ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΠΑΤΕΡΑ ....ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ

Χρόνια πολλά καλά και ευτυχισμένα 


Με αγάπη ο γιος σου ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΙΓΑΣ 

ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ..ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ














ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ



Image du Blog georgessylviemarie.centerblog.netΜέρα που δέχεσαι ευχές, δέξου και μια απο μένα, χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα!!  

Θα ευχηθούμε ολόψυχα να

Ως εδώ ήταν...


Ως εδώ ήταν...
Photo: Actionimages

Το ευρωπαϊκό ταξίδι ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι το πάλεψαν για 27' κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, αλλά αυτή τη φορά βγήκε η ποιότητά της και με 74-55 πέρασε στο Final-4. Απίστευτος ο κόσμος. 


Πόσα «θαύματα» να κάνει απέναντι σ' αυτήν την υπερπλήρη ΤΣΣΚΑ;

Τελεσίγραφο "βόμβα" από FIFA - UEFA προς ΕΠΟ: Θα αποβληθείτε από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο Κοντονή


kontonisΚοινή επιστολή FIFA και UEFA προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία - Ξεκαθαρίζουν ότι αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο του Κοντονή από τη Βουλή, η Εθνική ομάδα και οι σύλλογοι θα αποβληθούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! - Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το νομοσχέδιο "Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις", συζητείται με τη διαδικασία του επείγοντος, αρχικώς στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στις 27-28 και 30 Απριλίου και στη συνέχεια, στις 4 και 5 Μαΐου στην Ολομέλεια

Τραγωδία στη Ζαχάρω: Δεν τους χώρισε ούτε ο θάνατος . . . (photos & video)

Του Γιάννη Σπυρούνη
troxaio_kakov1aΜαζί έφυγαν απ’ τη ζωή ο Παναγιώτης και η Αγαθή Τάγαρη 84 και 78 ετών από το Θολό Ζαχάρως που τραυματίστηκαν θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τρίτης στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στο τμήμα μεταξύ της διασταύρωση Καλίδονας και Κακοβάτου.

Μεγάλη εκδήλωση προληπτικού ελέγχου & ενημέρωσης για την οστεοπορωση στα Λεχαινά

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
 
Μεγάλη εκδήλωση προληπτικού ελέγχου & ενημέρωσης για την οστεοπορωση στα Λεχαινά 

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με το Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης  και υπο την αιγιδα του Ιατρικου Συλλογου Αμαλιαδας διοργανώνουν σημαντική εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο 24 (Παρασκευή) και 25 (Σάββατο) Απριλίου 2015
 με γενικό θέμα: 

Ζάκυνθος: Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας


zante_egklimaΣτο πλαίσιο της άμεσης κινητοποίησης των αστυνομικών υπηρεσιών της Ζακύνθου εξιχνιάστηκε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ημεδαπών 31 κα 29 ετών, προχθες (20.04.2015) το απόγευμα στην πόλη της Ζακύνθου.

Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος


Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος
Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ο Άγιος Μεγαλομάρτυς Γεώργιος  ο Τροπαιοφόρος ανήκει στη χορεία των μεγαλομαρτύρων και είναι από τους λαοφιλεστέρους Αγίους της Εκκλησίας μας. Έζησε κατά τα τέλη του 3ου αιώνος μ.Χ. και τας αρχάς του 4ου επί της βασιλείας του Διοκλητιανού.

 Η εποχή του υπήρξε εποχή

Ηλεία: Χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά – Αναλυτική πρόγνωση


pirgosΣτις ημιορεινές και κυρίως ορεινές περιοχές υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, . Η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.
 
Υπαρκτή πιθανότητα για τοπικές μπόρες μόνο όμως στα ορεινά το απόγευμα της Πέμπτης. Την Παρασκευή ίσως ψιχαλίσει, φαινόμενα άνευ σημασίας. 

Βαθμιαία άνοδο της θερμοκρασίας από την Παρασκευή, επιστρέφει η άνοιξη από το Σαββατοκύριακο.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για την Πέμπτη


Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για την Πέμπτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη. Τοπικές νεφώσεις στην ανατολική ηπειρωτική χώρα τις πρωινές ώρες. Βόρειοι άνεμοιστο Αιγαίου 6 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά. 

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Απριλίου 

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ως των αιχμαλότων Ελευθερωτής και των φτωχών Υπερασπιστής !!!!!!