο σπίτι που διέμενε στη Μανωλάδα,
manolada1στην περιοχή της Παλαιάς Μανωλάδας. Η γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σύζυγός της φέρεται να είναι ο δράστης και να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Μπουμ-ΣΟΚ στο ΟΑΚΑ - Ο Βασιλείου "σκότωσε" τον Παναθηναϊκό

Ο Βασιλείου εκμεταλλεύτηκε δύο τραγικά λάθη του Μπουμσόνγκ και ο Λεβαδειακός

πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του επί του Παναθηναϊκού. Πρώτη εντός έδρα ήττα των "πρασίνων" μετά από 18 ματς. Έντονες αποδοκιμασίες στον Γάλλο στόπερ και τον Σπυρόπουλο από τον κόσμο που φώναζε στο τέλος: "Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δώ".

Επιδρομή Αράπηδων στον Προφήτη

Αναλαμβάνουν δράση και «διώχνουν» την κρίση από την αρχή του 2013

Λεχαινά: Έντοπίστηκαν έξι Αφγανοί μέσα σε νταλίκα


ntalikaΜια λάθος εκτίμηση και τους έφερε στα χέρια των Αρχών. Ο λόγος για έξι λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν που εντοπίστηκαν μέσα σε νταλίκα την ώρα που αυτή έφτανε στον
προορισμό της σε συσκευαστήριο γνωστής εταιρίας στα Λεχαινά.

Νεκρός 32χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. 111


asthenoforo_nyxtaΕνας νέος άνθρωπος 32 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα τα ξημερώματα στη 1.30 στην Εθνική Οδό Πατρών -Τριπόλεως (E.O. 111), στην Δαφνούλα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ,ΦΩΤΗ ΦΑΝΗ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ  
ΕΟΡΤΑΖΩΝΤΕΣΚΑΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ..
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΊ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ..
Χρόνια πολλά στους ...

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου

Σαν σήμερα754: Ο πάπας Στέφανος Β', αφού περνά τις Άλπεις, συναντιέται στην Πάβια με το βασιλιά των Φράγκων Πεπίνο και τον στέφει εκ νέου βασιλιά. Σε αντάλλαγμα, ο βασιλιάς αναλαμβάνει το ρόλο του προστάτη της Εκκλησίας και στρέφεται εναντίον των Λομβαρδών.

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα
Νεφώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες αναμένουμε την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013, ενώ παροδικές βροχοπτώσεις, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές, θα σημειωθούν στα νησιά του Αιγαίου, στην Εύβοια και στην ανατολική Στερεά. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς, ενώ χιονόνερο θα πέσει στα ημιορεινά των παραπάνω περιοχών.

Ηλεία: Θεοφάνεια με κρύο και ήλιο με "δόντια"


Με αρκετό κρύο θα γιορτάσει τα Θεοφάνεια η Ηλεία σήμερα. Ο καιρός άλλαξε από χθες σταδιακά, αλλά οι βουτιές στα αγιασμένα νερά, αναμένεται να γίνουν με ήλιο
theofaneiaαλλά χαμηλές θερμοκρασίες. Όλοι οι δήμοι αλλά και κάποιοι σύλλογοι έχουν οργανώσει τις εκδηλώσεις τους για τον εορτασμό των Θεοφανείων. Διαβάστε με τι καιρό θα γιορταστούν και πού, τα Θεοφάνεια.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...

 Σήμερα Τα Φώτα κι ο φωτισμός