ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

''Αν πέσει η Ελλάδα πέφτει και η Γερμανία''


Αισιόδοξος για την εξεύρευση λύσης στο αποψινό Eurogroup εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόιμπλε.

Τέλος οι σχολές της αστυνομίας από τις πανελλαδικές - Η τρόικα θέλει πάγωμα προσλήψεω


Το μνημόνιο «θέλει» μια αστυνομία των περίπου 25.000-30.000 ένστολων. Τα όνειρα των νέων παιδιών και των οικογενειών τους για εισαγωγή τους στις αστυνομικές σχολές και ταυτόχρονη επαγγελματική εξασφάλιση, δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Όλες οι επώδυνες αλλαγές για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους - Μειώνονται μισθοί, αλλάζει το ωράριο, προς τα κάτω οι αποζημιώσεις!


- Aπώλειες ως 40% στις υπερωριακές αμοιβές των εργαζομένων
- Καταργείται η απαγόρευση απασχόλησης των εργαζομένων τις ώρες που δεν λειτουργούν τα καταστήματα
- Εργοδότες που δεν ειναι μέλη εργοδοτικών οργανώσεων μπορούν να κόψουν το επίδομα γάμου
- ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Όλο το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς


Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012, θα ξεκινάει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου.

Κάνει...πλάκα ο Ολυμπιακός - Διέλυσε 113-62 την Καβάλα


Ήταν να μην πάρει φόρα ο Ολυμπιακός που συνέτριψε την Καβάλα με 113-62 στο ΣΕΦ και στρέφει το βλέμμα στο ματς με την Εφές.

Στάση εργασίας στο Δημόσιο την Πέμπτη


Από τις 11 το πρωί έως τη λήξη τού ωραρίου

Μεγάλη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης


Επιβλήθηκε με 3-0 του Ατρόμητου

Ξέσπασμα Αρχιεπισκόπου: "Οι Έλληνες δεν είναι ούτε κλέφτες ούτε απατεώνες"


«Ο λαός μας δεν είναι ούτε ένας λαός κλεφτών, ούτε ένας λαός απατεώνων όπως τον παρουσιάζουν δημοσιεύματα ξένων Μέσων Ενημέρωσης».

Στη Δόξα Μανολάδας ο Τσίρκοβιτς!



Στη Δόξα Μανολάδας ο Τσίρκοβιτς!

Επιστροφή σε... γνώριμα εδάφη για τον Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο Σέρβος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Δόξας Νέας Μανολάδας και σήμερα έκανε ήδη την πρώτη προπόνηση με την ομάδα.

Καταβολή τελών κυκλοφορίας στην Ηλεία: Τυπώστε- Πληρώστε (;)- Τελειώσατε! (Bίντεο)

Καταβολή τελών κυκλοφορίας στην Ηλεία: Τυπώστε- Πληρώστε (;)- Τελειώσατε! (Bίντεο)
Ως αναγκαίο κακό χαρακτηρίζουν οι Ηλείοι την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, που αυτή τη χρονιά φαίνεται πως θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα να εξοικονομήσουν τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να κυκλοφορούν νόμιμα τα οχήματα τους.

Αμαλιάδα-Απίστευτες καταγγελίες για την "δράση" 50χρονου αλλοδαπού: «Ας σταματήσει κάποιος το τέρας...»

Αμαλιάδα-Απίστευτες καταγγελίες για την \"δράση\" 50χρονου αλλοδαπού: «Ας σταματήσει κάποιος το τέρας...» Μια καταγγελία, που χρήζει έρευνας σε βάθος από τις Αρχές, δέχθηκε σήμερα το patrisnews στα γραφεία του στην Αμαλιάδα από αλλοδαπή γυναίκα, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της.

Πύργος: Τον έκλεψαν την ώρα που μάζευε ελιές


diarriktesΚαι το σπίτι και το αυτοκίνητο ενός πολίτη, μπήκαν στο στόχαστρο κλεφτών στο χωριό Πράσινο του Πύργου, την ώρα που ο πρώτος μάζευε ελιές…

Πύργος: Ρομά έκλεψαν ηλικιωμένο πίσω από τα δικαστήρια!


Πύργος: Ρομά έκλεψαν ηλικιωμένο πίσω από τα δικαστήρια!
Απρόσμενες... επισκέπτριες δέχθηκε ένας ηλικιωμένος την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του πίσω από τα δικαστήρια, στον Ι.Ν. της Αγίας Κυριακής το πρωί της Δευτέρας.

Ο δρόμος της ανάπτυξης δεν περνά από την Ηλεία - Κλειδώνει το "κόψιμο" της Ολυμπίας Οδού έως Πάτρα


olympiaodos1Μπορεί να γίνεται αυτή την περίοδο ένα σημαντικό βήμα για την επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων που υλοποιούνται με συμβάσεις, όμως η Ηλεία όλα δείχνουν πως θα μείνει
εκτός …

Πρώτο Θέμα: Το βασίλειο της αυθαιρεσίας στα παράλια της Ηλείας


ilia1«Θέλετε να μάθετε για ποιον λόγο ο Τόμσεν είναι τόσο επιθετικός και ανυποχώρητος με την Ελλάδα; Πηγαίνετε στον Βώλακα Ηλείας». Με αυτή τη φράση υψηλόβαθμο στέλεχος
του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) που διαπραγματεύεται με την τρόικα εξήγησε την τόσο σκληρή και αδιαπραγμάτευτη στάση του Δανού εκπροσώπου του ΔΝΤ.

Αρχ.Ολυμπία: Εκτροπή αυτοκινήτου σε κανάλι (Νεότερη ενημέρωση 15:07)


olumpia1Άγιο είχε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου και ο συνεπιβάτης του στην περιοχή του Φλόκα, όταν ξαφνικά βρέθηκαν μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι.

Επιτάλιο: 87χρονη νεκρή από μέρες στο σπίτι της


ilikiomeniΣτιγμές θρίλερ έζησαν χθες οι κάτοικοι του Επιταλίου, όταν εντοπίστηκε νεκρή 87χρονη συγχωριανή τους, μέσα στο σπίτι της, με σημάδια πως ο θάνατος της είχε επέλθει μέρες πριν.

"Άνοιξαν οι ουρανοί" στην Ζάκυνθο - Εντείνονται τα καιρικά φαινόμενα στην Ηλεία


Καταρρακτώδεις βροχές εκδηλώθηκαν χθες από το μεσημέρι στο νησί της Ζακύνθου. Σε περίπου 6 ώρες έχουν πέσει στο νησί περισσότερα από 50 χιλιοστά,

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 20ης Νοεμβρίου