ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ(21:45, NS2)

 
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση του Champions League 
 
 
 
 
Ολυμπιακός - Άρσεναλ (21:45, NS2), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Ένας στόχος, πολλοί λόγοι…

Ένας στόχος, πολλοί λόγοι…Με ψηλά το κεφάλι θέλει ο Ολυμπιακός να αποχαιρετήσει το Champions League

Αυλαία στους τέσσερις ομίλους του Champions League

Αυλαία στους τέσσερις ομίλους του Champions LeagueΈνα εισιτήριο στο Europa διεκδικούν Ζενίτ, Άντερλεχτ, Άγιαξ και Σίτι

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της 19χρονης Μαρίας Χριστοπούλου



Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της 19χρονης Μαρίας Χριστοπούλου
Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 19χρονης Μαρίας Χριστοπούλου από τον Πύργο. Η άτυχη κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Αχαΐα: Kαταγγελία-σοκ για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης 8χρονου από ανηλίκους



Αχαΐα: Kαταγγελία-σοκ για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης 8χρονου από ανηλίκουςΣοκαριστική καταγγελία εξετάζεται από τις αστυνομικές Αρχές, η οπόία έγινε από τους γονείς ενός οκτάχρονου αγοριού. Το περιστατικό φέρεται να έχει συμβεί πριν από λίγες ημέρες σε χωριό του Δήμου Ερυμάνθου.

Λεχαινά: Θύμα τροχαίου αστυνομικός που... πήγε να ρυθμίσει την κυκλοφορία!



Λεχαινά: Θύμα τροχαίου αστυνομικός που... πήγε να ρυθμίσει την κυκλοφορία!Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται 29χρονος αστυνομικός από το Αστυνομικό Τμήμα των Λεχαινών που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα όταν πήγε να παράσχει μέτρα τροχαίας στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου μετά την πτώση δένδρου στο οδόστρωμα.

Ηλεία: Κλέβουν το πετρέλαιο θέρμανσης από τα σπίτια - Η νέα "μόδα" της κρίσης


petrelaioΔεν μπορεί παρά να θεωρηθεί φαινόμενο της κρίσης. Άγνωστοι τις τελευταίες ημέρες στην Ηλεία – τώρα που ο χειμώνας ήρθε για τα καλά και οι ανάγκες για θέρμανση αυξάνονται –
κλέβουν το πετρέλαιο από τις δεξαμενές των σπιτιών. Δύο τέτοια περιστατικά έχουν καταγγελθεί και δημιουργούν προβληματισμό και ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Βίος Αγίας Βαρβάρας


Η Αγία Βαρβάρα έζησε το τέλος του 3ου αι. και αρχές του 4ου στην Ηλιούπολη, πόλη της Κοίλης Συρίας. Ο πατέρας της ονομαζόταν Διόσκουρος και ήταν φανατικός ειδωλολάτρης. Ήταν πολύ πλούσιος και διοικητής της Ηλιούπολης με μεγάλη πολιτική εξουσία και δύναμη.

Ηλεία: Νέα μεταβολή του καιρού από αύριο Τετάρτη


Κρύο, με τις ορεινές περιοχές της Ηλείας να δέχονται τα πρώτα χιόνια το βράδυ της Δευτέρας. Βελτιώνεται, πρόσκαιρα, ο καιρός σήμερα Τρίτη με τα φαινόμενα να σταματούν
και τους θυελλώδεις ανέμους να εξασθενούν σημαντικά. Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία σε τίτλους:

Βάρδα: Το χρονικό της ληστείας στα ΕΛΤΑ - Ποιοι είναι οι δράστες - Πόσα χρήματα άρπαξαν (photos & video)


Τον τρόμο και τον πανικό συνεχίζει να σκορπά η συμμορία με τα καλάσνκικοφ στην Ηλεία. Στο τρίτο και πολύ καλά οργανωμένο χτύπημα οι ληστές έφυγαν με λεία 170.000 ευρώ από τα
ΕΛΤΑ Βάρδας, πυροβολώντας αδιακρίτως μέσα στον κόσμο προς την πλευρά των αστυνομικών, που απάντησαν στα πυρά.

Ο καιρός σήμερα

Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Δεκεμβρίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ....ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΜΑΣ