ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο ΠΑΟΚ από τη Λιβαδειά

Άντεξε στη πίεση των Βοιωτών και πήρε το τρίποντο ο «Δικέφαλος»

Ήρθαν τα Χριστούγεννα στην κεντρική πλατεία του Στρουσίου


Μια όμορφη και ζεστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε το Σάββατο, στην κεντρική πλατεία του χωριού, το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Στρουσίου, του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, με αφορμή τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!
«Ήρθαν τα

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας

Ηλεία
-Στη σύλληψη ενός 21χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ο οποίος εντοπίστηκε, ύστερα από έλεγχο, να

70άρης στην Πάτρα ερωτεύθηκε 40άρα . . . και εγκατέλειψε την 65χρονη σύζυγό του!


moro_1Ο άνδρας της ερωτεύθηκε μία γυναίκα αλλοδαπής καταγωγής, την παράτησε και πλέον ζει με την κατά 35 χρόνια μικρότερη νέα σύντροφό του.
Η απατημένη σύζυγος...

42χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στην περιοχή των Γαργαλιάνων

autoktoniaΈνας 42χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, στον Άγιο Σπυρίδωνα σήμερα

Ηλεία: Τραγωδία στην Αχλαδινή για 82χρονο

skalaΜια πτώση απο τη σκάλα έμελλε να αποβεί μοιραία για έναν 82χρονο συνταξιούχο αστυνομικό πουθ είχει διατελέσει και πρόεδος της Αχλαδινής στο παρελθόν. Ο ηλικιωμένος το

Ηλεία: Ηλιόλουστη η εβδομάδα των Χριστουγέννων – Αναλυτική πρόγνωση

winter_sun_b1Με λιακάδα θα εορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα. Αλλαγή στην διάταξη των συστημάτων περιμένουμε από την Παρασκευή, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με βαρομετρικά χαμηλά να παίρνουν πορεία προς την χώρας μας. 
 
To metar.gr σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία Αμαλιάδας στο σύνδεσμο meteo.camera/amaliada/
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Δείτε τι καιρό θα κάνει σήμερα!


Δείτε τι καιρό θα κάνει σήμερα!

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με εξαίρεση τα ανατολικά και τα νότια όπου θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ης Δεκεμβρίου