ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30) NS2)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League  




Ατρόμητος - Ολυμπιακός (19:30, NS2), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -ΑΕΚ NOVA SPOR

PanioniosAEK
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση   ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ ΝOVA θα υπάρχει Live Streaming από τα links:
 

ΚΕΡΚΥΡΑ -ΟΦΗ 17:15 NOVASPOR2




ΚΕΡΚΥΡΑ -ΟΦΗ 
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ...
ΠΑΤΉΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

Συνάντηση Δημητρίου Αρβανίτη με Μανώλη Αγγελάκα

Δελτίο Τύπου
Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Γραφείο Τυπου  




Με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας- Ιονίου κ. Μανώλη Αγγελάκα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης.

ΟΔΥΝΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ 2011 ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ




Μεγαλύτερο το πρόβλημα για τους (πρώην) Δήμους Λεχαινών
και Βουπρασίας

Ευνοημένος ο (πρώην)  Δήμος Ανδραβίδας


Είναι γνωστό ότι στο σύνολό του ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης παρουσίασε  ελάττωση του πληθυσμού του κατά 4254 κατοίκους
(Απογράφηκαν 22079 κάτοικοι  το 2011 , ενώ το 2001 ήταν 26333 , ποσοστό μείωσης  16% )

Τα οριστικά  αναλυτικά αποτελέσματα της απογραφής του 2011 για το Δήμο Ανδραβίδας –Κυλλήνης είναι τα παρακάτω (ανά πρώην Καποδιστριακό Δήμο)

Τοπικό Ποδόσφαιρο: Οι διαιτητές σε Α1, Α2 και Β’


mpalaΑνακοινώθηκαν πριν από λίγο οι διαιτητές του τριημέρου σε Α1, Α2 και Β' τοπική Κατηγορία. Αναλυτικά οι διαιτητές:

Ηλεία: Γύρισε από την Αμερική για να πεθάνει στον τόπο του - Η επιθυμία του εκπληρώθηκε


xenitiaΟ μεγαλύτερος καημός των παλιών που αναγκάστηκαν να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη στην ξενιτιά, ήταν να μην τους «φάει» το ξένο χώμα.

Ηλεία: Ενισχύεται η "Ανθρώπινη Αλληλεγγύη"


allileggiiΑκόμα σημαντικότερες υπηρεσίες θα μπορούν να προσφέρουν στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας τα μέλη της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης καθώς στο ανθρώπινο δυναμικό της,
εντάχθηκαν ακόμα εφτά άτομα τα οποία προσελήφθησαν μέσω των προνοιακών προγραμμάτων για πέντε μήνες.

Παρέμβαση Εισαγγελέα για το θέμα των σκουπιδιών στο Δήμο Πύργου – Ζητά έρευνα και για οικονομικά δεδομένα την τελευταία δεκαετία - Τι δηλώνει ο δήμαρχος

skoupidia33Η «δυσοσμία» των σκουπιδιών στον Πύργο, έπνιξε όλη την περιοχή και δρομολογεί πλέον σημαντικές εξελίξεις. Επείγουσα προκαταρτική εξέταση
διέταξε σήμερα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας κ. Μεϊδάνης, σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων από το Δήμο Πύργου. Ζητά να διερευνηθεί η τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αξιόποινων πράξεων, όπως απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, παράβασης καθήκοντος κλπ.

Ειδικότερα από τον Εισαγγελέα Ηλείας ζητείται:

Ο καιρός σήμερα...


Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 29ης Σεπτεμβρίου