ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30, NS2)


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League


 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός (19:30, NS2), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Πανθρακικός-Παναθηναϊκός(17:15)NOVA

 

Για να δείτε το παιχνίδι πατήστε στα παρακάτω Λινκς,

Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους “αιώνιους” πριν την... Ευρώπη


Μετά το αγωνιστικό “διάλειμμα” που υπήρξε, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, η Σούπερ Λίγκα... επιστρέφει. Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά το Σάββατο η 3η αγωνιστική. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δοκιμάζονται σε Γιάννενα και Κομοτηνή αντίστοιχα.

26/9/2012 ΝΕΚΡΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

2012-05-05 06.15.09Την κήρυξη 24ωρης Γενικής Απεργίας την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 και συγκέντρωση στις 11 το πρωί, στο Πεδίο του Άρεως, εξήγγειλαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Ο καιρός σήμερα


Δείτε το δελτίο καιρού

Αναστολή της έκθεσης "εποχή των Ιπποτών" στο Κάστρο


kastroΠροβληματισμό έχει προκαλέσει στους αρχαιολόγους της 6ης Εφ. Βυζαντινών Αρχαιοτήτων η αναστολή της λειτουργίας της έκθεσης «Η εποχή των Ιπποτών - Οι σταυροφόροι στο Μοριά»

Ερημώνει το Βαρθολομιό ο Καλλικράτης


Την δυσαρέσκεια του για τις αρνητικές συνέπειες του Καλλικράτη στον πρώην δήμο Βαρθολομιού, εξέφρασε ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν επιμελητηριακός σύμβουλος,

Τρόμος! Ενοικιαστές δολοφόνοι – Νέος τρόπος ληστείας μετά φόνου – Παγίδα το ενοικιαστήριο


enoikiazetaiΔεν είναι απλοί κλέφτες. Είναι στυγνοί δολοφόνοι. Η μέθοδός τους απλή, όσο και δολοφονική. Αναζητούν αγγελίες ή ενοικιαστήρια διαμερισμάτων σε πολυκατοικίες.

Κατάκολο: Εικόνες από το λιμάνι την ώρα των εννέα μποφόρ

katakolo1Τα 85 χιλιόμετρα την ώρα έφτασαν οι άνεμοι στην περιοχή του Κατακόλου, σύμφωνα με τις

Κατάκολο: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο με καλάσνικοφ - Οι ληστές της Κυλλήνης πίσω από το χτύπημα; (photos & video) (Συνεχής ενημέρωση)



listiakΤρία άτομα με κουκούλες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο, την ώρα που εκατοντάδες τουρίστες βρίσκοταν στην περιοχή και αφαίρεσαν άγνωστης αξίας
listia1listia4listia3κοσμήματα. Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών έχουν εξαπολύσει οι αρχές.

» Χρονική μετατόπιση 78ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Χρονική μετατόπιση 78ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Την αναβολή της 78ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας και όλων των εκδηλώσεων που την πλαισιώνουν αποφάσισαν οι διοργανωτές για την προστασία των αναβατών, των ίππων
και του φιλοθεάμονος κοινού απ? ακραία καιρικά φαινόμενα για τα οποία προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Σεπτεμβρίου