ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι ...:ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ




 
Ύστερα από την χθεσινή επιτυχημένη εκδήλωση του χορού μας που, όποιοι παρευρεθήκατε διαπιστώσατε ότι ,ξεπεράσαμε κάθε προηγούμενο και ένα ευχαριστούμε από όλα τα μέλη του συλλόγου είναι λίγο ..Ο σύλλογος στην προσπάθειά του να κάνει περισσότερο χαρούμενους  τους Νιχωρίτες  και τους φίλους του συλλόγου και στην προσπάθειά του να ξανασμίγουμε συχνα όλοι μαζί , σκέφτηκε και αποφάσισε να πραγματοποιήσει την πρώτη μονοήμερη εκδρομή του για το 2014 .
Η σκέψη αυτή ήρθε ύστερα από μεγάλη συζήτηση μεταξύ των μελών και γιατί τα χρονικά περιθώρια μας στενεύουν λόγω αποκριών ,Πάσχα(ΑΠΡΙΛΙΟ) και επικείμενων δημαρχιακών εκλογών(ΜΑΪΟ) .
Γιαυτό λοιπόν κάνουμε γνωστό όπως προαναφέρθηκε και στην χθεσινή μας εκδήλωση ότι:
O σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναις πραγματοποιεί
 Μονοήμερη εκδρομή

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ...???


Σάββατο σήμερα ...και με τέτοιο κουπόνι δεν είναι δυνατόν να μην πούμε την γνώμη μας ..
Βρήκαμε αρκετές προτάσεις ....
Εμείς θα προτείνουμε και εσείς θα επιλέξετε ...
Το δικό μας δελτίο με τις δυνατές προτάσεις που παίξαμε θα το παρουσιάσουμε και όποιος θέλει ακολουθεί την γνώμη μας ..

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ :Ανεπανάληπτη η επιτυχία του χορού μας (ΦΩΤΟ)




Μεγάλη ,ανεπανάληπτη  και ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο η επιτυχία του φετινού μας χορού .
Επί 4 χρόνια ο σύλλογος διοργανώνει και πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό του ...
Η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία ....
Οι παρευρισκόμενοι Νιχωρίτες και φίλοι του συλλόγου έφτασαν μεγάλο αριθμό ..168...!!!!!!
Η διοργάνωση του χορού χάρις την κοπιαστική και γεμάτη θέληση εργασία των μελών του ΔΣ χαρακτηρίστηκε δια στόματος όλων των παρευρισκομένων αλλά και από την προσωπική άποψη των ιδίων ως ...ΆΨΟΓΗ !!!!
Όπως και  την ίδια εντύπωση είχαν

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ

Υπερβολική η κούραση αλλά άξιζε τον κόπο ..Μια από τις μεγαλύτερες σε επιτυχία εκδηλώσεις εξελίχθηκε ο