ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΝΤΑΝΑ

Έτσι ολοκλήρωσαν τη δυσφήμηση της χώρας


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Αν δεν κάνω λάθος, η κυβέρνηση Παπαδήμου σχηματίστηκε υπό την πίεση που προκλήθηκε από τις παλινδρομήσεις Παπανδρέου και τα περί δημοψηφίσματος (ενώ τέσσερις μέρες νωρίτερα είχε βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο σούπερ-κούρεμα).

Η Αυστραλία θέλει Έλληνες ταξιτζήδες


Προσπάθειες για «εισαγωγή» χιλίων οδηγών ταξί από την Ελλάδα καταβάλουν Έλληνες ιδιοκτήτες ταξί της Μελβούρνης, με μισθό περίπου 4.000 δολάρια καθαρά.

Οι Νιοχωρίτες δίνουν λύσεις στα προβλήματα του Δημοτικού Σχολείου του χωριού τους.


Οι πολίτες του Νεοχωρίου από την αρχή της τρέχουσας σχολικής χρονιάς βρίσκονται κοντά στο σχολείο και δίνουν λύσεις στα προβλήματα που  αδυνατεί να αντιμετωπίσει εξαιτίας της υποχρηματοδότησης  της Σχολικής Επιτροπής.

Πότε υποχωρεί το νέο κύμα κακοκαιρίας


Τι προβλέπειo μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός. Πότε επιτέλους θα τελειώσει ο χειμώνας;

Τροχαίο με θύμα ένα 10χρονο κορίτσι


Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση οχημάτων στην Κομοτηνή

Χτίσανε σπίτι μέσα στη Γη!



Έχετε σκεφτεί ποτέ, πως θα ήταν να ζείτε μέσα σε ένα τούνελ; Σήμερα, σας δείχνουμε μια βελτιωμένη έκδοση αυτού...
το οποίο είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι. Χτισμένο στο Ελβετικό χωριό Βαλς, χτισμένο μέσα στα βουνά.

Ένα βήμα πριν τη διάλυση - Δραματική έκκληση για λεφτά


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε αλλά τα μαντάτα δεν είναι καθόλου καλά. Ο Νίκος Νοτιάς ενημέρωσε ότι δεν σκοπεύει να δώσει πάνω από 300.000 ευρώ, ποσό που δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τις υποχρεώσεις που έχει η ΠΑΕ ως το τέλος του Μάρτη και το ΔΣ έκανε δραματική έκκληση προς νυν και πρώην μετόχους να σώσουν την ομάδα.

Νεκρός ένας άνδρας μέσα σε κοντέινερ στη Στυλίδα


Τον βρήκε η γυναίκα του και κάλεσε την αστυνομία

Μετά από 3 χρόνια κρίσης τώρα βρήκαν 40.000 δικαιούχους μαϊμού στα επιδόματα - Ασφαλισμένος έπαιρνε παράνομα σύνταξη από το 1978

- Το υπουργείο σκοπεύει να διεκδικήσει τα χρήματα πίσω και μάλιστα αναδρομικά
- Κάθε χρόνο από τα επιδόματα μαϊμού το κράτος έχανε 400 εκατομμύρια ευρώ
- Το 20% λαμβάνουν επιδόματα που κανονικά δεν δικαιούνται
- Από τον επανέλεγχο των επιδομάτων και συντάξεων θα εξοικονομηθούν 4,5 δισ.

Πανηγυρικά η Μπάγερν στους «8» του Champions League


Πρόκριση και για τη Μαρσέιγ

Μια εντυπωσιακή εφτάρα φιλοδώρησε η Μπάγερν Μονάχου τη Βασιλεία στο Μόναχο και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8»του Champion League.

Οι «οκτώ» που πάνε στον Καμμένο


  • 33
     



 Οι «οκτώ» που πάνε στον Καμμένο
Μέχρι αύριο θα έχει κλείσει το θέμα των … μεταγραφών στην δεξιά παράταξη με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οκτώ από τους διαγραφέντες ετοιμάζονται να προσχωρήσουν στο κόμμα του Π. Καμμένου.

