ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Αλλάζει τελείως το Λύκειο από τον Σεπτέμβριο – Όλο το σχέδιο



- Μειώνονται από 11 σε 4 τα μαθήματα γενικής Παιδείας στην Γ’ Λυκείου
- Τάξη γενικής Παιδείας γίνεται η Β’ Λυκείου
- Καταργούνται οι κατευθύνσεις και γίνονται κύκλοι σπουδών
- Πρόταση των Γερμανών να χρηματοδοτήσουν την εκμάθηση των Γερμανικών με αντάλλαγμα θέσεις εργασίας σε γερμανικές επιχειρήσεις...
- Καμία αλλαγή στις πανελλαδικές μέχρι το 2017
- Όλο το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Εισβολή κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά - Τα έσπασαν και έφυγαν


Ένταση επικράτησε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες νεαρών ατόμων εισέβαλαν στο 'Ιδρυμα, την ώρα που η παράταξη της ΔΑΠ πραγματοποιούσε εκδήλωση.

Διευκρίνηση σχετικά με δημοσίευμα "Πρόσληψης 6,500 χιλιάδων ΕΠΟΠ" !

Η Πρώτη Μέρα στο Στρατό
Όπως πολλοί θα διαπιστώσατε εχθές στο Blog μας υπήρξε μια ανάρτηση σχετικά με πρόσληψη 6,500 ΕΠΟΠ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ποιοι φοιτητές μπορούν να αλλάξουν πόλη; - Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων


teiΗ μεταφορά της θέσης πραγματοποιείται μόνο από Πανεπιστήμιο σε Πανεπιστήμιο ή από ΤΕΙ σε ΤΕΙ διαφορετικής πόλης, αντίστοιχης Σχολής ή Τμήματος.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης:

Σαράντα πρόβατα κατασπαράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή Λεχαινών!


provataΣε αναστάτωση βρίσκονται κτηνοτρόφοι στην ευρύτερη περιοχή των Λεχαινών, από την κατασπάραξη δεκάδων προβάτων τους, πιθανότατα από άγρια σκυλιά!

Ηλεία: Stop στα δρομολόγια των ΚΤΕΛ βάζει η κακή κατάσταση της επαρχιακής οδού Θολού – Ν. Φιγαλείας


Για άλλη μία φορά τους τελευταίους μήνες τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ αρνήθηκαν να συνεχίσουν τα δρομολόγια τους μέχρι την Νέα Φιγαλεία όπου είναι και ο τελικός προορισμός τους.

HΛΕΙΑ :Ο ΚΑΙΡΟΣ


thundernews
Τετάρτη 10/4 περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις.

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη


Πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ωρες.τοπικα περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Μικρή άνοδος θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 10ης Απριλίου