ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Φωτιά στο Zubr Kέρκυρα μέσα στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος

Στις φλόγες τυλίχθηκε το Zubr Κέρκυρα...

ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΔ: Ονόματα,προαγωγές-αποστρατείες σε Πολεμική Αεροπορία-Πολεμικό Ναυτικό


Ανακοινώθηκαν προαγωγές αποστρατείες σε Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία.

Αναλυτικά τα ονόματα:

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΩΝ - ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ

Ανακοινώνεται ότι, στη Σύγκληση του ΣΑΓΕ της 26ης Ιουλίου 2012, το Συμβούλιο έκρινε:

10 παράξενες προκαταλήψεις


10 παράξενες προκαταλήψεις Οποιαδήποτε Παρασκευή συμπίπτει με τις 13 ενός μήνα θεωρείται κακότυχη στις Αγγλοσαξονικές, Γαλλικές, Γερμανικές και Πορτογαλικές περιοχές του κόσμου. Παρόμοιες δεισιδαιμονίες υπάρχουν και σε άλλες παραδόσεις: στην Ελλάδα και την Ισπανία, για παράδειγμα, το ρόλο αυτό έχει η "Τρίτη και 13".

Προσβλητικό «ντοκιμαντέρ» για τους Έλληνες και τους Ολυμπιακούς Αγώνες


Προσβλητικό «ντοκιμαντέρ» για τους Έλληνες και τους Ολυμπιακούς ΑγώνεςΦαίνεται πως οι Βρετανοί όχι μόνο δεν σέβονται ένα από τα άπειρα δώρα του Ελληνισμού προς την ανθρωπότητα, αλλά επιμένουν να ασχημονούν σε βάρος της Ολυμπιακής ιδέας.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση


Τους άλλους τέσσερις παίκτες που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ολλανδία (31/7-5/8), θα ανακοινώσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τη Δευτέρα (30/7), ύστερα από το προγραμματισμένο ραντεβού με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ εκτός από τα «κοψίματα» θα συζητηθούν και τα μεταγραφικά.

“Ξηλώνουν” το φορολογικό για να βρουν άλλα 3 δισ. ευρώ – Διαχωριστική γραμμή τα 12.000 ευρώ για ατομικό ετήσιο εισόδημα

- Στο τραπέζι οι αλλαγές στο φορολογικό
- Τι αλλάζει και ποια είναι τα σενάρια
- Τι θα γίνει με το αφορολόγητο και το χαράτσι στα ακίνητα
- Το δημοσιονομικό κόστος των 876 φοροαπαλλαγών ξεπερνά τα 6 δισ. ευρώ

Ψάχνουν επικίνδυνο παρανοϊκό στην Πάρο!

Ψάχνουν επικίνδυνο παρανοϊκό στην Πάρο!Μετά την ιατροδικαστική εξέταση της άτυχης 15χρονης που βρέθηκε φρικτά κακοποιημένη στην παραλία της Χρυσής Ακτής στην Πάρο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι τα ισχυρά χτυπήματα που υπάρχουν στο σώμα της δεν αποτελούν αποτέλεσμα ατυχήματος, αλλά επίθεσης από κάποιον παρανοϊκό. Πλέον, αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τις Αρχές να τον βρουν και να τον συλλάβουν πριν υπάρξουν και άλλα θύματα.

24ωρη απεργία σε όλες τις τράπεζες τη Δευτέρα


Την προκήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργιακής κινητοποίησης στις τράπεζες,  αποφάσισε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), σε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Θα βράσουμε στους 40 βαθμούς!



Θα βράσουμε στους 40 βαθμούς!Σε καμίνι έχει μετατραπεί και πάλι σχεδόν όλη η χώρα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 39 βαθμούς Κελσίου και τις προβλέψεις να μιλάνε ακόμα και για 40άρια τη Δευτέρα.

Ν. Μανωλάδα: 79χρονος νεκρός σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου (Νεότερη ενημέρωση 14:08) (video HD)


trox_man1a
trox_man2Την τελευταία του πνοή άφησε στην Ε.Ο. Πατρών Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης Νέας Μανωλάδας ένας ηλικιωμένος από την ευρύτερη περιοχή σε τροχαίο που συνέβη λίγο πριν τις
trox_man312:00 το μεσημέρι.

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 30ης Ιουλίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ....ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ...ΤΕΛΟΣ



 ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ..ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΄΄Η ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ  ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ...ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ !!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