ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας :2 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ...Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ.... ΕΦΤΑΣΕ

image-134826-agia-theodora-main.jpg?1419932757351Δύο ημέρες έμειναν μέχρι την Κυριακή 8-11-15 ,όπου ο Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας πραγματοποιεί την μονοήμερη εκδρομή του στην Αγία Θεοδώρα Βάστα Μεγαλόπολης και την Καρύταινα ...
Το πρόγραμμα λίγο πολύ το μάθαμε και

Λάμψη Αστέρα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πολλών… αστέρων εμφάνιση και νίκη με 2-0 επί του ΑΠΟΕΛ για την ομάδα της Τρίπολης

Τροχαίο με δύο ελαφρά τραυματίες στη διασταύρωση Γαστούνης



Δύο ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Γαστούνης.

Πάτρα: Νέα επίθεση σε βάρος πληρώματος του ΕΚΑΒ - Χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές το ασθενοφόρο


asth
Νέο επεισόδιο άσκησης βίας σε βάρος πληρώματος του ΕΚΑΒ σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάτρα.

Όχημα παρέσυρε τρεις γυναίκες στην Αμαλιάδα



Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν ελαφρά Την Τετάρτη 4-11-15 το απόγευμα στην περιοχή «Τσαφλέϊκα» Αμαλιάδας, από διερχόμενο όχημα.

Μηδενική ανοχή στην εγκατάλειψη - Ακτιβιστές ΑΜΕΑ κατέλαβαν το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών - (photos & video)


kepep1a_1

Το ίδρυμα παραμένει "αποθήκη ψυχών" - Ολονύχτιες συζητήσεις με τη διοίκηση

Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Καιρός . . . ίδιος και απαράλλαχτος


autimn
Χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή ο καιρός συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο στην Ηλεία. Για σήμερα Παρασκευή προβλέπεται αίθριος με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 6 έως τους 22οC και τοπικά δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερα νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν απο δυτικές διευθύνσεις ασθενείς ασθενείς. Οι προβλέψεις παραμένουν ίδιες και για τις επόμενες ημέρες έως και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Ηλεία.

Καιρός: Η πρόγνωση για την Παρασκευή


Καιρός: Η πρόγνωση για την Παρασκευή

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 6ης Νοεμβρίου