ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Εθνική επέτειος 28ης Οκτωβρίου

Με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και της μεγάλης μάχης που δώσαμε εναντίον των κατακτητών του 1940,σας υπενθυμίζουμε τα παρακάτω στοιχεία.

Πλημμύρισε το Ναύπλιο

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι του Ναυπλίου λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

Τα νερά παρέσυραν κάδους απορριμμάτων και ό,τι βρέθηκε στο διάβα τους, με τους καταστηματάρχες να βρίσκονται αντιμέτωποι για άλλη μια φορά με τον κίνδυνο της πλημμύρας.

Giannis Ploutarxos new 2010 - ta eipa kai efiga

ΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ COSMOSTAGE...

Αυτοκτονία 57χρονου ιδιοκτήτη φορτηγού

Αυτοκτονία 57χρονου ιδιοκτήτη φορτηγού

Ακόμη ένας ελεύθερος επαγγελματίας έβαλε τέλος στη ζωή του, γιατί τον έπνιξαν τα χρέη. Πρόκειται για έναν 57χρονο ιδιοκτήτη φορτηγού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου. 

Επιμένει στις εκλογές ο Πρωθυπουργός

Κλιμακώνει την αντιπαράθεση με τη ΝΔ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, δέκα ημέρες πριν... τις τοπικές εκλογές και δύο εικοσιτετράωρα μετά τη διακαναλική συνέντευξη, από την οποία προειδοποίησε με πρόωρες εθνικές κάλπες, εάν το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου είναι αρνητικό για την κυβέρνηση.

Στη βουλή οι καταστροφές καλλιεργειών στην Ηλεία και στη Δ. Αχαΐα


Στη βουλή οι καταστροφές καλλιεργειών στην Ηλεία και στη Δ. Αχαΐα
Ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης για το θέμα των καταστροφών στις αγροτικές καλ­λιέργειες, που προκάλεσαν οι έντο­νες καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή τις τελευταίες ημέρες...

Σειρά επαφών του Γ. Κοντογιάννη για τους πλημμυροπαθείς στο Βαρθολομιό



Μαραθώνιο επαφών με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τον Νομάρχη Ηλείας και τους Δημάρχους Γαστούνης και Βαρθολομιού είχε από σήμερα το πρωί ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Γιώργος Κοντογιάννης...

Ο Χ. Καφύρας για τις ζημιές στο Δήμο Βαρθολομιού


Τεράστιες καταστροφές δημιούργησε η χθεσινή κακοκαιρία σε όλο το Δήμο Βαρθολομιού και με κύριο επίκεντρο την πόλη του Βαρθολομιού, λόγω υπερχειλίσεως ...

Newsbeast.grΜετεξεταστέοι οι Έλληνες στο μάθημα της Ιστορίας - Τι σημαίνει η επέτειος του «ΟΧΙ»

ΔΕΙΤΕ: Τη συνέχεια του γκάλοπ του newsbeast για την επέτειο του «ΟΧΙ»

Πήρε τους δρόμους η ρεπόρτερ του newsbeast.gr

Αντίο Walkman!

Σταμάτησε οριστικά η παραγωγή του θρυλικού κασσετοφώνου

H οριστική νίκη της ψηφιακής μουσικής στον πόλεμο κατά της κασέτας  είναι πλέον γεγονός: Η Sony ανακοίνωσε ότι σταματά

Σύλληψη 15χρονου για κατοχή ναρκωτικών

Τα είχε κρύψει σε χαρτοσακούλα

Έναν 15χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ετοιμαζόταν να αποβιβαστεί σε επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο, συνέλαβαν οι αρχές στο λιμάνι του Πειραιά,

Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι το ισχυρότερο ναρκωτικό

 

Προκαλεί ανάλογη ευφορία με τις χημικές ουσίες

Ο έρωτας με την πρώτη ματιά είναι ζήτημα που διαρκεί μόλις ένα πέμπτο του δευτερολέπτου και η ευφορία που προκαλεί με φυσικό τρόπο στον ερωτευμένο είναι ανάλογη με τη διέγερση που προκαλούν στον ανθρώπινο εγκέφαλο οι χημικές ουσίες της κοκαΐνης.

Σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα ο κεραυνοβόλος έρωτας ενεργοποιεί αστραπιαία 12 διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου, ωθώντας τα να απελευθερώσουν μια σειρά από χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η ωκυτοκίνη, η αδρεναλίνη και η βασοπρεσίνη, που προκαλούν αίσθημα ευεξίας, διέγερσης και εσωτερικής ηδονής.

