ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ...???

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕΡΙ ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ
 ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ...
Έχουμε και λέμε ...

«Θρύλος» των ρεκόρ!


Ο Ολυμπιακός με τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού

Πράσινος περίπατος στη Λειβαδιά


Νίκη με 4-0 για το «τριφύλλι» κόντρα στον Λεβαδειακό

Στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου οι ορειβάτες της Αμαλιάδας


orivatinΤην ψηλότερη κορυφή του βουνού των Θεών, του Ολύμπου, τον θρυλικό Μύτικα, σε υψόμετρο 2.917 μέτρων, κατέκτησαν Αμαλιαδίτισσες και Αμαλιαδίτες ορειβάτες, μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Ομίλου Αμαλιάδας «Ορειβατείν».

Σημαντική διάκριση για τον 20χρονο Ηλείο φοιτητή της ΑΣΟΕΕ Δημήτρη Αντωνόπουλο: Β` Βραβείο για το πως οραματίζεται το Δημόσιο του μέλλοντος

 
Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση απέσπασε ο Ηλείος φοιτητής της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρης Αντωνόπουλος αποσπώντας το Β` Βραβείο σε διαγωνισμό που αφορούσε την αξιολόγηση κρατικών δομών, θεσμών και προσώπων σε μία σύγχρονη δημοκρατία.

Σίφνος: Aεροδιακομιδή για κάταγμα… πέους!

aeropl
Καθημερινώς τα ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού καλούνται να κάνουν αεροδιακομιδές ασθενών που μένουν σε νησιά και των οποίων η ζωή κρέμεται από μια κλωστή.

Ηλεία: Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων στον Πύργο

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική έρευνα, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τέσσερις περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων.

Επιδότηση ως 50% σε νέους για επιχειρήσεις



Πέντε χρηματοδοτικά προγράμματα ανοίγουν τον δρόμο σε νέους και νέες από όλη την Ελλάδα που θέλουν να κάνουν ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα στην ύπαιθρο. Φέρνουν επιδοτήσεις έως 50%, ενώ καλύπτουν ακόμη και τις λειτουργικές δαπάνες, δηλαδή τα έξοδα για ενοίκια και λογαριασμούς ΔΕΚΟ, των επιχειρήσεων που θα ανοίξουν νέοι και νέες.
Πρόκειται για τα εξής:

Καταστροφικές οι προτάσεις του ΟΟΣΑ για τις προσμείξεις του ελαιολάδου


ladi.JPG

Μεγάλο το χτύπημα για τους ελαιοπαραγωγούς - Για το τέλος του μικρομεσαίου παραγωγού κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ Ηλείας

Ηλεία: Διατηρείται ο καλός καιρός - Ηλιοφάνεια και πρωινός τοπικά παγετός – Αναλυτική πρόγνωση


anomvriaΚαμία μεταβολή στον καιρό έως τις παραμονές των Χριστουγέννων

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από τη νύχτα με βροχές και καταιγίδες


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από τη νύχτα με βροχές και καταιγίδες

 - Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια
- Από το βράδυ της Πέμπτης τα έντονα φαινόμενα του καιρού θα εξασθενήσουν
- Από τις βροχές και τις καταιγίδες θα πληγούν κυρίως η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα
- Αναλυτική πρόβλεψη του καιρού

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Δεκεμβρίου