ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Στα "λευκά" τα ορεινά της Ηλείας – Παροδικές εξελίσσονται οι χιονοπτώσεις


xioni5Η κακοκαιρία πλήττει τα ορεινά της Ηλείας και ήδη επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες που υποχωρούν και κάτω από το μηδέν κατά τόπους. Χιονίζει από το πρωί σε μεγαλύτερα
υψόμετρα σε Τσίπιανα, Κρυόβρυση, Αγία Κυριακή και Λαμπεία, καθώς και μέσα στο δρυοδάσος της Φολόης.

Kατάκολο: Βούλιαξε το λιμάνι από τις νταλίκες - Απίστευτη ταλαιπωρία για την πορθμιακή σύνδεση - Στην Πάτρα τα δρομολόγια (Νεότερη ενημέρωση 15:18)


katak_port1Με αρκετή βροχή και τσουχτερό κρύο υποδέχθηκε το Κατάκολο τα πλοία της γραμμής από Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, καθώς το λιμάνι της Κυλλήνης παραμένει κλειστό λόγω νάρκης.

Ηλεία: 14 δύτες ψάχνουν τη νάρκη στο λιμάνι της Κυλλήνης! (Nεότερο 2.30 μ.μ.)




Ηλεία: 14 δύτες ψάχνουν τη νάρκη στο λιμάνι της Κυλλήνης! (Nεότερο 2.30 μ.μ.)
Ηλεία: 14 δύτες ψάχνουν τη νάρκη στο λιμάνι της Κυλλήνης! (Nεότερο 2.30 μ.μ.)
Ηλεία: 14 δύτες ψάχνουν τη νάρκη στο λιμάνι της Κυλλήνης! (Nεότερο 2.30 μ.μ.)14.30... Μάταιες είναι έως τώρα οι προσπάθειες για την ανεύρεση της νάρκης Συνεχίζεται η έρευνα από τους δύτες και ο βυθός του λιμανιού «σκανάρεται» συνεχώς με σόναρ (ραντάρ) από αλιευτικό σκάφος και από μεγαλύτερο σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού.

Στο χαλαρό ο Ολυμπιακός με τον Ίκαρο


Νίκη των ερυθρόλευκων με 85-63

Η Αμαλιάδα έδωσε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «ΟΧΙ» στο κλείσιμο του ΤΕΙ






Η Αμαλιάδα έδωσε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «ΟΧΙ» στο κλείσιμο του ΤΕΙΗ Αμαλιάδα έδωσε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «ΟΧΙ» στο κλείσιμο του ΤΕΙ«Διεκδικούμε το δικαίωμα στη γνώση, διεκδικούμε την πολιτιστική και κοινωνική αναβάθμιση, διεκδικούμε την παραμονή του ΤΕΙ στην Αμαλιάδα?» βροντοφώναξαν  χθες έμποροι, φορείς και απλοί πολίτες της Αμαλιάδας στην διάρκεια της συγκέντρωσης που είχε προγραμματίσει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, η οποία μπορεί να μην ήταν μεγάλη σε όγκο, ήταν όμως μεγάλη σε παλμό και έδωσε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων Κορασίδων η 12χρονη Σταυρίνα Μανωλάτου από τη Γαστούνη



Δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων Κορασίδων η 12χρονη Σταυρίνα Μανωλάτου από τη ΓαστούνηΜε 5 νίκες σε 6 αγώνες η 12χρονη Σταυρίνα Μανωλάτου από τη Γαστούνη κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων Κορασίδων 2013, κερδίζοντας μια θέση στην Εθνική Ομάδα Καράτε Κορασίδων και το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε, που θα διεξαχθεί στη Σερβία, στις 30 Μαρτίου!

Συνελήφθη 61χρονος στην Αμαλιάδα για καλλιέργεια χασίς



Συνελήφθη 61χρονος στην Αμαλιάδα για καλλιέργεια χασίςΣτη σύλληψη 61χρονου ημεδαπού στην Αμαλιάδα προέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Σαν σήμερα «έφυγε» ο μεγάλος Νίκος Ξυλούρης

Θυμάμαι τη μέρα που πέθανε ο Νίκος Ξυλούρης. Ήμουν 7 χρονών, αλλά η φωνή του είχε προλάβει να ζυμωθεί με τα υπόλοιπα αριστερά ακούσματα που είχα μέσα στο σπίτι. Ατμόσφαιρα Μεταπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε έρθει στην εξουσία, αν και το σύνθημα για την Αλλαγή είχε αρχίσει να ωριμάζει. Η καμπάνα παντελόνι, το εφαρμοστό πουκάμισο και η φαβορίτα «φοριόντουσαν» ακόμη.

Πύργος: Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ληστείας στην Εθνική Τράπεζα τον Απρίλιο του 2012

Ψάχνουν νάρκη στο λιμάνι της Κυλλήνης (Νεότερη ενημέρωση 21:46) (video)


narkiΚλειστό παραμένει από χθες  το λιμάνι της Κυλλήνης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες χάθηκε μία παλιά νάρκη μέσα στη θάλασσα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ...

Γενική πρόγνωση

Κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένουμε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013,  με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στη δυτική και νότια Ελλάδα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, ενώ τις βράδυνες ώρες χιόνια θα πέσουν και στα βόρεια ορεινά.

Ηλεία: Ισχυρές καταιγίδες μετά το μεσημέρι από χθες Πέμπτη - Διατηρείται η κακοκαιρία και το Σαββατοκύριακο


kataigidapempti
Παραμονή της εορτής του Πολιούχου Πύργου Αγ. Χαραλάμπους, περιμένουμε ασθενείς βροχές οι οποίες ανήμερα, την Κυριακή 10/2, θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. 

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, την Δευτέρα 11/2, φαίνεται ο καιρός να βελτιώνεται. Οι χιονοπτώσεις σε χαμηλότερα υψόμετρα που διαφαίνονταν για την Δευτέρα, φαίνεται να σημειώνονται πρόσκαιρα το βράδυ της Κυριακής. Ωστόσο και πάλι δεν μπορούμε, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, να μιλήσουμε με ασφάλεια για αυτή την εξέλιξη.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Φεβρουαρίου