Παράλληλα η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι με τον έρωτα ενεργοποιούνται οι περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τις γνωστικές λειτουργίες της νόησης, όπως η νοητική αναπαράσταση, οι λεκτικές μεταφορές και η νοητική απεικόνιση του σώματος.
newsbeast

Το «ΟΧΙ» το είπαμε στον... Μπερλουσκόνι ή στους Γερμανούς;Newsbeast.gr - Τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου;

ΔΕΙΤΕ: Μπερδεμένη φαίνεται η νεολαία στο γκάλοπ του newsbeast

Ακούγοντας τις απαντήσεις που δίνουν οι μαθητές στην ερώτηση «τι γιορτάζουμε σήμερα», αναρωτιέσαι μήπως θα έπρεπε να προσθέσουμε κι άλλες διδακτικές ώρες στο μάθημα της Ιστορίας, αντί να γίνει προαιρετική η διδασκαλία του μαθήματος στα σχολεία (όπως πρότεινε η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας);

Για την ιστορία, στις 3 το πρωί της 28ης Οκτωβρίου του 1940, ο Ιταλός πρέσβης στην Αθήνα επισκέπτεται το σπίτι του δικτάτορα Μεταξά και του παραδίδει τελεσίγραφο, με το οποίο ζητάει σε 3 ώρες από εκείνη τη στιγμή η Ιταλία να καταλάβει στρατηγικές θέσεις της χώρας μας και να βοηθήσει στην απροβλημάτιστη επέλαση των δυνάμεων του Άξονα.

Την απάντηση που δόθηκε - ευτυχώς! - την ξέρουμε όλοι...

*****ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ..!!!!!!

.¨¨ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ¨¨

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΔΑΞΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

-ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !!!!!

Σοκ και… δέος στη Ρόδο

Ο Διαγόρας απέκλεισε τον Πανιώνιο

Μνήμες της σεζόν 1987-88 επέστρεψαν στην Ρόδο,

Ελαιομάζεμα σε αβέβαιο φόντο


Ελαιομάζεμα σε αβέβαιο φόντο
Στη νέα σοδειά ελαιολάδου είναι στραμμένο πια το ενδιαφέρον, καθώς αυτές τις μέρες άρχισε σε αρκετές περιοχές της Ηλείας η συγκομιδή ελαιοκάρπου. Πάντως γενικότερα επικρατεί έλλειψη ενδιαφέροντος...

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει από το βράδυ της Τρίτης ο καιρός σύμφωνα με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ .....

ΣΗΜΕΡΑ 27/10/10  Η ΝΕΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ  ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ...ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ  ........................................ΒΑΣΙΛΙΚΗ  
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ    ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ 

Προστατέψτε τα παιδιά σας από τους παιδόφιλους

Χρήσιμες συμβουλές προς γονείς και παιδιά
Του Dr. Δημήτρη Κίμογλου
Eπειδή πλέον η παιδοφιλία τείνει να γίνει μάστιγα ..

Η Βουπρασία μίλησε!

Έπεσαν τα τείχη του τοπικισμού, βέβαιη η νίκη από την πρώτη Κυριακή- Ανοικτό κάλεσμα Παναγιωτόπουλου για φυγή προς τα εμπρός.

Ο μεγαλύτερος κένταυρος

 

Αποκαλυπτήρια του αγάλματος του κένταυρου Χείρωνα

Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κένταυρου Χείρωνα πραγματοποιήθηκαν

Πρόταση-βόμβα για Κασάεφ!

 

Την μπάνκα στον αέρα θέλει να τινάξει ο Ολυμπιακός

Για την απόκτηση του Άλαν Κασάεφ ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ρώσικα ΜΜΕ,

Υπερχείλισε ο Πηνειός, πλημμύρισαν καλλιέργειες

Απεγκλωβίστηκε οδηγός στο Βαρθολομιό

Μεγάλα προβλήματα στο Βαρθολομιό Ηλείας που πλήττεται από το κύμα κακοκαιρίας. Λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων και των καταιγίδων, ο ποταμός Πηνειός υπερχείλισε με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν καλλιέργειες και χωράφια, ενώ πλημμύρισαν καταστήματα και σπίτια.

Ένας οδηγός αυτοκινήτου μάλιστα εγκλωβίστηκε από τα ορμητικά νερά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής για τη διάσωσή του.

Τρία συνεργεία της πυροσβεστικής επιχειρούν αυτή την ώρα στο Βαρθολομιό, πραγματοποιώντας απαντλήσεις υδάτων από κτίρια και δρόμους, οι οποίοι επίσης έχουν πλημμυρίσει με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα και στην κυκλοφορία των οχημάτων.
NEWSBEAST

Ανέκδοτο:Ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4

Το στοίχημα

Ένας δικηγόρος και μια ξανθιά κάθονται δίπλα δίπλα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης πτήσης. Ο δικηγόρος γυρίζει και τη ρωτάει αν θα ήθελε να παίξει ένα παιχνίδι για να περάσει η ώρα.

