ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι ::ΣΗΜΕΡΑ ...ΓΛΕΝΤΑΜΕ

Η ημέρα όπου οι Νιχωρίτες και οι φίλοι του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας θα γλεντήσουν
ΕΦΤΑΣΕ !!!!
Σήμερα ΓΛΕΝΤΑΜΕ !!!
Οι προσκλήσεις

Οριστική διακοπή του Κυπέλλου με απόφαση Κοντονή

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Αθλητισμού


Οριστική διακοπή του Κυπέλλου με απόφαση Κοντονή

Η κυβέρνηση αποφάσισε να διακόψει οριστικά τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας έπειτα από τα χθεσινά γεγονότα της Tούμπας.

Επιτάλιο: Το αυγό είχε . . . ουρά – Τα παράξενα της φύσης (photos & video)


augo1
Του Γιάννη Σπυρούνη
Η φύση κάνει τα καπρίτσια της και δημιουργεί φαινόμενα… Κάπως έτσι και στο Επιτάλιο μια οικογένεια σάστισε, όταν στο κοτέτσι της, ανάμεσα στα αυγά της ημέρας, βρήκε και ένα με … ουρά. Και καλά διαβάζεται. Αυτό με ουρά… Επιστημονικά πιθανότατα θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως η δημιουργία αυγού που δεν ολοκληρώθηκε και από επιπλοκή το υλικό που δημιουργεί το τσόφλι, έφτιαξε και μια ουρά.

Πύργος: Δώρο ζωής από την Διονυσία…


Ζωή σε πέντε συνανθρώπους της έδωσε η 28χρονη Διονυσία Γεωργοπούλου από το Λαμπέτι, χάρη στο μεγαλείο ψυχής των γονιών της, Νίκου και Αθανασίας, που ξεπέρασαν τον πόνο της απώλειας της μονάκριβης κόρης τους και αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της, όταν πια οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα όλη η αγροτική παραγωγή του νομού!


goev1aa
Η ΔΕΗ με εξώδικα απειλεί να κόψει το ρεύμα στους ΤΟΕΒ- Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε χθες ο ΓΟΕΒ με ΤΟΕΒ και Περιφέρεια ενόψει της έναρξης της αρδευτικής περιόδου - Στον Υπουργό όλοι μαζί για να ζητήσουν ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών προς την ΔΕΗ αλλιώς δεν θα υπάρχει νερό για πότισμα
Ρεπορτάζ Ελένη Παπαδοπούλου

Ηλεία: Αγριεύει ο καιρός σήμερα, βελτίωση το Σαββατοκύριακο


kataigida
Πτώση της θερμοκρασίας, έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες σε όλο το νομό, θυελλώδεις δυτικοί άνεμοι και χιόνια στα ορεινά σε υψόμετρο πάνω από τα 1000μ. θα είναι τα κύρια χαρακτηρισιτκά του σημερινού καιρού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 3οC έως τους 14οC, ενώ στα ορεινά δεν προβλέπεται να ξεπεράσει τους 6οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και αργότερα θυελλώδεις.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρε! Δείτε ΧΑΡΤΕΣ

Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες! Δείτε ΧΑΡΤΕΣ

Αλλάζει εντελώς το σκηνικό του καιρού την Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές. Τα φαινόμενα τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Μαρτίου