ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Πρόστιμα 8.000 ευρώ για το εμπόριο καυσόξυλων


Διαπιστώθηκαν 16 παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 8.000 ευρώ.

Σοκ στην Αίγινα: Ήταν νεκρή μέσα στο σπίτι της 12 χρόνια


aiginaΣτο εξοχικό της σπίτι στο παραλιακό χωριό Βαγία Αίγινας βρισκόταν νεκρή για 12 περίπου χρόνια μια γυναίκα κάτοικος Αθηνών. Αρχές Δεκεμβρίου από αστυνομικούς και γείτονες
βρέθηκε το μουμιοποιημένο σώμα της στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της σε πλήρη αποσύνθεση και φαγωμένο από ποντίκια. Υπόνοιες για αυτοκτονία.

Αλποχώρι Πύργου: Τους πλάκωσαν στο ξύλο οικογενειακώς . . .


ksiloΣοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αλποχωρίου στον Πύργο.

Απίστευτο! "Πέφτει" και το νέο ηλεκτρονικό σύστημα συνταγογράφησης! Ανάστατοι οι γιατροί

 Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στους κόλπους των γιατρών τόσο του ιδιωτικού τομέα όσο και του ΕΣΥ, καθώς από το πρωί εκατοντάδες χιλιάδες γιατροί επιχειρούν να χορηγήσουν φάρμακα σε ασθενείς αλλά και το νέο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα με το προηγούμενο. 

Λεχαινά: Ημερίδα για την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες στο αγρο-διατροφικό σύμπλεγμα από την Επιμελητηριακή Εταιρία Ανάπτυξης Ηλείας


epimelitirio_ileias
Δελτίο Τύπου
Η καινοτομία και οι νέες τεχνολογίες στο αγρο - διατροφικό σύμπλεγμα, (πρωτογενής  παραγωγή και μεταποίηση) αποτελεί
το ιδιαιτέρως σημαντικό θέμα της Ημερίδας  που πραγματοποιεί την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στα Λεχαινά,  η Επιμελητηριακή Εταιρία Ανάπτυξης Ηλείας σε συνεργασία με τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Γιαννιτσοχώρι: Ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους πατέρας και κόρη για το έγκλημα


egklima10Αργά το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η απολογία της 28χρονης ΑμεΑ και του 61χρονου πατέρα της από το Γιαννιτσοχώρι Ζαχάρως για τη δολοφονία του 65χρονου θείου και
ετεροθαλή αδερφού αντίστοιχα Δημήτρη Μπαγουρδή.

Του έφταιγε η Μέρκελ και χτύπησε 4 αυτοκίνητα….(foto)



carr trak1Περίπου στις 9:00 σήμερα το βράδυ στο κέντρο της πόλης της Αμαλιάδας μεθυσμένος άντρας σύμφωνα με

Ηλεία: Σημαντική ενίσχυση ανέμων, έως θυελλώδεις την Τρίτη -Σε περίοδο έντονης κακοκαιρίας από την Τετάρτη


mpofor

Η Ηλεία, ως περιοχή της δυτικής Ελλάδας, επηρεάζεται από τέτοιου τύπου ατμοσφαιρικές κυκλοφορίες και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, από την Τετάρτη και μέχρι τουλάχιστον τις
αρχές της επόμενης εβδομάδας, η περιοχή μας θα πλήττεται από διαδοχικά μέτωπα κακοκαιρίας με μεγάλα ύψη βροχής. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εκδήλωση πλημμυρικών επεισοδίων.

Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία:

Άστατος ο καιρός την Τρίτη - Αναλυτική πρόγνωση


Με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα κυλήσει η εβδομάδα. Δείτε την πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Γεγονότα

588 π.Χ: Ο Ναβουχοδονόσορ ξεκινά την πολιορκία της Ιερουσαλήμ. Θα την καταλάβει στις 18 Ιουλίου 586 π.Χ. και θα την καταστρέψει.