Η ξανθιά είναι κουρασμένη και αρνείται ευγενικά. Ο δικηγόρος επιμένει και της λέει ότι το παιχνίδι είναι πολύ απλό κι έχει πλάκα.
Της λέει:
«Θα σου κάνω ερωτήσεις και αν δεν ξέρεις την απάντηση, θα μου δώσεις κάποια λεφτά και το ίδιο θα κάνω κι εγώ αν δεν απαντήσω σε μια δική σου ερώτηση.»

Η ξανθιά τον κοιτάει κουρασμένα και του ξαναλέει ότι δεν την ενδιαφέρει. Ο δικηγόρος το ξανασκέφτεται και της κάνει άλλη προσφορά:
«Λοιπόν, να σου προτείνω κάτι άλλο. Αν δεν ξέρεις εσύ την απάντηση θα μου δώσεις 5 ευρώ και αν δεν την ξέρω εγώ θα σου δώσω 500 ευρώ.»

Η ξανθιά το ξανασκέφτεται και τελικά συμφωνεί να παίξει. Ο δικηγόρος τη ρωτάει:

«Ποια είναι η απόσταση μεταξύ της γης και της σελήνης;»
Η ξανθιά τον κοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα, ανοίγει το πορτοφόλι της και του δίνει 5 ευρώ. Ο δικηγόρος χαμογελάει και παίρνει τα λεφτά. Τώρα είναι η σειρά της ξανθιάς. Τον ρωτάει λοιπόν:

«Τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;»
Ο δικηγόρος την κοιτάζει απορημένος. Βγάζει το laptop από την τσάντα του και ψάχνει όλα τα αρχεία του. Θυμωμένος που δε βρίσκει την απάντηση στέλνει e-mail σε όλους τους φίλους του μήπως και πάρει απάντηση.

Μάταια όμως γιατί κανένας δε γνωρίζει.

Μετά από καμιά ώρα που ψάχνει για την απάντηση, ανοίγει το πορτοφόλι του και δίνει στην ξανθιά 500 ευρώ. Εκείνη τα παίρνει και γυρίζει δίπλα να κοιμηθεί. Ο δικηγόρος φανερά εκνευρισμένος, τη σκουντάει και τη ρωτάει:
«Λοιπόν, τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;»
Η ξανθιά τον ξανακοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα, ανοίγει το πορτοφόλι της και του ξαναδίνει 5 ευρώ και ξαναπέφτει για ύπνο...

Αναστολή της απεργίας του ΟΣΕ την Παρασκευή

Κανονικά θα κινηθούν τα τρένα και ο Προαστιακός

Αναστολή των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν για την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ μετά τη σημερινή τους συνεδρίαση .

«Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο και εμείς πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να δούμε τι θα κάνουμε», είπε στο newsbeast .gr ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών Νίκος Κιουτσούκης.

«Οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχιστούν, αλλά με άλλη μορφή, όχι αυτή της απεργίας, την οποία θα αποφασίσουμε όταν θα γίνει νέο διοικητικό συμβούλιο», πρόσθεσε.

«Ένα είναι σίγουρο. Ότι θα κινηθούμε νομικά προς όλες τις κατευθύνσεις γιατί 3-4 άρθρα του νόμου είναι αντισυνταγματικά», επεσήμανε ο κ. Κιουτσούκης.
NEWSBEAST

Στην εντατική ο «καλός μας άνθρωπος»

Στο νοσοκομείο εδώ και 8 ημέρες

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών μεταφέρθηκε από χθες ο Θανάσης Βέγγος.

«Έπαιξε» με τα μίντια για να βρει νύφη;

«Μύθος» οι 250.000 ευρώ στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ

Τόση φιλοτιμία στις μέρες μας ποιος να την αντέξει… Τελικά οι καλές ειδήσεις είναι… είδος υπό εξαφάνιση.

Χάπι κατά καρκίνου σε 10 χρόνια

http://almyrosinfo.gr/img/b202e68934f0626a0c68566fcf00cec6xapi.jpgΣε δέκα χρόνια από σήμερα, ο καρκίνος, η μάστιγα του 21ου αιώνα, θα μπορεί να καταπολεμηθεί μ’ ένα χάπι, υποστηρίζουν Βρετανοί ερευνητές που κατάφεραν να εντοπίσουν την «αχίλλειο πτέρνα» του DNA της ασθένειας.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!!

greek flag

Εντολή Ευάγγελου Βενιζέλου: «Κουκουλώστε τα όλα»

Εδώ και δέκα μήνες, ο Υπουργός Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ΄΄κουκουλώνει΄΄ δύο υποθέσεις που αφορούν σχέδια της εθνικής ασφάλειας της χώρας.

