ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ολυμπιακός 42 αστέρων


Φωτογραφίες από τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Με λαμπρότητα η 13η Ιππική Παρέλαση Ανδραβίδας


GZ7H1555
Του Γιάννη Σπυρούνη
Κόντρα στις «Κασσάνδρες» η 13η Ιππική Παρέλαση της Ανδραβίδας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή τόσο από άλογα και αναβάτες, όσο και από τον κόσμο, που «πλημμύρισε» το κέντρο της όλης για να απολαύσει το θέαμα, το περασμένο Σάββατο. Στην «αλογούπολη» της Ηλείας, την τιμητική τους είχαν τα άλογα της ντόπιας φυλής Ανδραβίδας, όμως κέντρισαν το ενδιαφέρον τα επίσης ντόπιας φυλής άλογα Πηνείας, όπως και πολλές άλλες ράτσες…

Στον δρόμο για την κορυφή του «The Voice» η Λεχαινίτισσα Ανδρομάχη Δημητροπούλου (VIDEO)

 
Επιτυχημένη η παρουσία της Λεχαινίτισσας Ανδρομάχης Δημητροπούλου στο αποψινό «The Voice»!

«Ξέθαψαν»… το αρχαίο θεατράκι!


ΚΑΣΤΡΟ ΚΥΛΛΗΝΗΣ 

Το πανέμορφο, πέτρινο θεατράκι του 4ου αιώνα, που λίγο ακόμα να έμενε έτσι θα ξέχναγαν μέχρι και οι ντόπιοι κάτοικοι που βρίσκεται, «ξέθαψαν» από τα χόρτα και τα βάτα οι εθελοντές του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης που συμμετείχαν ενεργά στη δράση «Let’s do it Greece».

Β' Κατηγορία Ηλείας: Η ταυτότητα της τελευταίας αγωνιστικής


aek_oleneiakos








1ος όμιλος
Αποτελέσματα

Βάρδα: Νεκρός 76χρονος άνδρας από παράσυρση στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου


asthenoforo3_1.
Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 76χρονος στη Βάρδα, σήμερα το πρωί. Ο ηλικιωμένος άντρας προσπάθησε να διασχίσει την Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων Καραφωτιά, κάθετα με το δίκυκλό του, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Πύργος: Ανήλικος ΡΟΜΑ μπαινοβγαίνει στο ίδρυμα κλέβοντας


sillipsi_big
«Πονοκέφαλο» αποτελεί για τις τοπικές αστυνομικές αρχές η δράση ενός 14χρονου ΡΟΜΑ, όπου παρουσιάζει έντονη παραβατική συμπεριφορά. Ήδη τους τελευταίους μήνες αποτελεί τρόφιμο του Ιδρύματος Αγωγής Αρρένων Βόλου, από όπου καταφέρνει να δραπετεύσει και να γυρίσει στον Πύργο για να κλέψει ή να ληστέψει. Οι Αρχές τον συλλαμβάνουν άμεσα, όμως αυτός πάλι μετά από λίγες ημέρες είναι έξω ακολουθώντας την ίδια τακτική.

Ηλεία: Πρώιμη καλοκαιρινή ζέστη – Αναλυτική πρόγνωση


pieseis
Ήδη από χθες Κυριακή θερμές αέριες μάζες από την βόρεια Αφρική άρχισαν να μας επηρεάζουν (Ωλένη 27.5oC). H πρώιμη ζέστη θα κορυφωθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη όπου περιμένουμε 32 με 33οC στις πιο εσωτερικές πεδινές περιοχές Ωλένη, Αρχ.Ολυμπία, Κρέστενα κτλ.  H χαμηλή, αυτή την εποχή, θερμοκρασία στην επιφάνεια των νερών της θάλασσας είναι ανασταλτικός παράγοντας για γενικευμένες υψηλές θερμοκρασίες. Με απλά λόγια, όσο πιο κοντά στην θάλασσα, όπου τον έλεγχο έχει η αύρα της, τόσο χαμηλότερες θερμοκρασίες.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Καιρός: Κατεβάσατε τα καλοκαιρινά; Σπεύστε, έρχεται ο πρώτος καύσωνας!


Καιρός: Κατεβάσατε τα καλοκαιρινά; Σπεύστε, έρχεται ο πρώτος καύσωνας! - Σε επίπεδα καλοκαιριού θα εκτοξευτεί η θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα
- Έρχεται μίνι καύσωνας την Πέμπτη
- Ο υδράργυρος μπορεί να φτάσει τους 38 βαθμούς Κελσίου
- Ποιες περιοχές θα... λιώσουν
- Αλλάζει ο καιρός από την Παρασκευή

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Μαΐου