Ανοίγουν 1.500 θέσεις για νέους σε 76 πόλεις


Ανοίγουν 1.500 θέσεις για νέους σε 76 πόλεις Ξεκινά μέσα στον Μάρτιο η προκήρυξη ενός φιλόδοξου προγράμματος του υπουργείου Εργασίας, που αφορά στην πρόσληψη 1.500 νέων (έως 30 ετών) σε υφιστάμενες
και νέες κοινωνικές δομές που υπάρχουν ή θα δημιουργηθούν σε εβδομήντα έξι μεγάλους δήμους της χώρας.

Πανικός από νέα μορφή γρίπης


 Υπάρχουν 15 θάνατοι!
Ανησυχία ακόμη και στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές έχει προκαλέσει ένας νέος τύπος του ιού της γρίπης που δεν
καλύπτεται από το υπάρχον εμβόλιο και έχει «κρεβατώσει» σχεδόν ολόκληρ

Το Aphrodisiac στην Eurovision 2012





H φωνή της Ελευθερίας Ελευθερίου θα εκπροσωπήσει την ελληνική αποστολή της Eurovision στον τελικό του Μπακού. Συμβάδιζαν, όμως, οι προτιμήσεις κριτικής επιτροπής και κοινού; Σύμφωνα με πληροφορίες....

«Ανω Μακεδονία» τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ




Πρόταση για μεταβατική ονομασία ώστε να προσκληθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ εν όψει της Συνόδου Κορυφής του Σικάγου σκέφτεται να καταθέσει ο Μάθιου Νίμιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ επικεντρώνεται σε κάποια παραλλαγή του ονόματος «Ανω Μακεδονία».

Είπαν το τελευταίο αντίο στη Δόμνα Σαμίου


Χιλιάδες κόσμου αποχαιρέτησαν σήμερα την μεγάλη κυρία του παραδοσιακού τραγουδιού και του πολιτισμού

Με υπογραφές Ηλείων - Αχαιών και Αιτωλοακαρνάνων η υποψηφιότητα Βενιζέλου


venizelosypΟι Λοβέρδος Ανδρέας, Κουτρουμάνης Γιώργος, Σπηλιόπουλος Κώστας, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Κατσικόπουλος Δημήτρης, Μανωλοπούλου Χριστίνα, Κατρίνης Μιχάλης,
Κουτσούκος Ιωάννης, Αντωνακόπουλος Παναγιώτης και Γιαννακά Σοφία συμπεριλαμβάνονται σταυς 189 που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα Βενιζέλου.

Ηλεία: Έρχεται η άνοιξη - Ηλιοφάνεια & θερμοκρασία σε αύξουσα πορεία

Ηλεία: Έρχεται η άνοιξη - Ηλιοφάνεια & θερμοκρασία σε αύξουσα πορείαΜετά την ψυχρή εισβολή του τελευταίου 48ωρου βαδίζουμε σιγά σιγά προς την άνοιξη, σταματούν τα φαινόμενα την Τρίτη 13 Μαρτίου με τις επόμενες τουλάχιστον 5 ημέρες να κυλούν με λιακάδα

Η γνώμη ενός τσομπάνη για πολιτικούς και πολιτική!


 Πατήστε εδώ για το αποκλειστικό βίντεο
Τον συναντήσαμε, κάπου στην ορεινή Ηλεία, με μια αξίνα στο χέρι να σκάβει.
Δίπλα του

Ηλεία: Απειλές για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή - "Θα σπάσουμε τις κάλπες"

Ηλεία: Απειλές για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή - Φόβος για το ξέσπασμα επεισοδίων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ την ερχόμενη Κυριακή στον Πύργο και την Αμαλιάδα, επικρατεί σύμφωνα με πληροφορίες
του ilialive.gr στα κομματικά στελέχη στην Ηλεία.

Σαν σήμερα


Στις 14 Μαρτίου

1489: Η βασίλισσα της Κύπρου, Κατερίνα Κορνάρο, πουλάει το βασίλειό της στους Βενετούς.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....Και καλύτερα ....Μαρινέλλα

Παρασκήνιο με τις κρίσεις - Ποιοι είναι υπέρ της αναβολής, ποιοι όχι και ποιοι μιλούν για "παρανομίες"

Ποιοι θέλουν κρίσεις στις ΕΔ και ποιοι όχι; Όλα είναι στον αέρα αφού μπορεί Παπανδρέου-Σαμαράς να είχαν συμφωνήσει για αναβολή των κρίσεων,όμως τώρα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι άλλος.