«Δεν μας έμεινε τίποτα…»



Τρεις ώρες βροχής και σφοδρού αέρα έδωσαν το βράδυ της Δευτέρας την χαριστική βολή στις καλλιέργειες της πατάτας στην ευρύτερη περιοχή της Βουπρασίας, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τους παραγωγούς σε απόγνωση.

«Βενετία» η Κυλλήνη!



Τρείς ώρες σφοδρής βροχόπτωσης ήταν αρκετές για να μετατραπεί το κέντρο της πόλης της Κυλλήνης σε…

Αλλαγή ώρας και ... διάθεσης


Περισσότερο αισθητό θα γίνει σε λίγες μέρες το Φθινόπωρο στην Ηλεία καθώς η Κυριακή που μας έρχεται είναι η

Ο τέντζερης και τα κοτόπουλα



Ο τέντζερης και τα κοτόπουλα
Η προτίμηση στα είδη διατροφής συνεχίζεται από τους κλέφτες στην Ηλεία. Στην ημερήσια διάταξη είχαμε κοτόπουλα και σοκολάτες…

Ζημιές και στη Γλύφα από τις πλημμύρες



Ζημιές και στη Γλύφα από τις πλημμύρες
Μερικές χαρακτηριστικές εικόνες από τις ζημιές στην περιοχή της Γλύφας Βαρθολομιού.

Και σε ορισμένα έργα υποδομής έχει προκαλέσει προβλήματα η τελευταία βροχόπτωση που έπληξε το πρωί και για πολλοστή φορά φέτος την ευρύτερη περιοχή του δήμου Βαρθολομιού.

Υποχωρούν τα νερά, μένει η οργή…


Υποχωρούν τα νερά, μένει η οργή…
Υποχώρησαν στο μεγαλύτερο μέρος τους τα νερά αφού έβαλαν για μια ακόμη φορά σε μπελάδες τους κατοίκους του Βαρθολομιού.

Με γαλότσες στα πόδια, σκούπες και φτυάρια στα χέρια και με την απελπισία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους οι κάτοικοι του Βαρθολομιού έδωσαν μια ακόμη μάχη για να αποτρέψουν την πλημμύρα στις περιουσίες τους.

Σήμερα στο ΣΕΦ οι Scorpions

http://www.newsbeast.gr/files/temp/E3F29F5450C6C877AD303A51DB792F4C.jpgΣτις 21:45 θα ανέβουν στη σκηνή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας οι θρυλικοί σκορπιοί για να μαγέψουν με τα τραγούδια τους τους φανατικούς θαυμαστές τους.

AΠONOMH !!!!


Στο Top10 των... βουτηχτών ο Καραγκούνης!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjIltdNCVOu3EaBLoRI_Vo4DPt_3aCAzP-rceKdNj7v-K1xiXqYXu3oWAPbV6EKeJ2gTNljQKBGxWrR_pGb736uC2vq2fXd8V0mFiQi_YiYJKvJJcL47mNGLdxpmNAGiGhZuNcpkBF1Ksmn/s1600/karagkounis.jpg Ο άσος του Παναθηναϊκού είναι γνωστός για τις εξαιρετικές του... βουτιές

Η μεγάλη προσπάθεια της Τουρκίας να συμβαδίσει με τον δυτικό πολιτισμό...



Η μεγάλη προσπάθεια της Τουρκίας να συμβαδίσει με τον δυτικό πολιτισμό

ΔΕΙΤΕ ντοκουμέντο από την αξιοζήλευτη επιμονή τους

Βήμα βήμα γίνονται οι μεγάλες αλλαγές. Έτσι στην γειτονική χώρα προσπαθούν με τρόπο να περάσουν στον κόσμο μία πιο... δυτική συνείδηση.

Ολομέτωπη επίθεση Θεοδωράκη σε Παπανδρέου

Αγανακτισμένος από τον εκβιασμό του πρωθυπουργού για τις εκλογές

Φραστική επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, εξαπέλυσε απόψε ο Μίκης Θεοδωράκης,

Θανατηφόρα καραμπόλα στην Πάτρα

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες ο τραγικός απολογισμός

Ένας 65χρονος έχασε σήμερα τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της περιοχής Λάππα Αχαΐας.