ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚOΣ 19:30 μ.μ NS 2


AsterasPanathinaikos
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση
 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  
θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...:

Skoda ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 μ.μ NS 3

Skoda XanthiPlatanias
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  
Skoda ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 
 θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...:

AEK-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 μ.μ NS 2

AEKPanionios
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση AEK-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...:

ΣΟΚ: Μετανάστης κεραυνοβολήθηκε από τις γραμμές του ΗΣΑΠ

ΣΟΚ: Μετανάστης κεραυνοβολήθηκε από τις γραμμές του ΗΣΑΠ Τραγικό θάνατο βρήκε μετανάστης, χτες το βράδυ, στις γραμμές του Ηλεκτρικού, κοντά στο σταθμό του Θησείου.

OLΥMPIASPORTS ...TO ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ MAGAZINO ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

http://olympiasports.gr/


Στη «φάκα» σπείρα κλεφτών με πλούσια δράση στην Ηλεία!(photos)



Στη «φάκα» σπείρα κλεφτών με πλούσια δράση στην Ηλεία!(photos)
Εξαρθρώθηκε ύστερα από συστηματική και μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει τους τελευταίους τέσσερις μήνες πληθώρα διαρρήξεων σε οικίες στην Ηλεία.

Ιδιωτικοποιούν τις ιαματικές πηγές - Οργισμένος ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης


LoutraΠρος ιδιωτικοποίηση και οι ιαματικές πηγές στην Ηλεία. Στα χέρια ιδιωτών, χωρίς δικαίωμα παρέμβασης από τις τοπικές κοινωνίες, κινδυνεύουν να περιέλθουν οι ιαματικές πηγές
σε Καϊάφα, Λουτρά Κυλλήνης και Κουνουπέλι, εφόσον οι δήμοι δεν καταθέσουν εντός εξαμήνου σχετικό φάκελο πλήρους μελέτης.

Από Δευτέρα στη Μαραθιά οι αγρότες ξεκινούν κινητοποιήσεις


trakterΜε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΑΣΗ) ενημερώνει ότι μετά από απόφαση του Αγροτικού Συλλόγου Αμαλιάδας τα αγροτικά μηχανήματα θα
συγκεντρώνονται στον κόμβο της Μαραθιάς και την Δευτέρα το πρωί έχουν κληθεί να βρίσκονται εκεί όλοι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι με τα μηχανήματα και τις οικογένειες τους.

Ληστεία στην Κοζάνη: Εμπλοκή της Αντιτρομοκρατικής στις έρευνες


listeiaΈνα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά τις 09:00 στο Βελβεντό της Κοζάνης. Μια ομάδα δέκα κουκουλοφόρων, σύμφωνα με το kozan.gr,
εισέβαλε ταυτόχρονα στο Ταχυδρομικό κατάστημα και στο υποκατάστημα  της Αγροτικής Τράπεζας.

Πύργος: "Έφυγε" σε τροχαίο ο μπασκετμπολίστας Σωτήρης Τίτιρης σε εκτροπή στην οδό Αλφειού


troxaio1aaaaΜόλις δέκα μέρες μετά τα 30α γενέθλιά του και ο Σωτήρης Τίτιρης βύθισε στο πένθος, την οικογένεια, τους φίλους του, την τοπική κοινωνία του Πύργου.

Η ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

1 του Κων. Α. Οικονόμου, δασκάλου

Ο “ΤΥΠΟΣ” ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ: Στην Παλαιά Διαθήκη ((Εξ. ιγ', 9,Λευιτ. ιβ', 1-6), διαβάζουμε ότι ο Θεὸς ζήτησε απὸ το Μωυσή την καθιέρωση-προσφρορά κάθε πρωτότοκου αγοριού με τη συμπλήρωση των σαράντα ημερών, σαν μιὰ θυσία σε μνήμη του γεγονότος ότι ο Ισραὴλ σώθηκε απὸ τη δουλεία των Αιγυπτίων μέσω του θανάτου όλων των πρωτοτόκων της Αιγύπτου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 2ας Φεβρουαρίου

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ : Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΨΑΧΝΕΙ . ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ 600.000 ΕΥΡΩ ΟΕΟ ?


Την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για αντιπλημμυρικά έργα κόστους 600.000 ευρώ που εκτελέστηκαν στο δήμο Πύργου, διέταξε σήμερα ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας Παναγιώτης Μεϊδάνης.